Barnprogram på tyska

2010-02-28 @ 16:30:24<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Hugo har feber fortfarande. Han har sovit i stort sett hela dagen och bara vaknat för att dricka lite välling och sedan somnat igen. Nu vid middagstid så tog jag upp honom och vägrar att lägga honom igen eftersom natten annars kommer att bli ett helvete. Men nu sitter han här upp brevid mig i soffan och kollar på barnkanalen. Det är någon film om en prins som besöker olika princessor och lurar dem in i olika händelser för att se om de är tillräckligt goda. Filmen är på tyska. Hugo är helt förtrollad. 

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har kollat på Prinsessan och grodan, jag har skrivit en uppsats och lämnat in den. Annars ingenting. Men snart så ska jag åka och träna med Marita. Idag hoppas vi på att vi ska kunna prova på Yogan, vi missade ju den i torsdags tyvärr. Men men. Får vi se hur det går. Nu ska jag göra mig iordning ;)

Tv

2010-02-26 @ 22:58:31<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
"Vad skulle du säga om jag sa till dig att jag tänker på dig när du onanerar? Att jag kommer vid tanken på att du kommer?"
Vad är det för någonting jag sitter och tittar på egentligen? Jaja... Inget annat värkar det ju komma på tv så :P Det får helt enkelt bli programmet som jag inte ens vet vad det heter. Är det en film eller är det en serie? Ingen aning.  Jag vet att jag har vart helt slut hela dagen idag. Suttit och tittat på vampire diaries hel dagen typ. Gossat en massa med Hugo som fortfarande är sjuk. Nu ska jag nog gå å sussa så sött så jag kanske är lite piggare i morgon. Då blir det träna igen.

Take me away from this hell i'm living

2010-02-26 @ 16:11:02<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Här hemma är vi sjuka igen. Eller ja, Hugo. Han har blivit jättesnorig idag. plus att han har kvar febern. Han har sovit jättedåligt inatt, vilket jag också har gjort då... :P Hugo fick sova brevid mig inatt för han spydde ner sängen efter att jag gått å lagt mig så jag orkade inte fixa det då. Men i morse, vid 7 när Hugo ville gå upp fast han var jättetrött så blev det att snabbt bädda om i hans säng, ner med honom och en flaska välling så somnade han om till 1. Jag vaknade 12 av mig själv. Det är inte ofta det händer när Hugo är hemma :P Men men. Vid 2 var killen trött igen så det blev å nana middag och han sover fortfarande fast klockan har slagit 4. Får se när han har tänkt att vakna.

Som ni förstår så blir det inget babysim idag. Kan ju inte gå när älsklingen mår dåligt heller. Så det blir en vilodag. Stefan är ute i lastbilen med Sonny och det är tydligen inte en jävel som vet när de tänker komma hem. Jag ska ut och gå en promenad med Marita idag eftersom det inte blir någon träning på sportlife. Det stänger ju kl 7 idag och eftersom vi inte vet när Stefan kommer hem... Ja.

Igår fick jag massa roligt på posten. :D Jag har redan berättat om dem, pyjamasen från tradera, skylten och biobiljetten jag bloggade till mig. Men här kommer kort på dem, och ett jättesött bind-etui som jag fick på köpet när jag köpte ett paket bindor. Eller ja, det var min farmor som betalade för hela handlingsrundan så det var väl hon som köpte den åt mig. Nöjd är jag i alla fall. =)


Gratis är gott!

2010-02-25 @ 15:08:41<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Vi har sovit hemma hos Figge i några nätter och idag var jag tvungen att åka hem och hämta alvedon till lillkillen. Han brann brevid mig inatt. När jag kom hem passade jag på att hämta posten och där i låg min skylt som jag bestälde genom att blogga. :D Den var jättefin och den ska hänga på Hugos vagn. Det fanns även en biobiljett som jag bloggade till mig. Jättekul! Så den ska jag använda när jag och Erika går och ser på Alice in wonderland. =)

Det snöar igen. Jag vet inte om jag tycker att det är så roligt. Stefan sa till mig att snön skulle försvinna nästa vecka. Men jag vet inte om jag tror på det längre. Inte eftersom det snöar jättestora snöflingor idag igen.

Igår körde jag och Marita bodystep. 4000 steg på en timma. Det var jättejobbigt! Jag har inte svettats så mycket på väldigt länge! Ikväll ska vi ta det lite lugnare. Det blir bodybalance. En blandning av Yoga, tai chi och Pilates. Då får vi se hur mycket man kan sträcka ut sin kropp och om det är lika ansträngande som de säger att det är :P


Shopping

2010-02-24 @ 11:37:23<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jag var ute en sväng med Marie på oden i går. Mysigt med lite shopping. Eller ja. Jag köpte ingenting men jag kikade ju naturligtvis ändå. Jag hittade ett par jeans på Lindex. Det är 25% på dem så de kostar bara 149:- Det är ju överkomligt  Och snygga är de med! Finns i fler färger men det var de turcosa jag ville ha till Hugo! Han kommer bli så snygg i dem i sommar! (för det är klart att jag ska köpa dem! Haha)



Var och tränade med Marita i går också. Gym igen. Det är fan kämpa med henne. Haha inte för att marita puschar *pik* ;) Men för att hon är lite starkare än jag och det drar ju fram tävlingsmänniskan inom mig. Jag MÅSTE ju ta lika mycket bara för ATT. Haha. (Jag vet jag tar det lugnt och inte förtar mig) Ikväll ska vi köra bodystep. Över 4000 steg på en timme. Det kommer nog bli roligt. Får vi se hur död jag är när jag kommer hem ikväll då. Haha. Men här tränas det för fullt. ;)

En söndagsmorgon

2010-02-21 @ 12:23:20<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Söndag idag då. Vad ska man hitta på tro? Egentligen skulle vi ha åkt på dop idag, min lilla kusin Ida. Men Anna Karing ringde igår och berättade att det var så många som ringt och sagt att de inte kunde komma pga vädret. Så de ställde in dopet idag. Så nu har jag ingenting planerat. Det gör mig ingenting om jag ska vara helt ärlig. För jag är ganska slö idag och kan tänka mig att bara vara hemma och lata mig. Läsa lite mer vård och bara finnas till. En skön söndag med andra ord. Vad ska ni andra göra en söndag som denna? =)



Jag fick äntligen tummen ur å fota Hugo lite, det blev väldigt söta kort tycker jag. =) Så nu har jag en ny header. Får vi se vad jag gör med resten av designen. Någon som har några förslag? Jag har idé torka...

Veckans schema:
Måndag: Plugga hos Marie, Sofftvätt
Tisdag: Ev. Plugga, Utvecklingssamtal på dagis, Nicklas och Nathalie kommer hit
Onsdag: Ev. Plugga
Torsdag: Ev. Plugga
Fredag: Babysim
Lördag: Linda, Sonny och Viggo kommer ev. hit
Söndag:
(Så ska jag ock Marita försöka träna en gång om dagen denna veckan. Yayy! Äntligen!)
Hmm. Det var inte så mycket som det kändes ändå. Det känns som om det är någonting jag har glömt... Någon har har någonting bokat med mig förutom det som står? Vore tacksam om ni påminde mig om det i så fall XD

Ännu mer snickers...

2010-02-21 @ 10:46:46<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Snickersbak

2010-02-21 @ 10:17:37<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3



Cookies

2010-02-21 @ 10:15:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Varsegod Marie! ;)



Cookies

100g margarin

1/2 dl socker

1 1/4 dl farinsocker

1 ägg

1/2 tsk vaniljsocker

1/2 tsk bakpulver

2 3/4 dl vetemjöl

100g blockchoklad (hackas)

 

Vispa ägget pösigt tillsammans med sockret och farinsockret. Blanda i resten av ingredienserna och klicka ut smeten på en plåt med bakpapper. Gräddas i tio minuter i 200 grader.

 

Lätt som en plätt! ♥


Ingen sofftvätt idag heller...

2010-02-20 @ 17:08:24<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det blev som jag antog. Att killen inte kunde komma hit idag. Så vi har fått en ny tid på måndag. Tredje gången gillt säger man ju. Får vi se om det blir så :P
Det låter som att Linda och Sonny fortfarande har planer på att komma hit i alla fall. Jag och Stefan ska knalla iväg till affären om en liten stund och köpa lite dricka och någonting gott. Mumsigt. Så får vi se vad kvällen bjuder på. Vad gör ni andra en dag som den här?

Snön vräker ner

2010-02-20 @ 10:36:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Det bara sprutar ut snö ur himmelen! Det är inte klokt! Har vi någonsin haft så här mycket snö? :P Inte sen jag var liten i alla fall... Det var meningen att en kille skulle komma och tvätta våran soffa idag. Men jag nästan väntar på att han ska ringa å säga att han inte kommer fram för det är så mycket snö! Det är helt sjukt. Sedan skulle Linda, Sonny och Viggo komma till oss i eftermiddag men vi får väl se hur det blir med den saken. Segt när planerna ställs in pga snö liksom... Och vår soffa behövs verkligen tvättas! De skulle kommit i sommras egentilgen. Men så blev tjejen sjuk så hon kunde inte komma. Då ringde dem i torsdags och frågade om en kille kunde komma idag istället oc det lät ju toppen. Innan jag vaknade och snön fortfarande vräkte ner. Jaja. Dagens planer återstår att se om de blir av.

AktiebolagNu

2010-02-20 @ 00:36:15<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med orden köpa aktiebolag och starta aktiebolag, så skickar de biljetten inom kort! Hurra!

Gratis skylt!

2010-02-20 @ 00:20:13<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har beställt en skylt till Hugo via skyltmax. De har flera söta och roliga skyltar.

God Natt!

2010-02-18 @ 21:11:07<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Sjoerd: I did NOT buy a shirt for my dog, i knitted it myself. =) Haha. And he have to have something on cuz otherwise he turns to ice on our walks. Its for his own good.

Idag har det verkligen vart fult upp! Vi bytte Hugo och Anna Lenas garderober så nu har Hugo en vanlig garderob. Ni vet en sån där vit med trådkorgar... Sedan ringde min farmor och bad mig att köra henne till affären för hon behövde handla. Klart man ställer upp! Direkt efter det var det iväg till en visning och nu är jag äntligen hemma igen. Dax att krypa ner i sängen och läsa en bra bok. =)

Mongo är en korv!

2010-02-18 @ 11:24:21<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3

Tröjan är nästan klar, men den är lite tight. Mongo har förvandlats till en korv.




Pricken försvann...

2010-02-17 @ 22:16:33<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Pricken har blivit mindre idag och det finns fortfarande ingen mer. Var nog ingenting då ändå. Men men. Än är loppet inte kört. Haha.
Marie har fått en ny bloggdesign och jag blev så kär i den! Så fin! *Var stolt!* Jag blev riktigt sugen på å byta jag med. Jag har ju inte vart riktigt nöjd med den jag har nu i alla fall. Har ju den mest för att jag kände att jag var tvungen att byta bort juldesngen. Men nu får jag samla ihop bilder och göra en ny. Kanske ska vänta till nästa vecka då vi vart på fotoshooten. Är det föresten någon som vill följa med till The Studio och ta modellbilder på måndag? INGEN vill följa med mig! Så hojta till om du är sugen! Puss

Prick!

2010-02-17 @ 13:41:13<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Hugo har en prick på axeln! Jag vet inte alls vad det är och han har bara en. Får se om han har något mer när han kommer hem ifrån dagis idag och om pricken har förändrat sig. Kan ju alltid hoppas på att Nova lyckades smitta honom med vattenkoppor men så vet vi ju inte ens om det var det hon hade. Det är sånt man märker.

Dagis sa till mig att jag måste skaffa ett fleeceset (se där Marie! :P) till Hugo som han ska ha på dagis. Jag var också tvungen att skaffa ett par vantar till och inneskor. *Suck* Dagis är dyrt! Kollade lite på vinterkängor till Hugo idag med men de är så dyra! Känner inte för att köpa dyra vinterkängor nu när (förhoppningsvis) våren snart knackar på. Men de han har är för små så vi måste ju ha nya. Ska kika lite på blocket å tradera. Kanske hittar något billigt och bra där :P

Jag har i stort sett stickat klart tröjan till Mongo men den är för tight över bröstet. Naturligtvis. Mongo är ju jättebred över bröstkorgen :S Så jag får ta fram symaskinen och lappa lite och hoppas på att det blir bra :D Får hoppas i alla fall. Kramar

Pluggeri Pluggera

2010-02-16 @ 11:22:30<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Gud vad roligt vi har det här hemma hos Marie! Jag kom hit vid tio och vi satte oss med en gång och började plugga :D *duktiga vi* Men med en gång när vi bestämt vilken organisation vi skulle redovisa så sket sig alltihop. Nu sitter vi och har lite lunch. =)
Jag håller på att sticka en tröja till Mongo. Vad tror ni? Kommer han passa i den tror ni? =) Fast den som mongo får är mörk marin och vit. ;)



I am knitting a sweather to my dog. Do you think it will look good? =) I'm at a friends house and we are suposed to study but we dont have any motivation at all. We're now having lunch and hopefully we get something done after that. XOXO

Sjoerd frågade ju så snällt. =)

2010-02-15 @ 15:12:26<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Just because you asked so nicely it have to write at least one post in english. =) Unfortunally not all of my readers understands this so you give me a lot of work, writing it twice! =) But i like you anyway. *Hugs*
What have i done today then... Well i took a trip to Marie to study with her. She offerd me a piece of cake. Orange and chocolate. Yummie! I can never say no to a yummie piece of cake.
I also cleaned my appartment today and went out with all of those big bags of trash. Nice to finally have some floor again :D 
No, i dont have time to sit here and dream away, i have to get homa and pich up Hugo on the way, gather around a meal and drive my little clown to his father. I got tired on Stefan this morning. He said that he will nog come home this night either so i forced him to have Hugo over there for a while today so i can clear my mind a bit. 

DO NOT COMMENT MY SPELLING! =) Love!

SVENSKA:
Bara för att du frågade så snällt så måste jag ju skriva ett inlägg på engelska i alla fall. =) Tyvärr så förstår inte alla mina läsare detta så du ger mig massa extra jobb, jag måste skriva det två gånger! =) Men jag tycker om dig ändå. *kram*
Vad jag har gjort idag då... Jag åkte till Marie så vi kunde plugga lite och hon bjöd på kaka. Apelsin och choklad. Yummy! Jag kan inte säga nej till en god kaka. 
JAg har också städat lägenheten och gått ut med alla stora påsar med srkäp. Det är kul att äntligen få se golvet igen. :D
Nej, nu har jag inte tid att sitta här och drömma mig bort längre. Jag måste hem och hämta hugo, jag ska göra iordning lite mat innan jag kör bort honom till sin pappa. Jag tröttnade på Stefan i morse när han sa att han inte kommer hem ikväll heller.Så jag tvingade honom att ha hugo ett tag så jag hinner ha lite egentid.

Kommentera inte min stavning! =) Puss

Made of Love

2010-02-13 @ 19:49:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3





Melodifestivalen - Delfinal 2

2010-02-13 @ 19:23:37<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag hade jag en hel del på schemat även om det bara var småsaker och jag har gjort en del av dem i alla fall. Jag har bakat. Både bullar och kärlekscookies. Jag skulle baka snickers med men så glömde jag köpa rice krispies så jag får baka det imgn. Jag har vart ock handlat igen idag men jag orkar inte ställa mig å baka nu. Det är ju inte bråttom för jag ska ju inte ha det till någonting speciellt. =)

Jag har hunnit diska och röjja runt lite här hemma och gosat en hel del med min älskade son. Fan va underbart det är när de kommer till en och kryper upp i famnen; inte för att leka eller nå någonting utan bara för att de vill sitta hos en. Mysa och gosa. Älskar det! Och Hugo har haft en sån dag idag och då får man ta vara på det :D

Jag har börjat kolla upp vad nästa vård-uppgift innehåller och jag måste ju säga att den verkar ganska tråkig. Lika tråkig som med-uppgiften som jag ska arbeta med på måndag. Ingenting är roligt just nu. Jag har haft roliga uppgifter hittils faktiskt men så kommer det tre tråkiga på samma gång. Det var ju roligt. Bara att bita ihop och få dem gjorda. :D

Jag sitter och väntar på grannen min. Hon kommer snart över och så ska vi kika på melodifestivalen. Jag har köpt lite chips och dipp så har vi ju även cookies och bullar som jag bakat. Gott gott. Vad ska ni mysa med idag?

Kakbak

2010-02-13 @ 11:46:19<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag händer det inte så mycket. Eller jo... Om man gör som jag gjorde igår, å skriver upp ALLT man gör i punktform så blir det en hel del ändå. =) Anw. jag ska baka lite alla hjärtans kakor och lite bullar. Tänkte höra om mina älskade grannar ville komma över och kika på melodifestivalen å käka lite nygräddat i eftermiddag. Men schhh *håller ett finger framför munnen* jag har inte frågat än! ;)

Annars ska jag plocka lite här hemma och försöka att bära ner julsakerna i förrådet (redan?!) De har ju kommit ner i lådorna men fan inte ut ur lägenheten än. Jätteirriterande! Men idag ska de bort! Tror jag....

Jag ska också försöka plugga lite Vård och Omsorg. Och på tal om skolarbete... igår fick jag tillbaka två MVG =) *Stolt* Fast inte i vården, jag vet inte varför det ska ta så lång tid å rätta min kompletering där men det tar tid! Nej mina MVG är i Medicinsk grundkurs. Så av de två arbetena jag lämnat in har jag fått två MVG. Jag kan knappt sluta säga det så ni får hoppa över det här stycket om ni vill. XD

Tillbaka till jorden. Får se vad som händer idag med andra ord. Kramar

Moulin Rouge

2010-02-12 @ 20:20:22<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
En av tidernas bästa film går på tv. Åh vad jag älskar moulin rouge! <3
Nu ska jag bänka mig framför tvn för att sedan krypa in i säng. Puss

Idag

2010-02-12 @ 20:18:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3


Planet Earth turns slowley.

2010-02-11 @ 19:05:59<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Jag vet inte vad som är fel på mig och det stör mig så in i bomben! Jag har ju vart extra noga med att sköta maten idag (jag mår väldigt lätt illa när jag inte äter som jag ska...) eftersom jag började dagen som illamående. Jag ÄR hungrig. Jag lagar mat och jag tycker att det ska bli jättegott! Men så fort jag känner matoset och jag ser att maten ligger på tallriken så mår jag så illa att jag knappt får i mig någonting. Fy fan!

Men nog tjatat om mitt urusla tillstånd. Jag håller på att läsa en väldigt spännande bok. Stephanie Meyer - Genom dina ögon. Jag hade inte allt för höga förväntningar på den. Har sett den ett antal gånger i affärerna men knappt ägnat den en tanke. Marita köpte den, läste den och bestämde sig för att den ska jag låna. Haha. Så det var ju bara att tacka och ta emot. Sötnöt! <3 Anw. Marita sa att den var bra så jag gav den en chans å jag fastnade. Idag har jag läst 10 kapitel. Det är VÄLDIGT ovanligt när det gäller mig. Så, gillar ni hur Stephanie skriver? Ge denna en chans med ;) Kram på er nu ska jag gå å läsa vidare...


(Jättekonstig bild, ser aslång ut! Men boken är i vanlig "bok-form")

Säger som M: "Varning för Gnäll"

2010-02-11 @ 10:18:32<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har nog gått och blivit sjuk igen. Oftast så orkar jag inte bry mig, eller rättare sagt jag har inte TID att bry mig om jag är sjuk eller inte om jag inte är jättedålig (som i måndags XD). Men jag tror att jag kanske borde lyssna på min kropp för en gångs skull när den säger ifrån att jag måste trappa ner. Jag pratade med bemanningen idag och vi kom fram till att jag ska ta en månad ledigt från jobbet. Jag har nu ledigt tom 14 mars. Så får vi se hur det blir efter det. Dels så måste jag ta livet lite lugnare, kan inte fara fram som en virvelvind hela tiden. Och sedan måste jag spara lite av min "lönekvot" till sommarjobbet. Som jag ska ringa och söka idag. :P Jag är så självsäker så jag tror att jag får det. Men man vet ju aldrig om chefen har ändrat sig eller inte. I oktober var det i alla fall helt lugnt och jag hade en plats som väntade på mig. 
Nu är jag helt slut. Jag mådde ju illa som tusan i måndags, men i tisdags kände jag ingenting. Igår däremot, när vi åkte hem till mamma kom det tillbaka och jag kände mig uppblåst och illamående. På kvällen när jag kom hem mådde jag riktigt illa och jag bara låg och väntade på att någonting mer skulle hända men det gjorde det inte. Och på tal om när vi kom hem, eller ja, när JAG kom hem. Jag fick nämligen inte ta med mig min lilla plutt hem igen. Mormor ville ha honom och kommer ner med honom på fredag innan simmet. Ok tänkte jag. =)
Jag har heller ingen ork till någonting och att bara gå ut en korttis med Mongo gör mig sängliggande i en timme efteråt. Jag har ingen ork i kroppen alls. Idag mår jag fortfarande illa och nu har jag blivit snorig till råga på allt och ont i nacken har jag. Suck. Vad som är bra är att ryggen är lite bättre i alla fall. Men det väger ju inte upp allt det andra. Så istället för att "leva livet och hinna ikapp med allt jag inte hunnit" nu när Hugoälskling är borta så ska jag bara ligga hemma och läsa och ta det lugnt. Kurera mig så jag tar ikapp med min hälsa i alla fall. För den är ju trots allt viktigare än att det är skinande rent här hemma...
Hoppas alla ni andra har haft en bättre vecka i alla fall :D Kramar från Sjuklingen

Munkedal

2010-02-10 @ 14:21:29<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag hörde min mormor av sig och frågade om vi ville åka med till mamma. Jag försklarade hur läget låg till med att Hugo inte får gå till dagis men att vi inte har några sympom nu. Mormor sa att hon inte brydde sig men att hon skulle höra med mamma och mamma sa sa samma sak. Grejjen var bara den att Tommy ville också åka med upp så det kommer bli många i bilen och att vi måste vänta tills han slutat skolan. *Hatar att vänta* Så nu sitter vi här hemma och fördriver tiden men någon konstig leksak och väntar på att klockan ska bli halv fyra så vi kan bege oss upp till Munkedal. 








(Ursäkta den sketna pyjamasen, men jag orkar aldrig byta till kläder innan napen om vi inte ska göra någonting då förståss. Det är för mig helt onödigt.)

Hugo vs Mongo

2010-02-09 @ 19:10:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3







Älsklingen min.

2010-02-09 @ 15:20:54<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag vill bara ge Stefan lite cred som har gått ner 10 kg!
*Duktiga han*
Älskar dig!

Skitunge ;)

2010-02-09 @ 12:14:16<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Min lilla älskling har kommit på att man kan se på tv när man sitter på armstödet på soffan. Roligt värre. Så idag har han suttit en lång stund på armstödet och sett på tv. Men sedan kom han också på att man kan hoppa ner! Så då hoppade han ner, klättrade upp i soffan, upp på armstödet och ner igen. Så roligt har han haft det idag. =)






Vattenkoppor?

2010-02-07 @ 09:25:42<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag hoppas det. Haha. Än har vi inga små röda prickar men jag kan ju bara hoppas på att det kommer. =) Man är väl tokig om man hoppas på att ens barn blir sjukt men det känns också bättre att han har det nu än att han "missar" det liksom.

Vi var hemma hos Marita och Nova igår som ni kanske förstod. =) Hugo och Nova var jättesöta och pussades massor. Första pussen fick vi fråga om "får Nova en puss?" Och sen gick det av bara farten. Hugo skulle pussa på Nova hela tiden och Nova pussade villigt tillbaka. Men båda två står och väntar på smacket. Så vissa gånger stod de ganska länge och bara var där liksom. Haha sötnosar!

Vad händer idag då? Jag skulle ha gått på homeparty hos Marie idag men det blev ingenting av det. Stefan vill att jag åker med till Borås så vi kan åka till citygross. Men jag känner inte alls för att sitta hemma hos okända människor bara för att vi ska kunna åka till citygross efteråt. Nej. Det får vi allt se hur det blir med den saken.

Nu ska jag gå och äta lite frukost så får vi se vart dagen bär.

Mykidoos Vårkollektion

2010-02-06 @ 13:18:43<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag måste bara visa upp den nya kollektionen. Jag är helt förälskad. Precis som förra gången jag fick hem kollektionen är jag överaskad över hur snygga och mjuka kläderna verkligen är! Bara för att kläderna kanske ser lite suddiga/oskarpa ut på bilderna så tveka inte över att boka ett party. Du som värdinna får 150-300 kronor att handla för bara för att du har bjudit hem gäster! Sedan får du en värdinnegåva naturligtvis. Om detta inte skulle vara nog så får alla som handlar för en viss summa, antingen ett matset eller en keps, helt kostnadsfritt. Det är verkligen otrolika erbjudanden PLUS att alla som handlar på ett homeparty får tio% på allt de köper. Är det itne bra så säg? Hör av er allesammans och boka in ett party ;)



Bilderna är klickbara och detta är naturligtvis inte alla kläder. Några av kläderna från förra kollektionen finns fortfarande kvar. Och några har jag tyvärr inte fått hem än eftersom leveransen har blivit försenad. Men kolla in på Mykidoo.se om ni vill se mer!

Massor av planer, alla gick åt skogen...

2010-02-06 @ 12:32:08<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Vi hade SÅ mycket att göra idag. Så olika alternativ. Men alla har gått i kras. Haha. Fan va sånt är roligt. Först var det meningen att jag skulle åka till The Studio med Marie. Men så berättade Stefan att han skulle jobba i borås idag och undrade om vi skulle hälsa på Anne. Det är så klart att jag vill. Jag träffar ju henne kanske en till två gånger om året liksom. :( Alldeles för lite om ni frågar mig. Men så kunde inte Anne träffa oss innan tre, och hon skulle bort vid 6. Så det känns lite drygt att åka så långt för att få sitta och vänta från 10 - tre och sedan bara träffas i tre timmar. Nej Hugo kommer inte klara av det. Så skulle vi till gbg ändå. Men då hade Marie fixat skjuts och Hugo fick inte plats. Alla andra är bortresta så jag kan inte lämna lillskrutten hemma. Nej då får det vara med gbg. Jag tar inte tåget ner själv. Det är ju jättetråkigt! =) 

Så var planerna spräckta. Erika skulle få hem en kompis och Marita (trodde jag) skulle snickra. Kul kul. Jag frågade om Christian ville komma och det ville han. Men igår kväll fick jag reda på att han inte fått tag i någon bil så han kunde inte komma. Jag trodde att stefan skulle ta våran bil så jag sa att jag inte kunde hämta heller. Men idag såg jag att stefan tagit pickuppen så jag hade ju bil. Skicka iväg ett sms men Christian hade bestämt med en annan kompis redan. Tråkigt.

Jag ringde till Erika och frågade när vi skulle gå ut och gå, hon berättade att hennes kompis inte heller hade kommit idag, men att hon skulle ut och luncha med en annan. Så hon kunde kanske inte gå ut med mig idag alls. Kul?! Nej inte så. Så jag skickade iväg ett sms till Marita. Igår kväll fick jag nämligen reda på att deras golv inte kommit än och att de inte kan göra någonting innan det kommer. Hon berättade att Nova är gnällig och att vi kan ses efter middagsnapen. Jo det går bra. Alla tiders. Men nu då? Haha. Nu sitter jag här hemma å har tråkigt som stryk. Jaja. Det är helt klart värt att ha tråkigt en förmiddag om man kommer skratta ihjäl sig på eftermiddagen ;)

Se där vad långt det blev. Alla mina planer som sprack under veckan. Men ikväll är det melodifestivalen. Tänkte om man skulle slänga ihop lite flygande Jacob och se på den med älsk? Tror ni att han går med på det? Det tror inte jag nämligen.

BTW, så har antagligen Nova fått vattenkoppor. Vi hoppas väl på det antar jag, så Hugo får det med ;) Haha. Puss på er!

Nu är julen borta!

2010-02-05 @ 22:02:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag vet inte om jag blev överdrivet nöjd med denna designen. Men skit samma julen är slut för länge sedan och nu är den undanröjjd även på bloggen ;) Jag får utveckla designen en annan dag. =)

Vi åkte till vc med Hugo igår för att han haft en så ihållande hosta sen innan jul. Vi var ju där i mitten på januari och då fick vi bricanyl. Nu hade Hugo druckit upp hela flaskan och det har inte alls blivit bättre. Tvärt om. Hugo sover inte längre på nätterna eftersom han hostar så, och flertalet nätter måste jag torka golvet å bädda rent eftersom han hostat tills han spytt. Så vi åkte som sagt till vc igen igår. Vi blev skickade till NÄL. Där testade de att ge honom ventulin och det gjorde att han lät bättre i bröstet tyckte läkaren. Plus att Stefan, stefans syster, min farmors syskon och hennes pappa har astma. (Astma är ärftligt) Därför antar läkaren att det är astma han har fått. Men de kan inte säga att det är det än, eftersom han måste ha haft det ett visst antal gånger inom en viss tid annars är det bara tillfällig bronkit. Så vi kom hem med en innhalator. Jätteroligt. Hugo gillar den inte alls och tvärvägrar. 4 ggr/dag ska han ha det så det är ju sådär lagom roligt. Men vi försöker att göra det bästa av situationen och leker en hel del med tuben.. Så det inte blir ännu värre liksom. Så ser läget ut just nu hemma hos oss.

Klippning

2010-02-05 @ 20:14:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag klippt Hugo. Jag upptäckte i morse hur skevt de va i nacken, och häromdagen upptäckte jag en toft jag missat över örat. Så jag skulle rätta till detta idag. Men jag tog lite mer. Lika bra när man ändå är igång. Stefan blev inte nöjd, som vanligt. Men inte en enda gång har han blivit nöjd när jag har klippt Hugo så jag skiter i vad han tycker ;) *puss*


Så här snygg var Hugo när jag var färdig. =) Syns det att han bara fick en kaka? =)

Sedan blev det ett snabbt bad och påklädning. Så tyckte lillskrutten att det var dax att äta lite apelsin. Hugo gillar apelsiner och idag åt han upp en halv helt själv. XD Stora killen. Haha. Han har inte riktigt ro att sitta ner. Nej det är ju mycket roligare att springa runt och kolla på allt annat. 




Se så stilig han var idag <3 Mitt lilla hjärta.

Sen kom farmor och hämtade lillskrutten för han inte skulle behöva vara så trött på babysimmet. Så åkte jag till skolan. Det var ännu en förbannat tråkig lektion. Nu har vi vart där i 3 x 1½ timma. Det vi har kommit fram till är: att vi har bestämmt att vi ska göra ett arbete, antingen ensam eller i grupp. Vi har inte kommit fram till vad vi ska göra ett arbete om, men vi vet att vi får redovisa den inför klass, - om vi vill. Yayy. det går framåt här har jag hört?!

Stefan slutade så sent idag att Hugo missade babysimmet. Jag kunde inte åka med av kvinnliga anledningar ;) Det var lite tråkigt men Hugo var så trött idag så det var nog lika bra det. 

Jag hittade en bild jag tog på Hugo för någon vecka sedan. Syns det att han inte får ha den "dosan" eller? Haha. Pussgurka.


Supernanny

2010-02-03 @ 10:42:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Av någon anledning gick jag igenom böckerna som står inne i Hugos rum i morse. Jag hittade min Supernanny-bok. Jag köpte den på rea när Hugo fortfarande låg i min mage. Den var först och främst ägnad åt att lånas ut till Stefans moster som är så uppe i varv hela tiden. Tänkte att hon kanske kunde snappa upp någonting som hjälper henne att förenkla dagen lite. Men den har stått och samlat damm här i lägenheten. Jag började läsa den i morse och jag måste säga, den är jättebra! Nu har jag läst allt som står om barn upp till tre år, så jag känner att jag behöver nog inte läsa så mycket mer än XD Och det mesta som stog där i visste jag redan. Jag var ett supernannyfreak under grav. Så jag har nog sett alla avsnitt. Därför visste jag redan. I alla fall. Boken är jättebra och jag rekomenderar både den och supernanny-avsnitten.

*Morrr*

2010-02-02 @ 15:15:49<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag är så irriterad på Blogg.se's nya layout! Den är så dum för jag missar kommentarer hela tiden! Illa Illa. Så om jag inte svarar på någonting någon gång, är det inte för att jag skiter i er, utan för att jag helt enkelt missat kommentaren.

Hela lägenheten är nystädad och jag har kört två maskiner tvätt idag också. Jag fattar verkligen inte det. Två maskiner hänger på tork men ändå är det lika mycket tvätt i korgen som det var när jag klev upp! Hur kommer detta sig?!

Idag kommer Elin och hennes lilla hit och hälsar på. Jag har inte träffat Henne sen jag gick i femman så det ska bli roligt.

Men nu ska jag in i duschen och sedan ska jag hämta Hugo. Ha en bra dag allihopa!

Tråkig jävla dag!

2010-02-01 @ 11:15:06<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Haha. Så roligt har jag det idag. Jag har sprungit runt här hemma halvsovandes och städat. Fått tvättat upp två maskiner iaf. Men det känns så meningslöst för allt här hemma svämmar över. Jag har ingen kontroll på någonting längre och det irriterar mig. Men så klart, istället för att försöka ta tag i det är jag en sån person som blundar och trevar mig fram bland all bråte. Inte så bra iof men nu har jag i alla fall börjat. Disken är klar och hugos rum. Sängen är renbäddad och strac bär det av till marie och plugga.

RSS 2.0