Bilder någon?

2010-08-31 @ 11:56:41<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Haha jag har lite bilder på kameran som jag tänkt att jag ska lägga upp lite senare. Just nu blir det bara ett snabbinlägg för jag har tagit mig en liten mikropaus ifrån läsandet. Även om läsningen faktiskt var lite intressant, vilket jag faktiskt betvivlade när rubriken ljöd "Att erövra omvärlden". Så blir den lite seg i längden. Det är ju ingen skönlitteratur direkt. Men jag har bara sex sidor kvar innan jag ska ge mig på "En hållbar lärarutbildning". Som inte heller låter som världens hitt. Men det märker vi väl. 

Angelica: Jag vet inte vart jag ska svara dig när du kommenterar. Haha. Är du någonting inne på din blogg? För jag kan inte kommentera på mobilbloggen. Eller så har jag bara inte fattat hur man gör. XD Det senare är faktiskt mycket troligt. Men nej, vi lär nog inte äta där så mycket mer. Haha. New Place hade nog vart bra mycket bättre! :D

Emma: Samma sak med dig, vart ska man svara liksom?! Haha. Men vi åt inte på skolan eftersom det var en så pass kort lunchrast och vi antog att det skulle vara världens kö till maten på skolan då alla antagligen skulle söka sig dit först. :D Åt ni där? Det kanske inte var så mycket kö?

Och sist men inte minst vill jag då säga förlåt till Linda om hon av någon händelse kikat in. Jag är superdålig på namn! Förlåt att jag glömde av vad du hette. ^^



Bebisen rör på sig...

2010-08-30 @ 20:58:50<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Massor. Jag har vart lite fundersam då jag inte kännt av den någonting varken igår eller dagen innan det. Men idag har den rört på sig en hel del. snurrar runt och har sig. Fäktar med armar och ben... Nej jag vet faktiskt inte vad den gör. Jag känner den ju inte SÅ tydligt än. Jag känner ju bara rörelser liksom. Men jag är i alla fall glad att den lever och visar det. Jag tror h*n uppskattade träningen för den har levt loppan sen jag slutade skutta omkring på friskis. :D ♥

Första dan i skolan + Träning

2010-08-30 @ 20:54:06<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag var det uppe med tuppen som gällde. Måste bli så när man ska hinna göra sig i ordning, Hugo redo, iväg till dagis å så jag till skolan. (Stefan gick ut med Mogno) Men vi blev lite sena pga en liten incident här hemma, så det blev lite stressigt men jag han faktiskt med den bussen som jag hade tänkt. 
Jag åkte till skolan, träffade Angelica och, ja jag kommer faktiskt inte ihåg vad hon heter. Sorry. Sedan fick vi stå och vänta aslänge på att få komma in och höra massa tråkiga människor säga saker på flera timmar som jag kunde ha hört, och fattat på en halvtimme max. Lite segt. Vi åt på Heaven, som inte heter heaven längre... Angelicas kyckling i salladen var fortfarande frusen, tjejens panini var inte grillad. De hade värmt brödet typ å sen lagt i allt. Ingenting var vidare varmt och hennes kyckling var också kall. Min sallad var helt ok. Jag råkade förstöra den genom att hälla på lite mycket dressing tyvärr men annars var den helt ok.
Vi gick tillbaka till ytterligare tråkiga föredrag och sen gick vi. Jag och Angelica gick till bibblan. Hon hämtade ut lite böcker och jag försökte låna men det fanns inga. Så jag ringde till min morbrors fru och jag fick låna de två jag behöver av henne. Super! Så slipper jag köpa dom. :D
Sedan gick jag till banken och tog ut en massa pengar. Haha kände mig rik där en stund innan jag tänkte på att alla pengarna ska gå till att betala av lite skulder. *Suck* Men vi har fortfarande lite pengar kvar och det är ju alltid positivt.

Väl hemma så drog Marita med mig till friskis på ett danspass. Det var jätteroligt men ganska svårt för någon som har absolut noll koordination. Haha. Jag fick lite obehagliga känslor i magen mitt i, så jag stod stilla en stund och då gick det över. Sedan tog jag det lite lugnare och då gick det fint. Frågan är bara hur man kommer känna sig imgn. Jag känner nu att min rygg inte riktigt verkat gilla min dag i dag. Haha.

-Men nu är jag hungrig!! Vart fan är Stefan med mjölken så jag kan få min jävla fläskpannkaka någon gång!?



Gekko

2010-08-29 @ 14:03:57<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Gekko har jättefina kläder verkligen. Men problemet är att jag tycker att de är lite dyra :( Jag har verkligen fastnat för dessa två men jag har funderingar på att försöka få till tröjan själv eftersom den kostar över 300:- och det känns liiite mycket för en tröja till en bebis. :P Haha. Men vi får se. Än så länge ska jag ju bara titta. Eftersom, som Figge nämnt, jag har ju massa kläder kvar efter Hugo om det skulle bli en pojke. Och även om det blir en flicka så kommer jag kunna använda massor av de kläderna ändå. Jag får, närmare BF, helt enkelt gå ner och se exakt vad vi har så jag vet om det skulle vara någonting som jag behöver köpa. Men jag tror tyvärr inte det... :P Vi får se.


Trebarnsmamma

2010-08-29 @ 14:00:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jo.. det var väl inte världens roligaste när läggningen skulle sättas igång. Alla tre ungarna var helvilda och ville inte alls gå och lägga sig när jag var så trött att jag höll på att somna i soffan. ^^ Jag gjorde så att jag bäddade till alla tre i våran bäddsoffa, men det slutade inte så. Lex var helvild och hoppade omkring i soffan. Han var jättetrött men det var väl för spännande att ligga mellan hugo och Nova så han kunde liksom inte låta bli de andra två. Så honom flyttade jag in till Hugos säng där han somnade nästan bums.
Kvar i sängen var då alltså Nova och Hugo men Nova verkade ha ganska svårt att somna hon också när jag och Hugo var där i rummet; så när Stefan kom hem tog vi med oss Hugo in i våran säng och lämnade Nova i soffan. Hon somnade också med en gång typ. För jag och Stefan blev hungriga, och Stefan gick upp för att värma panpizza till oss. Och då sov prinsessan. 
Annars har det gått jättebra. Barnen har lekt tillsammans jättesnällt och hr vart relativt lugna. Eller ja, det är klart att de har stojjat och stimmat, men jag kan helt ärligt säga att jag trodde att ljudnivån skulle vara MYCKET högre än vad den var.









HAHA!

2010-08-29 @ 10:14:44<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Hittade en klockren body!! 
Det står "Made in bed" på den XD

Förstora bild...
Babykungen.se 99:-

Sleep Over

2010-08-28 @ 17:52:19<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Hugo ska ha sina första kompisar som sover över idag. Nova och Lex ska sova här inatt eftersom Camilla och Jonas ska på kräftskiva. Jag är lite orolig över hur det kommer att gå faktiskt. Inte för att jag tror det kommer att gå dåligt. Jag tror däremot att det kommer att bli svårt att lägga barnen ikväll. Får se hur jag löser det och hur det går. =)

Och med tanke på vad alla säger om att vi ska kolla upp könet. Jag bryr mig inte om vad ni säger. :D Stefan och jag ska åka ner till gbg och göra ett  3D ul och därigenom också få reda på vad det är för kön på bebisen. Punkt. =)

Jag kunde inte hålla mig...

2010-08-28 @ 10:24:05<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Jag ar nästan lovat mig själv att inte kika för mycket på babykläder innan vi vet vad det är för kön på bebisen. Nu är det ju bara tio veckor kvar innan vi har planerat att kolla upp könet. (Vi har ju inte bokat än så det kan ju ändra sig) Vi har ju inte ens vart på det vanliga ultraljudet på NÄL än. Ska dit den 6 september och jag längtar som en tok. 
Hur som hellst så vad jag bara tvungen att kika lite på babykläder. Kunde liksom inte hålla mig längre. :D


HM strl 50-62 79.50:-


HM strl 50-62 199:-

Jacka Beige
Lindex strl 50-86 179:-

Velourbyxor Turkos
Lindex strl 50-68 79.50:-

Velourbyxor Rosa 79,50 kr
Lindex strl 50-68 79.50:-

Joggingbyxa Brun
Lindex strl 56-86 79.50:-

Velourbyxa Svart
Lindex strl 56-86 99:-


HM strl 62-86 99:-


HM strl 62-86 69.50:-


HM strl 62-86 79.50:-


HM strl 16/17 - 22 79.50:-


HM strl 62-86 79.50:-


Kappahl strl 50 - 86 79.50:-


Kappahl strl 50-86 169:-



Gummistövlar

2010-08-28 @ 09:55:14<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har vart och kikat lite på gummistövlar ett tag. För eftersom Hugo är så stor i år, och jag måste till skolan. Så finns det inga ursäkter till att inte äga ett par. Jag måste ju hur som hellst gå ut i snö och slask ändå. Problemet är ju bara att jag inte tycker om gummistövlar. Jag tycker inte att det är fint att springa runt i. :P *Sorry Theres
Men jag måste ju ha ett par om jag inte ska bli dyngesur om fötterna varje gång himmelen beslutar sig för att öppna sig. Men jag hittade faktiskt ett par som jag förälskade mig i. Ett par svart-rosa fodrade ifrån Tretorn. Problemet är ju bara att de kostar ju fan 500:- Det tycker jag är lite dyrt för ett par gummistövlar. XD Men jag får se, tänkt gå in och prova dom och isf kanske använda lite av mina födelsedagspengar till dom om det skulle kännas rätt. Det är ju lika viktigt om inte ännu viktigare att de känns bra på fötterna som att de ser bra ut.  



Annars så kikade jag lite på ett par på skopunkten. Ett par helt vanliga stövlar som bara kostar halva priset gentemot de snygga från Tretorn. Men de håller väl måttet liksom... Någon som annars har något tips på gummistövlar som inte kostar skjortan?




Kaninen

2010-08-27 @ 22:24:16<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ja jag vet. det är då ett evigt tjöt om denna kanin! Men nu är den i alla fall klar. =) Den blev inte riktigt som jag tänkt mig, den fick en nos också eftersom det såg väldigt tomt ut i ansiktet annars. Hade också tänkt att skriva Elin på magen, men det fick liksom inte plats så det blev bara ett stort E. Men så blir det ibland. Annars är jag ganska nöjd med den och den ska ju som sagt bli en present till min kusin Elin som fyllde 3 år i somras men som vi inte haft möjlighet att gratta än. Att jag kan lägga ut bilden är för att jag tror inte att någon i den familjen läser min blogg. =) 

Idag har det varit en ganska lugn dag. Hugo var jobbig som fan när jag ville att han skulle vila middag och det tog ett bra tag innan han tillslut somnade. Då var min rygg helt slut och nära på att gå av så det var så otroligt skönt att bara få sträcka ut sig i soffan och ta det lugnt ett tag. 
Efter vilan kom Nova och Marita över och vi tjötade, lekte och virkade. =) Barnen lekte ändå ganska snällt tillsammans idag. Det är ju lite tji hela tiden om vem som ska ha vad, vem som ska stå/sitta var, vem som får göra vad osv osv. Men vad kan man vänta sig liksom. :P De lekte väldigt snällt och bra inemellan tjafsen. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och låta John Blund komma och ta mig med till skönare ställen. =) God natt!


Kaninen till Elin

Var bara tvungen...

2010-08-27 @ 13:54:22<3<3
Dagboken, 7 Kommentarer<3<3
Men visst syns det lite skillnad. Fast man inte ser den så tydligt om man inte har bilderna sida vid sida XD


Pic's

2010-08-27 @ 12:31:20<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hugo leker med den ännu öronlösa kaninen. :D












Kanin

2010-08-27 @ 12:11:03<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Tänkte dela med mig lite av hur jag tänkt med kaninen till Hugo.


Så här ser alltså kaninen i boken ut, den som jag har virkat nu (fast i rött).


Men jag är väldigt inspirerad av den häl sötnosen!
Så jag tänkte använda de övre mönstret, och utöka öronen lite så de blir lite större, även lite bredare än på den andra kaninen tom tror jag. Jag vill också ha det här runda huvudet vilket inte kommer bli några större problem att ordna tror jag. Hugos kanin ska få tummar som den översta och jag ska nog försöka mig på tår på den också. Fast jag fick inte riktigt till tårna på den röda jag gjorde nyss. Men det löser sig. =)


Sen är jag ju helt och hållet förälskad i denna underbaring! Men de luddiga garnen jag hittade matchade inte med de vanliga garnen så Hugo får helt enkelt ingen luden kanin... Tyvärr. Kanske en till bebisen XD Haha jag är verkligen förälskad i de underbara ninisarna! ♥



Fredagsmys

2010-08-27 @ 11:44:01<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag blev så full i skratt när jag läste kommentarerna angående kläderna jag kikat lite på. Naturligtvis så vet jag ju var Marita tycker om min "kolmilasmak" och jag fick även reda på att Camilla inte var särskillt förtjust i den blå farfarströjan som jag la upp ifrån HM. Men någonting jag inte hade räknat med, men som jag blev väldigt glad över; var att min klasskompis Matilda hade kommenterat. Och självklart står hon på min sida och tyckte att den var jättefin. =) Men jag blir inte förvånad. Den är lite hennes stil. Och jag bara älskar Matildas underbara, och väldigt speciella stil.

Annars idag så har jag ingenting planerat. Jag ska göra klart Kaninen som jag hållit på att virka några dagar. Jag ska även börja på en ny, som jag ska utforma lite själv eftersom jag (tråkigt nog) inte är helt nöjd med mönstret på den jag gör nu. Haha vad kräsen jag är. Men den nya kaninen ska bli till min lilla älsklingsbebis Hugo, så då vill jag ju ha den precis som jag vill. =) Köpte ett ganska tjockt grått garn som jag ska virka i. Och om det ändå blir en "för liten kanin" så köpte jag två nystan så att jag kan ha garnet dubbelt. *Hoppas på det bästa*

Min underbara kusin Veronica och hennes kille Niklas var här igår. De var här och åt lite kakor och dack the. Jag fick fyra jättefina muggar utav dem i födelsedagspresent. Jag tyckte att det var super, för då kan jag göra mig av med de fula vi har nu. Men det fick jag inte för Stefan. Eftersom vi ändå inte har så många så vill han ha kvar de gamla också ifall vi får många gäster; och det är väl smart.


Gina...

2010-08-25 @ 13:55:04<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Har inte lika mycket fint, men jag hittade det här i alla fall som jag tyckte var helt ok. =)




Vad ska jag köpa tro?

2010-08-25 @ 13:30:28<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
HM har så mycket fint att det kommer att bli svårt att välja! <3











Allvarligt!

2010-08-25 @ 13:05:52<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Nu har jag skrivit samma j*vla inlägg ang. mammas och Bjarnes hund Essie tre gånger och någonting har gjort så jag har råkat trycka bort det alla gånger!! Det är SÅ irriterande så nu skiter jag i det.

Jag säger bara helt kort. Essie är så söt, men helt knäpp. De har sovit i deras nya, i stort sett helt tomma lägenhet och Essie tycker naturligtvis att det är trångt. Bilden har jag snott ifrån min mammas facebook. :3


Bebis Uppdate

2010-08-24 @ 20:41:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
En snabb liten uppdate ang. min lilla bebis i magen. Jag är i vecka 17 nu och längtar tills måndagen vecka 19 då ul ska ske. *Längtar som en galning*
En rolig sak är att jag idag kände första sparken. Jag har kunnat känna lite rörelser där inne ett tag, som en diffus rörelse i magen liksom. Men idag satt jag och virkade på kaninen och rätt som det var så kände jag en spark. Så otroligt roligt så jag var ju tvungen att störa Stefan på jobbet för att berätta detta. Lilla bebisen. Tänk att nu är det bara tre veckor kvar till halvvägs. Snart är vi där och tiden hit har ju gått jättefort! *Lycka*

Någonting som inte är lika roligt är ju naturligtvis min foglossning som jag nämnt tidigare. Den är oftast inte så extrem. Och så länge jag tar det lugnt så har jag bara ont på kvällarna. Jag känner ju av den hela dagen. Det sitter där som en onödig smärta i svanken/ryggslutet, men den gör bara riktigt ont på kvällarna om jag inte "överansträngt mig" på dagen. Så det ska nog gå bra tror jag. Jag ska faktiskt slösa lite pengar av min lön på att köpa ett band att ha runt magen, som ska ge stabilitet åt ryggen. De säger att det ska hjälpa så man får ju hoppas på det naturligtvis. ;)

För att jag är så otroligt barnslig ibland

2010-08-24 @ 20:30:03<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag älskar verkligen presenter. Det är nästan lika roligt att ge som att få så det spelar ingen roll egentligen. Men det är väl roligt att få presenter?! Jag älskar det verkligen. Stefan tycker att jag är så fjantig som inte "växt ifrån" det beteendet när man längtar efter födelsedagen/julafton för att få öppna klappar och presenter adresserat bara till mig. Men jag tycker att varför måste jag "skärpa till mig" och "växa upp" när det egentligen är en så oskyldig lycka som att längta efter att få en present på min födelsedag? Någon som jag alltid kommer kunna lita på är ju att min mamma köper någonting i alla fall. =) Det spelar heller inte så stor roll vad det egentligen är i paketen. Så länge som det är någonting som är tänkt till mig om ni förstår vad jag menar. Jag kommer kanske inte att bli så glad för en skruvdragare; men det spelar ju ingen roll om det är ett garnnystan eller om det är en bil liksom. Det är ju alltid tanken som räknas.



Idag har jag i alla fall fått tre presentkort på gina, hm och kicks. Allt har gått på sju hundra kronor så det blir ett ganska bra skjut i min "nya garderob" =) Tusen tack ni som kommit på min lilla fika idag; Mamma och Marita med familjer.
Ni gjorde min dag speciell.

Idag är ingen vanlig dag...

2010-08-24 @ 13:14:08<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
För idag är vi tre stycken som fyller år! =)


Grattis till Mig och Matilda som idag fyller 22 och 9 år!
(Bilden togs på vår födelsedag förra året)


Och ett stort grattis till William som idag fyller hela 3 år!
(Bilden lånade jag ifrån hans mammas blogg)

Lady Dahmer

2010-08-23 @ 20:51:51<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag läste ett otroligt bra och välformulerat inlägga i Lady Dahmers blogg. Läs det gärna du också! =)

Amigurumi

2010-08-22 @ 22:34:38<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag har börjat virka en kanin. Efter bara någon timme så har jag snart gjort klart huvudet. Det är en kanin ur en bok med samma namn som detta inlägget, och det är alltså så konsten heter. Det ska bli roligt att se hur den blir i slutändan. Om den blir bra har jag många ideer på olika variationer och personer som ska få en liten Nin. =) 
Så här ser bilden i boken ut: 



Förhoppningsvis så kommer det snart ut en bild på min lilla. Den är i alla fall röd. Så mycket kan jag ju säga. =)

Stora pojken

2010-08-20 @ 13:32:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Imorse kom Hugo till mig (med blöjan på) i ilfart och skrek "mamma! Pottan, Kissa!" Så vi gick in på toaletten och tog av blöjan och mycket riktigt kissade min lilla älskling ganska mycket. Vi tog på kalsonger och efter någon timma kom han tillbaka igen och sa "pottan, bajsa..." Detta har liksom aldrig hänt förut så jag var ganska skeptisk till att han faktiskt skulle bajsa, men satte honom ändå på pottan. Och lilla hjärtat bajsade faktiskt på pottan! =) Klart man blir stolt. Hugo har inte gjort någonting utanför idag och har sagt till varje gång han behöver gå på pottan. Jag har inte behövt fråga en enda gång. =)

Mindre nöjd blir man så klart när det istället tog en och en halv timma att lägga honom för att han skulle sova middag idag. Fy fan va knäpp jag blir på sånt! Det som har gått så bra... Men jag kämpade på och jag hoppas att vi kan fortsätta med det.

Nej nu ska jag hänga upp tvätten och sedan ska jag gå och lägga mig en sväng. Jag ska jobba natt inatt och då duger det fan inte att gå upp klockan 8 utan att sova någonting. =) Så, God natt världen i någon timme eller tre ;)

Förbannat nöjd alltså!

2010-08-19 @ 21:51:29<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag är jag nöjd med min insats. Jag gick och diskade efter förra inlägget. Sedan orkade jag t.o.m. plocka bort från alla bänkar i köket och skura dessa, diskhon och spisen. Efter det blev det naturligtvis en liten vila för min stackars rygg. Men sedan tog jag tag i hallen och nu behöver man inte hoppa omkring för att komma igenom den. Det känns bra. Då får vi se hu min rygg mår i morgon och om jag får någonting gjort då. :P

Annars har dagen vart bra idag. Anna lena och Theres är här. Theres typ sover i soffan, Stefan har gått och lagt sig. Hugo ligger och myser med Stefan i sängen, Anna Lena sitter och grejjar med sitt cv på datorn och jag känner att jag måste vara uppe lite till eftersom Stefan nu var så tråkig och gick och la sig innan våra gäster gick... *suck för dessa karlar*

Idag är en jobbig dag.

2010-08-19 @ 16:17:04<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag är ingen bra dag alls känner jag. Stefans mamma och syster kommer hit ikväll och ska äta middag med oss. Men jag vet inte alls hur det kommer till att se ut här hemma då. Det ser ut som ett bombnedslag här hemma och jag hade planerat att städa idag. Men så kom Marita och jag på den smarta idéen igårkväll att vi skulle ta en promenad bort och lämna Nova på dagis tillsammans. Sagt och gjort. Direkt efter frukosten idag så gick vi ut och mötte våra kompisar. Det tog ju inte så lång tid, för det är ju inte så långt till Novas dagis... Men jag började känna av lite foglossningar när vi kom hem. Då jag kom på att jag och Hugo kunde ju gå bort till Erika och hälsa på. Sagt och gjort. 
När vi kom hem sa Hugo "Mamma, sova. God natt." så det var ju bara att lägga honom middag, vilket också var planerat iofs. Men min rygg... Helvete. Jag som hade tänkt att passa på att göra så mycket som möjligt när han sov, var tvungen att lägga mig en stund jag med. Det kändes som om min rygg skulle gå av; eller ja, som om mina ben hade lossnat ifrån höftbenet ungefär. Nu när jag har kommit mig upp igen så har jag fortfarande väldigt ont men jag kan röra på mig i alla fall. Så jag ska försöka ta disken och det värsta som ligger framme. Så får väl Anna Lena och Theres ta att det ser ut som hej kom och hjälp mig då. Mer kan jag inte göra med en sambo som vägrar hjälpa till...

Men allvarligt?!

2010-08-17 @ 08:09:44<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag läste i Metro idag att antalet skillsmässor har ökat i sverige. Anledningen till detta anses vara att Victoria och Daniel är för lyckliga och att detta gör att många tvekar över sina egna äktenskap. Allvarligt?! Kan de inte komma på NÅGONTING bättre? Kan inte stackars Victoria och Daniel få vara lyckliga utan att folk ska stampa på dem. Hade de vart olyckliga hade ju inte det vart bra det heller. Låt dem vara för fan och låt de vara så lyckliga som de vill vara! 

(JA, jag är så jävla trött på att allt ska ha någon anknytning till kungaparen. Varför kan de inte få göra NÅGONTING ifred?)


Off to work

2010-08-15 @ 20:08:16<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Nu ska jag till bussen och jobba heeela natten... :P

Barnvagn

2010-08-14 @ 23:18:03<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag har ju redan haft en barnvagn en gång som jag inte var helt 100 % kompis med. Därför känner jag att denna gången ska jag hitta en vagn som jag vill ha. Jag har några speciella krav med min nya vagn naturligtvis... :P

  • Den ska inte vara trehjulig (eftersom jag tycker de känns ostadigare)
  • Den ska ha snurrande hjul fram
  • Den ska finnas i någon skön färg och inte vara tråkigt svart eller grå...
  • Det ska vara en duo vagn med möjlighet att bära ligginsatsen enkelt
  • Den måste bli relativt liten ihopfälld (så den får plats i bilen)
  • Den ska vara lättmanövrerad och naturligt vis snygg.
Jag tycker inte att det är för mycket begärt. :D Jag kikade runt lite och hittade Brio Sing. Jag gillade hjulen och den sköna röda färgen (som jag naturligtvis inte hittade någon bra bild på...) Men när jag såg den i affären så tyckte jag att den såg så vek och helt fel ut. Jag har än inte provkört den för jag gick bara in en snabbis och kikade på den. *typiskt*


Men idag när jag kikade runt lite på internet så hittade jag in på Teutonias hemsida och fastnade för deras vagnar! speciellt Mistral S shassit kändes väldigt bra. Hoppas bara att den verkar lika bra i verkligheten som på hemsidan. Jag får in och kika på den någon dag. Även på denna vagnen så är det inte riktigt de här färgerna jag vill ha i så fall... Det är inte bestämt än vilken som var finast där. :D 



Någon som har något annat tips på en vagn som inte kostar skjortan? Eller som har någon åsikt om dessa vagnar? Är ju alltid roligt och höra vad andra har att säga. :D Kramar

Swap

2010-08-12 @ 20:10:10<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Jag kikade lite på det där "fru-bytar-programmet" på tv 4 plus och i slutet sa en sjuårig flicka:

"Jag förstår varför det finns hushållsarbete; för först så får man arbeta men sedan kan man bara slappa och ha allt rent och snyggt."
Jag tyckte att det var så sött. Haha. Tänk om alla (läs: Jag) kunde tänka så jämt. Men idag har jag vart duktig och tvättat två maskiner, hängt in en, diskat, vattnat blommorna och även skurat spisen. Jag vet att det inte låter så mycket, och det är inte mycket. Men allt är så himla jobbigt! Varenda rörelse är en kamp emot min kropp just nu. Det känns som om mina muskler ständigt är uttröttade och jag är konstant jättetrött. Jag tycker att det borde gå över snart men det känns som om det bara blir värre och värre. Jag kämpar och försöker verkligen göra allt som jag ska, men det tar lite längre tid när det känns som om man sprungit ett marathon varje dag... *suck*

Jag vet att det blev lite klagande men jag var tvungen. Annars har allt vart ganska bra idag. Jag satt på bussen och önskade att Hugo skulle vara trött idag när jag hämtade honom. Just eftersom jag själv är så trött och inte känner för en hyperaktiv unge. När jag kom till dagis så storgrät Hugo och dagisfröken berättar att han är jättetrött och har inte sovit middag idag. *Fuck* Jag kände att trött ville jag ju inte ha honom! Men älsklingen gick hela vägen hem utan att gnälla. Och så fick han välling som han tjatade om och somnade. Nu sitter han här brevid mig i soffan och kikar på tv. Vi myser lite innan det är dags att lägga sig för natten. =)

Nu får det vara nog med tjöt från min sida. Puss på er!

Attans!

2010-08-10 @ 19:43:52<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag mår inte alls bra. Jag är hur trött som hellst och önskar bara att Hugo också ska bli det så snart som möjligt så jag kan äta lite kvällsmat och gå å lägga mig! Men det är klart att fjantas är hur pigg som hellst då... *suck*

Angelica berättade för mig när skolan börjar och det visade sig att vi börjar den 30. Det ska bli himla roligt faktiskt så jag längtar faktiskt! Nu väntar jag bara på välkomstbrevet ifrån skolan så jag får se vad det står för någonting intressant i det XD

Vecka 15

2010-08-09 @ 14:15:02<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
I går gick jag in i vecka 15 av min graviditet. Härre gud vad fort tiden går. Men det går ju väldigt bra än så länge. Har börjat känna av lite foglossning i ryggslutet. Hoppas att det stannar där. Men det vet man ju tyvärr aldrig. Men det är inget farligt än så länge det är om jag gör några ovanliga rörelser eller så och då försöker jag helt enkelt att inte göra dem. =) *smart*
Idag har jag bokat ultraljudet. Vad härligt det känns. Med Hugo kändes det hela tiden som om det var jättelänge kvar till ul, men nu är jag snart där. Det är bara en månad kvar! Och den här månaden är ju fullproppad med saker så det kommer att gå jättefort. Men vad jag längtar tills den 6 september! ♥


Någonting är fel på mig...

2010-08-09 @ 14:06:16<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag fastnade vid ett program som heter "40 most slimmed down celebs" på MTV. Jag satt där och tittade på feta kändisar som gjort någonting åt sin vikt och hur smala de blivit efter dieten. Plötsligt började jag känna mig otroligt sugen och dök in i mitt skafferi. Jag kom tillbaka till soffan med en chokladkaka och salta jordnötter.
När jag satt där och åt och tittade upptäckte jag vad jag egentligen gjorde. Jag borde väl vilja göra någonting åt min vikt när jag ser på sånt här?! Inte sitta å trycka i mig en massa annat skit.. Eller? Någon mer som tar fram chipspåsen när man ska titta på "Du är vad du äter" eller "Supersize vs. superskinny"?

Kalasande

2010-08-09 @ 10:01:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I går var det ganska fullt upp. Med en gång när vi vaknade gjorde vi oss i ordning och åkte hem till Anna Lena. Vi lämnade Mongo hos henne och åkte vidare till siba. Där köpte vi ett presentkort till Tommy som fyller hela 27 år på tisdag (var det va?). Sedan åkte vi upp till dal där Tommy skulle firas. Det blev kalasande hela dagen med massor av god mat och lek för barnen. Hugo var superglad över att få leka med Nova hela dagen och somnade väldigt gott i bilen hem. 
På vägen hem åkte vi och hämtade upp Mongo och bestämde att Hugo ska vara hos sin farmor idag medan vi jobbar. Stefan ska lämna honom när han börjar vid ett så ska han hämta honom när han slutar. Själv jobbar jag mellan 16 och 21 så jag ska ta bussen. 

Det är inget fel på att jobba. Man tjänar pengar. Men det är ganska skönt att inte jobba också :D Nu har jag denna veckan kvar, jag jobbar idag och på onsdag, torsdag och fredag. Sedan är jag ledig helgen. Men jag jobbar natt nästa vecka och då jobbar jag natten till måndag, tisdag, onsdag, och lördag söndag. Så ser alltså mina sista två veckor av sommarjobbet ut.  Hur ser resten av sommaren ut för er? Några planer?

Bebisen

2010-08-07 @ 06:59:32<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Vecka 14+0. Bebisen är 8 cm, något större än en tennisboll. Vikt ca 25 gram.

Gud vad jag längtar på att tiden ska gå lite fortare! :D Men idag har jag gått 99 dagar på min graviditet. I morgon går jag alltså över till tresiffrigt! Men det är fortfarande tresiffrigt kvar. 181 dagar idag. Det känns inte lika roligt. Men ändå. Jag har gått över en tredjedel nu! Känn lyckan rusa i blodet och jag älskar min lilla tennisboll i magen!

På måndag ska jag ringa och boka tid för UL. ♥

Lilla Mirakel

2010-08-07 @ 06:35:22<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Har någon vart inne på Lilla Mirakel? Jag fick en rabattkod igår som ger 20% Jag var inne och kikade lite i går kväll och de har mycket fint där faktiskt. Det kändes inte som någonting som jag behöver just nu, men det fanns det mesta ifrån barn och mammakläder till doppresenter och bärsjalar. Kika in vettja och när ni beställer innan den 30 september så använd koden "Svan" så får ni 20% ;)

Ville bara säga hej...

2010-08-06 @ 11:57:46<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu ska jag springa ut till bussen i ösregnet. Fan! En dag som den här är man inte särskillt glad över att arbeta i hemvården... Suck.

Ledig dag x 3

2010-08-05 @ 17:08:13<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag har vi gjort slut på min tredje lediga dag. Det har vart skönt att kunna sova. Nu är jag inte ledig förän på tisdag nästa gång så det är min jobbhelg. Det ska bli riktigt skönt faktiskt när sommarjobbet tar slut. Det är ju underbart att jobba och få pengar men det är allt förbannat skönt att vara ledig med. Men jag har ju fortfarande två veckor kvar. Sedan blir det en vecka ledigt på ett ca, innan skolan börjar. Lite vila-upp-krafterna-inför-massa-tidiga-mårnar. =) Men det kommer att bli toppen. Jag känner det på mig.

Idag har Hugo vart utan blöja hela dagen. Jag satte på en när han skulle gå och vila middag och så tog jag av honom den när han sovit klart. Annars har han gått runt i kalsonger och linne och det har gått superbra. Han har sagt ifrån när han behöver kissa och så har vi tagit av honom kalsongerna (givetvis) och satt honom på pottan. Det känns skönt. Kanske vi tar ytterligare ett steg mot blöjtorrhet. Det hade verkligen vart ett plus. =)

Smurfarna

2010-08-04 @ 20:53:52<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag verkligen älskar det här påslakansetet ifrån Ellos. Det är ju helt underbart och jag vill ha ett sånt till Hugo! Skit i om han gillar smurfarna eller inte. Det SKA finnas ett sånt hemma hos oss inom en förhoppningsvis snar framtid (så det inte försvinner innan jag hinner köpa det).



Idag har vart en bra dag. Har ingenting att skriva faktiskt. Nu ska jag ta en macka å sedan gå å lägga mig...

Tröjor

2010-08-03 @ 16:29:44<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag var ju bara tvungen att kika in på HM.com eftersom en kompis sa idag att det inte finns några hoodies i strl 62 till flickor. Hon tyckte att det var tråkigt eftersom det ibland kan vara för kallt för långärmad t-shirt men för varmt för jacka. På HM hittade jag dessa tre superfina tröjor till små flickor!






Den här understa finns även i rosa, beige och lila.

My Little Pony

2010-08-03 @ 16:15:19<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Då så, har klänningen till Nova blivit nästan klar. Jag var ju iofs ganska klar sist jag tog upp det också. Men jag var tvungen å kolla armarna och mycket riktigt så var den lite tight som jag trott. Men det är det som är kvar att fixa nu. En knapp i ena armhålan så är det bra sedan. =) Applikationen sitter på och jag väntar på att den ska torka, den gör det om 24 timmar, så jag kan stryka fast den riktigt. Annars är jag ganska nöjd med den med tanke på att det var min första. Ni ska få se ett kort när den är klar. =) Här är min mall i alla fall.


Tack Tack

2010-08-01 @ 22:53:51<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Tack för alla fina ord. :D
BF enligt senaste mensen är den 6 februari så det känns toppen. 

Angelica, jag hade gärna svarat på din blogg, men jag kommer inte in på den. Tyvärr. Jo jag har allt hört den fina nyheten ang dig också. Grattis! =) Vad roligt då är du ju bara en vecka före mig. Hur mår du och hur går allt? Jag har mått fördjävligt rent ut sagt. Men det är mycket bättre nu. Har mått helt ok i ca en vecka. Haha. Bara 12 veckor av helvetet. XD Men det kommer ju helt klart vara värt det när underverket kommer ut! ♥

Idag har inte hänt så mycket. Jag bakade en kaka och tog med hem till Camilla med familj. Vi kollade på the Hangover och ja... åt kaka. =) Jonas förstörde mitt jättedyra (typ 20:-) fat som jag tog med kakan på. Haha så Stefan fick bära den i handen eftersom han envisades med att han skulle ha med den hem. =)
Jag har också sytt en klänning till Nova idag. Den är inte riktigt klar. Men jag är nöjd än så länge. Jag ska prova den på henne i morgon för jag kan vara tvungen att sätta i en knapp eller så... Men det löser sig. Det ska även på mitt första försök till en applikation. En... (Marita, blundar du? :P ) My little pony på kjolen. Men vi får se hur det går annars får hon ingen klänning helt enkelt. Haha. Nova är min lilla försökskanin. XD

Nej nu ska jag gå in och lägga mig. I morgon är det jobba som gäller igen. Sedan träffa Nova och Marita. Det kommer bli en trevlig eftermiddag i morgon också. =)

Då så.

2010-08-01 @ 13:54:50<3<3
Dagboken, 10 Kommentarer<3<3
Då är bloggen uppdaterad. Men tyvärr upptäckte jag att jag har dåligt med nya kort på Hugo.  :( Men han var ju lika fin och underbar för någon månad sedan när kortet är taget ;)

Och som ni alla kanske förstår så ska våran lilla älskling bli storebror. Det känns lite konstigt men så är det. Han börjar verkligen bli stor nu min lilla plutt. Och en annan liten plutt gror i min mage. Ett underverk verkligen. Jag går in i vecka 14 idag och just nu känns allt underbart. =)

Idag ska vi träffa Camilla och Jonas med barn och se på film och jag ska baka en chokladkaka som Stefan har valt ut. Det kommer nog att bli jätteroligt som vanligt. :)

Kräftskivan igår var också jätterolig! Vi satt uppe hur länge som hellst och sedan när Stefan ville gå in å lägga sig så sa jag inte emot. Henke tyckte att vi var tråkiga och jag förstod ju varför när jag kollade på klockan innan jag la mig. Klockan hade inte slagit halv tolv än. HAHA! Fy va vi är gamla när det känns som om man suttit uppe halva natten och klockan inte ens är tolv. =) Men så är det. 

Nu ska jag gå och slänga in en tvätt och vara lite nyttig medan den blivande storebrodern ligger och vilar. ♥

RSS 2.0