Sommarjobb

2010-06-29 @ 17:34:27<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Är alla nöjda med sina sommarjobb? Jag tror att jag är det. :P Men idag känner jag verkligen inte för att jobba. Varenda fiber i min kropp skriker att jag ska sjukskriva mig och stanna hemma och sova. Men det går inte. Jag måste ju ha pengarna och gör man inte mer än 10 nätter på en månad så bör man liksom orka med dom. :P Det är ju bara typ 50 % Anw. Gjorde min första natt inatt och det var helt ok. Hade med mig lite lite å käka bara så jag blev hungrig. Men det får jag tänka på idag. Så jag ska nog ta med mig lite crunchy också med mina smörgåsar. Man ska ju inte äta på natten men jag förstår verkligen inte de som faktiskt inte äter någonting när de jobbar natt. Jag hade mått jättedåligt om jag inte hade ätit! För ja, jag blir sjuk när jag inte får mat i mig. 

Nej nu ska jag ev. ta tag i den där jävla tvätten igen. Och få hängt upp maskinen jag slängde in tidigare.

XO XOGreetings from a better place

2010-06-25 @ 20:01:04<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja det är verkligen ett bättre ställe när man kommer hemifrån så där. Vi harhaft det supermysigt på kusten och nu njuter vi i fulla drag ute i stugan. Jag är hemma en lite sväng eftersom jag ska jobba inatt. Så sova hemma på sin egen kudde i morgon förmiddag så åker jag upp till stugan igen när jag vaknar.  På sändag är det planerat att vi ska komma hem. Jag börjar kju mitt sommarjobb på måndag också och Stefan jobbar ju som vanligt nästa vecka.

Nej nu måste jag åka till jobbet. Trevlig midsommar på er allihopa! ♥

Ni sticker vi!

2010-06-21 @ 13:30:26<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Vi drar till fjällen, Fest hela kvällen!
Eller inte. Inte fan åker vi till snö nu heller! Jag och Hugo ska åka med min mormor ut till husvagnen på kusten. Där ska vi sedan bo tills på tordag då vi kommer hem en sväng för att packa om. Sedan drar vi ut till stugan i valbo ryr och stannar där över midsommarhelgen. Det kommer att bli toppen! Jag känner det på mig. :D
Nej nu ska jag vika lite tvätt och sedan börja packa för våran låååånga resa. Eller ja, resa i alla fall XD

Wonderful!

2010-06-20 @ 17:03:17<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag försökte verkligen äta min frukost idag. Men det gick inte alls. Stefan räckte mig en halv smörgås och jag rynkade på näsan. "Kan jag inte ens få en hel macka till frukost?" Men jag smörade å började äta. Eller ja. Stefan han äta hela frukosten och till och med Hugo han äta upp innan jag ens kommit halvvägs. *Suck* Det var som Stefan sa, "Det hade ju vart ganska onödigt att ge mig en hel smörgås. Tuggorna bara växte i munnen. Usch!

Till råga på allt så bråkade jag och Stefan efteråt och han stormade iväg med Hugo. Ganska skönt faktiskt. Det var just de vi tjafsade om. Jag tyckte att han kunde ta med sig Hugo men han ville inte. Jag tog det lugnt och försökte få min frukost att sjunka lite. Tog ett bad och gick ut med Mongo. Sedan var jag helt slut. Bara att gå å lägga sig. Jag tänkte jag skulle sova i en halvtimme eller något. Men råkade visst komma åt "ändra inställningar" på alarmet så jag sov i två timmar. Men de va skönt.

Stefan hade ännu inte kommit tillbaka och jag gick ut med Mongo igen. Då kände jag en väldig lust att göra mannagrynsgröt. Och så blev det. En portion gröt tack! Och det bästa av allt! Den gick ner! Åh lycka. Jag åt lite för fort dock och ett tag var jag lite rädd att den skulle komma upp igen men det gjorde den inte :D Så nu sitter jag här. Mätt i magen och väntar på att jag kanske ska få lite kraft tillbaka till min kropp. Så jag kan trötta ut den igen genom att ta tag i tvätten.

Underbara samtal:

S: Men va fan! Varför har du inte vikt in kläderna?
A: Jag vet inte om du har missat det, men jag har vart sjuk. Knappt orkat med mig själv och Hugo på dagarna...
S: Ja, vadådå? Nu hag jag ju inga kläder i min garderob ju! Allt ligger ju bara här i en hög.
A: Men helt ärligt Stefan, varför viker inte DU in den då? Du vet ju vart allt ska vara.
S: Nej. Det funkar inte så.
A: För att?
S: För att jag vill inte.

Vad ska man helt ärligt svara? "Nehe. Ok det är klart att du aldrig behöver göra någonting du vill älskling! Jag finns ju här för att göra allt det du inte vill göra åt dig." Or not.

Lördag

2010-06-19 @ 12:15:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag mår inte så jätebra. Jag är inte alls vän med min mage för tillfället känner jag. Kan ha varit någonting jag ätit.. Usch! Roligt är det inte i alla fall!

Ugo dutti!

2010-06-16 @ 12:47:09<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Mitt lilla hjärta. Jag har gett mig fan på att den här gången ska det ske. Det SKA hända denna gången! Nu ska Hugo lära sig att sova i öppen säng så att jag slipper lyfta honom hela tiden. Min rygg pallar inte det. Så i förrgår vände jag på sängen. Så att hålet är utåt mot rummet och ledde in honom i sängen. det gick bra. Efter en liten stund kom han ut och jag ledde in honom igen. Eller ja... Ledde är väl ett för starkt ord. Hugo hängde i mina armar och jag typ släpade honom in. Haha. (Det låter mer brutalt än det var.) Han låg där inne och grät en skvätt men kom inte upp ur sängen. Jag kikade in ibland genom springan i dörren och han kåg där så snällt även om han grät lite till och från. Till slut somnade han.

Igår stod sängen kvar på samma sätt. Jag ledde in honom när det var dax för honom att sova. Under högljudda protester. han la sig i sängen och grät. Jag sa godnatt och gick ut. Ställde mig utanför dörren och fick inte stå länge innan han kom ut. Jag ledde in honom igen. (Den här gången gick han, så jag slapp släpa.) Han la sig i sängen och grät. Jag sa god natt och gick ut. Han låg kvar i sin säng och jag kände mig (och Hugo förståss!) väldigt duktig :D Jag satte mig vid datorn när jag försäkrat mig om att Hugo inte var uppe och sprang i rummet. Och han låg så sött, tyst i sin säng. Men när jag suttit vid datorn en stund kommer Hugo upp igen. Med traktorn i hand och vill leka. <3 Hjärtat då! Men jag leder in honom igen och säger att nu ska man sova. Och naturligtvis gråter han en skvätt. Men han kommer inte upp mer och somnar i sin säng.

I morse kom Hugo upp och ville han ha välling. Jag gjorde en flaska och han ville promt äta den i våran säng. Ok... Sedan frågade jag om vi skulle byta blöja och det ville han. Så höll han på att somna i min famn på vägen in till sitt rum. Vi bytte blöja och jag la utan ett ord ner honom i sin säng. Han grät en skvätt. (Hur orkar han?! =) ) Men låg kvar i sin säng. När min klocka ringde vid 8  (för vi ska till dagis) så sov han fortfarande. Jag snoozade till tio över och när jag satt där i min säng för att samla ork till att gå in till Hugo. Så kom han knallande. "Mamma kaaam" Så fick jag upp en av tidernas morgongosigaste unge i mitt knä och han gav sin mamma en jättemysig kram så där på morgonen. It made my day! ;)

Dagis

2010-06-15 @ 10:47:20<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
vad trött jag kan bli på Hugos dagis ibland! Jag har gått hela våren och tjatat om hur man ska göra med sommartiderna eftersom jag inte vet hur någon av oss jobbar än. Det är lite irriterande faktiskt! Det enda jag har fått till svar är "du behöver inte lämna in någonting till ollonborren, vi skickar hans schema dit under de tre veckorna." Och idag när Stefan lämnade Hugo så fick han med sig ett papper där vi ska skriva schemat för de veckorna till ollonborren. Toppen. Men i alla fall så är sista inlämningsdag på torsdag. det är ju TUR att de är ute i god tid menar jag! *suck*

Ny vecka

2010-06-14 @ 11:28:34<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag mår lite bättre idag. Jag mår inte bra. Men bättre. *suck* Det var ju tänkt att jag skulle börja träna med Marita den här veckan. Men jag måste nog tyvärr skjuta upp det. Det är ju ingen ide att träna om man inte mår bra. Men det känns som om vad vi än gör så skjuter vi bara upp det mer och mer. 

Vad händer annars i veckan då? Inte så mycket. Christian kanske kommer hit någon dag. Men det är ingenting som är bestämt. Vi har bara pratat om det. Och på onsdag ska jag på möte på källstorp där jag ska sommarjobba. Förhoppningsvis får jag mitt schema då med. Sedan ska jag och Stefan gå ut och äta med Camilla och Jonas på lördag.  Vi ska fira Camillas födelsedag....

2010-06-13 @ 11:23:02<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Mår inte så bra.... Segt att man inte kan gå å lägga sig.Hugo klarar sig ju inte själv ändå D

Kalas x2

2010-06-12 @ 20:00:45<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag har det vart ganska fullt upp. Dagen började slött och som alla andra dagar när vi är lediga. Det var Stefans morgon i morse och det var så skönt att slippa gå upp inatt när Hugo ville ha en flaska. Men sedan vaknade jag av att Hugo kronglade runt i sängen. Jag frågade Stefan vad klockan var och han sa att den var tio. "shit va skönt att få sova så länge!" tänkte jag. Men efter att jag legat och gosat med min familj ett tag så råkade jag kolla på klockan och den var typ halv åtta! Det var ju mindre roligt. Men Jag passade på att ta en tupplur när Hugo sov middag så det jämnade ut sig. :P

Annars har vi vart på kalas idag. Det började med ett mycket roligt och gott kalas hemma hos Melvin. Barnen var så snälla och de satt och åt tårta ensamma i Melvins rum. Vad söta de va!

Efter en timma (Ja, det blev ett kort kalas för vår del tyvärr!) åkte vi vidare till Veronica som också firade sin födelsedag idag. Tyvärr blev det lite pinsamt för hennes Kille Niclas firades ju också idag och vi visste inte om det! Så vi hade inget till honom... :S Men Veronica fick två desertskålar så ja... :D Och ännu pinsammare var att jag kom på nu att jag till och med glömde att säga grattis till honom :S Måste skicka ett sms... 

Så. Nu var det klart. :D Haha. Men nu ska jag sätta mig och kolla på tv för en gångs skull :P Ikväll gick det någon film på 3 som jag tänkte se. Tänkte ta lite räkor till filmen. Vi köpte dem i förrgår och skulle äta men så åt vi inte upp alla och jag känner att de jag inte äter upp idag måste jag slänga. För de kan inte stå mycket längre i kylen.

Hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag har haft! För jag har faktiskt haft en underbar dag idag! :D

Vilken bra dag!

2010-06-11 @ 13:34:13<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
IDag känns det som om det kommer att bli en bra dag! Anna Lena ville ha Hugo så Stefan körde dit honom innan han började i morse. Vilket betyder att jag fick sovmorgon. Jag dömde en helt underbar dröm och det gör ju verkligen hela morgonen. ;) Haha. Och sedan så var jag inte tvungen att gå upp förän 12! Då vaknade Mongo och tyckte att det var dax att gå ut så då fick man ju göra det. Jag har sedan tagit det väldigt lugnt. Jag har tagit en go dusch och en mumsig frukost. Ska snart göra mig iordning för dagen. Stefan kommer hem om en halvtimme typ. Då ska vi åka till grästorp och fira Stefans kusiner som har avslutning idag. Och även Stefans moster som tog studenten förra veckan. Men eftersom de inte orkade ha två kalas så slog de ihop de båda till idag. Vilket var ganska skönt för jag hade redan en student att gå på förra veckan.

(Nästa år kommer att bli jobbigt, när både min lillebror och Stefans lillasyster tar studenten. Sedan tar ju även min bonusbror studenten, har jag för mig... Om han inte gått om ett år eller så. Men men, det är ju ett helt år kvar tills det problemet. =) )

Nui blir det till att föna håret lite ;)

Mycket bättre

2010-06-09 @ 20:50:15<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag mår mycket bättre nu. Det är inte alls lika jobbigt som det har varit. Jag tror att det har att göra med att jag istället för att springa runt här hemma och utföra en massa "måsten" så gick jag och la mig när Hugo var på dagis. Så... Nu ser det ut som hej kom och hjälp mig här hemma. Men jag kan absolut leva med det någon dag till för att istället komma ikapp med mitt liv och må bättre. Ikväll blir det ingen städning heller. Älsklingen ska alldeles strax gå och göra pannkakor och så ska vi äta de till Crank som går ikväll. Jag har ju inte sett den innan så det ska bli intressant. :P Haha. Men nu ska jag kolla på slutet av arga snickaren. Puss

Tänk om...

2010-06-09 @ 10:13:21<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Tänk om livet kunde vara som en dans på rosor. Tänk om livet ändå kunde vara underbart. Tänk om man kunde få känna lycka någon gång in emellan. Just nu är min tillvaro verkligen helt åt helvete! Jag känner inte för någonting och ingenting faller mig i smaken. Och tjejer... Jag måste be om ursäkt för att jag inte svarat eller så. Speciellt till dig Marie. Men jag vill inte prata om det just nu...

Marita. Min solstråle. Jag tycker om dig massa massa mycket! Det är så härligt i ditt sällskap eftersom man inte måste vara så jävla snäll och duglig hela tiden. Tack för att du finns där hjärtat! Du är guld värd!
Nu ska jag ta och lägga mig i ett bad och hoppas på att det kommer kännas lite bättre när jag kommer upp igen...


Helvete då!

2010-06-08 @ 23:02:41<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Fan va irriterad jag kan bli på den här skiten alltså! Jag ska fan göra allt. Om man skulle skita i och hoppas och göra något åt sakfan istället! Och jag blir så jävlans trött och irriterad på mig själv för att jag ideligen tror och hoppas. Men ännu mer arg blir jag på mig själv när jag är sån här. Vad har jag gjort för att förtjäna den här skiten?! Och va kommer den ifrån?
Jag måste fan börja träna snart! Annars kommer någon att omotiverat åka på en snyting... Håll er på avstånd. Jag är fullkomligt instabil.

Förklaringen!

2010-06-08 @ 10:50:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
En Kille som knullar mycke brudar Is The Man. En tjej gör samma sak då e hon slampa! Va e det för fel på samhället?
En man svarar: Man måste se det ur rätt vinkel. Om man har en nyckel som kan öppna ett lås så e det en bra
nyckel. Om du har en nyckel som öppnar massa lås så e det en riktig grym nyckel, the master key.
Men om man har ett lås som kan öppnas av vilken nyckel som helst är de ju ett riktigt skitlås...

Virus

2010-06-08 @ 10:34:58<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag tror att jag har åkt på ett virus. Fan va segt. Jag har ont i halsen och jag är lite snorig. Jag är hur trött som hellst. Eller ja... Det är en konstig trötthet liksom. Jag är inte trött men mina muskler är det. Så fort jag går en längre bit eller anstränger mig lite så skriker mina muskler att jag måste sluta för att de inte orkar. Trappan upp hit är pest! Jag vet att den inte är så lång eller jobbig men då kanske ni kan förstå hur trötta mina muskler är när jag är helt slut efter vägen upp till andra våningen.  

Idag ska jag jobba ändå. Jag har kännt så här i två-tre dagar nu och min erfarenhet säger att det är värst på morgonen. Eftermiddagarna och kvällarna brukar vara ganska ok. Och det är ju det jag ska jobba idag. Jag är på jobbet mellan 15 och 22.30 Jävla dum tid... Haha men i alla fall så får jag ju mer OB. ;) Det tackar man ju aldrig nej till. 

Alltså jag håller på att bli knäpp! Jag sitter vid bordet i rummet och det är NÅGONTING som luktar äckligt! Men jag har luktat på allt här för att komma fram till VAD det är som luktar så. Men utan framgång. INGENTING luktar men ändå känner jag lukten när jag sitter vid datorn?! Har jag fått skit i näsan eller vad är det frågan om? *suck*

Shoeshopping...

2010-06-07 @ 20:18:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nej men jag ska i alla fall snart gå till affären. Jag ska köpa mjölk. Kanske lite godis för det är jag förbannat sugen på. Eventuellt en limpa och ett paket oboy med. Vi får se hur mycket bröd vi har i frysen. =) Gud! Vilket intressant inlägg jag kände att det blev! Haha. Vem skulle allvarligt vara intresserad av det här? Men jag uppdaterar i alla fall.

Idag har jag och Hugo vart på ÖF och träffat Camilla. Sedan så fick jag hem och la Hugo. Han fick sova i en timme innan det var dax för honom att upp och hoppa igen. Jag och Marita har bokat in en promenad idag. Det är tänkt att vi ska gå regelbundet och kanske till och med tappa lite i vikt. *Hoppas på det* Haha. Så vi gick till Novas dagis och hämtade henne och sedan gick vi hem igen. Och nu blir det en tripp till affären. Där jag i och för sig inte ska köpa jättemycket som hjälper mig i min viktminskning :P Men ibland får man unna sig lite och... det är ju ändå måndag idag ;)

Ursäkta Snyggot!

2010-06-07 @ 13:08:48<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Haha jag var så förbannat trött i helgen! Så trött att ni anar inte alltså. Så jag däckade i soffan naturligtvis. Haha Och Hugo såg att jag låg och sov och kom och gav mig hans snutte och dinon. Så söt han är älsklingen. Stefan tyckte dock att det såg väldigt oligt ut att jag "sov med snutte" så han var ju tvungen att föreviga det här ögonblicket. Jag fick nappen också, men dne la jag bort för jag kände liksom inte för att suga på napp ;)


*Skrytvarning*

2010-06-07 @ 12:23:34<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Hugo är verkligen jätteduktig på det här med att gå på pottan! Häromdagen så gick han hemma utan blöja hela förmiddagen och han gjorde ingenting på golvet någonstans. Helt torrt. Och jag låg i sängen och tänkte att "nu har han inte kissat på en stund" så jag sa till honom att han skulle gå och kissa på pottan. Och när jag kom ut ur sovrummet så var det kiss i pottan och helt torrt annars. Så då hade han gått och kissat på pottan som jag sa åt honom. =)

Idag har han också gått utan blöja hela dagen. Han har visserligen inte gjort någonting på pottan, men han har heller inte gjort någonting någon annan stans. Jag är i alla fall väldigt stolt över min lilla kille som faktiskt börjar bli stor.

Soon

2010-06-06 @ 13:25:09<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Snart ska jag åka igen. Tänkte bara säga till alla er där ute i cyberrymden vilket härligt väder det är idag. Det blåser lite men det gör ingenting alls. Då känner man ju inte hur varmt det egentligen är :P Så var nu extra noga med att smörja in er och era barn så ni inte bränner er! Puss

Delad Tur

2010-06-06 @ 06:06:13<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag är det delad tur för mig som gäller. Det är inte lockande måste jag erkänna. Jag är verkligen trött som ett as! Jag har inte fått sova en hel natt på jättelänge! Och roligt är ju att Hugo har gjort det. Så det är inte han som har väckt mig. Det är den andra jävla schommen som sover i min säng. *suck* Varför? Jag förstår verkligen inte det?! Och varje kväll säger jag till honom "väck mig inte inatt för jag måste få sova!" och varje jävla natt väcker han mig. Vad är det han inte fattar? Jag tyckte att jag var ganska tydlig i mitt krav på kvällen... Men men. Jag hoppas att de här dummheterna han håller på med ska "gå över" snart för jag håller på att bli galen på'n!

JAg har tre timmars rast idag. Hur kul är det då. Känns inte som någon ide att åka hem direkt. Och Stefan och Figge skulle ut till stugan och fiska idag så det är ju ingen hemma som väntar på mig heller. Christian (som för övrigt var här igår, Redan?! :P) sa att jag kunde komma hem till honom om jag ville och om det passade med hans jobbtider. Vi skulle höras av idag. Får se vad som händer. Men nu ska jag i alla fall gå och tvätta fejjan så jag kanske vaknar till lite! =)

Saker som stör mig...

2010-06-05 @ 12:25:58<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag stör mig på personer som "vet mest". Sånna där dryga jävlar som aldrig kommer med ett bra tips eller råd. Någon som aldrig berättar saker i all välmening utan bara säger saker för att berätta hur de gjorde och att det är bästa sättet. Sånna jobbiga människor som tycker att så fort mitt barn inte gör som deras, eller om jag uppfostrar min hund eller min unge på ett annat sätt än de gör. Så är det fel. För det är väl klart att deras sätt är rätt. Och de är oftast inte rädda för att påpeka detta. "Men gud! Får Hugo klättra upp på stolen själv?! Det har min unge aldrig gjort. Jag lyfter upp henne/honom varje gång han vill upp i stolen!" "Men usch! springer Hugo runt naken här hemma? Det har min unge aldrig gjort! Hon/han lärde sig minsann att gå på pottan utan sånna äckelheter!".... Ni har säkert alla träffat någon av dem. Och jag retar min så in i helvete på det.

En annan sk jag stör mig på är jämnställdhet. Jag tycker att det är bra. En kvinna ska inte göra allt i ett hem. Mannen kan fan hjälpa till med disken/Barnen/städningen. Samtidigt som en kvinna kan hjälpa till med att laga bilen/skruva upp hyllor/laga saker. (Även om det inte ser ut så hemma hos oss. Jag kan knappt slå i en spik i väggen och Stefan är helt blind på när det behövs städa. Men vi KAN hjälpas åt!) Jämnställdhet var en bra sak, en bra term som alla borde leva efter men nu har det gått lite för långt tycker jag. Jag har ingenting emot att folk vill döpa sina barn till könsneutrala namn och klä på dem unisexkläder. Jag har absolut ingenting emot att köpa en traktor till en flicka eller en docka till en pojke. Tvärt om. Leksakerna lär ut saker som den andra inte kan. Man lär sig en sak av en traktor men den kan aldrig lära ut det som en docka gör. Men när folk börjar påpeka för mig, hur jag ska/inte ska klä Hugo eller vad jag ska/inte ska köpa till honom. Då börjar jag bli irriterad! Om jag vill köpa honom en riddarborg så kan jag väl för fan göra det?! Om jag vill ta på honom enbart blåa kläder... Kan jag inte få göra det då? Måste alla lägga sig i alla andras liv hela tiden? Jag förstår verkligen inte vitsen med det.
Jag satt och pratade med en vän om jämnställdhet (Det är inget ont mot dig, men du vet vad jag tycker och jag tar bara upp det här ämnet som ett exempel. Du vet att jag älskar dig ;) ). Hon sa att på hennes jobb uppfostrar inte hon pojkar och flickor; hon uppfostrar barn. Det är helt sant. Det ÄR barn båda två. Och man ska inte alls uppfostra pojkar att bli mer pojkiga eller flickor att bli mer tjejiga. Men man får ju inte heller glömma att det också är pojkar och flickor! Hon sa också att på hennes jobb så säger de snopp och snippa. Jag tycker personligen att ordet snippa är förbannat fult och jag använder mycket hellre orden kissen eller musen. Men hennes argument (förutom att hon föredrog ordet snippa, men det är ju hennes val) var att snopp och snippa var så lika varandra. Att det gör de båda könen mer jämnställda. Jag höll på att tapa hakan. Måste man göra ALLT jämnställt?! Jag tänker inte kalla det för snippa just eftersom jag inte gillar ordet men också för att jag inte tänker byta bara för att KÖNEN SKA VARA JÄMNSTÄLLDA!

Det var lite ifrån mig. Ni är mycket välkomna att berätta vart ni står i ämnena. Marita...

2010-06-05 @ 09:03:52<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu är det din tur. Jag fick som jag ville. ;) Stefan lät sig övertalas så det blev som jag planerat. =)

Idag händer det inte så mycket. Stefan ska på firmafest och Christian ska kanske komma hit. Jag har inte allt för höga förhoppningar om det men han sa det iaf. Igen. Anw. Annars har jag på planeringen att jag ska köra Stefan till Uddevalla där festen ska vara. Och gosa en massa med min lilla älskling Hugo :D Thats it. Vad har ni andra för er en dag som denna? =)

Mannen med stort M

2010-06-04 @ 21:41:55<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Den dr snubben som vi har väntat på har ännu inte dykt upp... Jag tror stenhårt på mitt "han kommer inte att dyka upp heller", men Stefan tror att han gör det. Men nu är vi trötta på att vänta så i morgon ska vi skaffa besked. Om vi ska gå här hemma och vänta på gubben eller om vi lika gärna kan göra vad vi vill. :P Vi får se på detta imgn.

Idag har jag vart på student. Min kära kusin Richard tog studenten idag. Nybliven kock som han är hade han fixat maten själv. Det var jättegott! Han kom naturligtvis också till kalasen full. Det var en syn- För fastän jag supit en hel del med hans bror, och Richard fan är så stor att han tagit studenten nu; så har jag aldrig sett honom påverkad förut. Men han skötte det bra och det var inte så farligt. Konstigt nog tyckte Hugo om honom. Han som annars är rädd för män. Han är dödsrädd för min morbror liksom. Men Richard sprang han in i famnen på direkt. Samma så fort min mamma kom. Så ropade Hugo "momo" och så sprang han in i famnen på henne. Det är också lite skummt eftersom de inte träffas så ofta. Så tycker jag att han kanske inte känner igen henne så... Men tydligen och det var ju roligt att se :D

Nu är jag helt slut! Fast än klockan inte är slagen tio än så har jag krypit ner under täcket. Det är fan inte bra det här Jag är helt dö ju för fan. Men nu ska jag sova så det blir ändring på det. =) God natt!

Dag 3

2010-06-03 @ 21:48:14<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Dag tre är avklarad. *spänningen stiger* Snart är dagen med stort D här. =)

Idag har vart en bra dag. Jag har vart på bra humör och Hugo har vart på ett strålande humör i stort sett hela dagen. Underbart. Men däremot var det inte långvarigt. Jag är så förbannad och irriterad på den här jävla skiten nu så jag skulle bara vilja kasta ut helvetet ibland! *svära lite*
Men jag känner mig själv. Jag kommer träla och fjanta tills det inte finns någonting kvar att dalta med. Sedan kommer jag vara så trött att allt kommer gå ut över mig själv i alla fall. Varför ska alltid jag lida? ÄR jag verkligen inte värd mer? Helvete va irriterad jag är!

Ma Horse

2010-06-03 @ 06:12:49<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I morse vaknade jag av att klockan ringde. Jag stängde av den och i mitt huvud började någon sjunga "Look at my horse, my horse is amazing! Give it a lick, oh tastes just like raisin!" GUD ERIKA! Vad har du gjort!? =P Det är nog lättare att förstå om ni hör låten... Jag lägger in den i slutet på inlägget ;)

Idag är det mycket som står på schemat men det är inte så mycket att göra egentligen. Jag ska jobba nu fram till elva, sedan ska jag göra mig iordning inför dagen och knalla bort till Camilla på öppna förskolan här i sylte. Efter det är det i stort sett dax att gå och hämta Hugo för att åka in till stan. Där ska vi träffa Erika och åka vidare till siba. Vi kommer nog att strosa runt lite bara men jag ska köpa en studentpresent till Richard (min kusin) i alla fall. Och så ska jag knalla in på Cubus en sväng och byta några ord med Kajsa. =) Det kommer bli en bra dag idag! Goodiebag

2010-06-02 @ 19:08:04<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag är med och tävlar om en goodiebag Här. Jag tycker verkligen om Lindas blogg. Den är... jag vet inte vad jag ska säga... Men speciell. Det är någonting annorlunda med den. Man blir glad när man ser henne och jag tycker att hennes sminkningar är jättefina. En riktig inspirationskälla helt enkelt.

Vilken dag!

2010-06-02 @ 18:37:41<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
*Phu*! Dagen idag blev inte alls som jag planerat kan jag helt ärligt erkänna. Men den blev ganska ok ändå. Jag har i 4 timmar stått och gjort kåldolmar som inte ens blev så där jättegoda. De var ju goda.. Men inget spec. Inte 4 timmar-hungrigt-slit-goda liksom. I alla fall så är de nu i min mage och snart ska Hugo krypa till kojjs eftersom klockan börjar dra iväg för oss.

I morse vaknade jag av att min lilla älskling låg inne i sitt rum och ropade på mig. Han ropade "Mamma... oj! Den.. Mamma. Komma.... Den! Mamma! Oj..." osv osv. Ett leende bredde ut sig på mina läppar och jag tänkte för mig själv "Vad roligt att han har börjat prata så mycket ändå. Han är ju jätteduktig min lilla älskling!" <3 För er som inte förstod så hade han tappat nappen på golvet så han inte nådde den.

Nathalie, vi skulle väl ses idag? Eftersom du inte vart inne på msn, eller jag inte har fått ditt telefonnummer igen.. Så låg Bollen hos dig. Man kan väl säga som så... du behöll den.Kåldolmar

2010-06-02 @ 17:17:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Vid hgalv två började jag laga mat. Jag ska snart få sätta mig och äta... och nu är klockan tjugo över fem. Hugo är grinig som fan och jag är hungrig så jag snart avlider. Det är inte roligt detta...

Trötter

2010-06-02 @ 06:24:39<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har inte orkat att blogga. Ni fick två bilder igår, de är tagna på mors dag. Så såg vi ut då. Idag ska jag åka och jobba om ca 2 minuter så det blir ett ganska snabbt inlägg idag med. Har spenderat morgonen (förutom när jag åt frukost och var ute med mongo) med att läsa ikapp allt jag missat i alla andras bloggar. Jag hade 31 olästa inlägg. *suck* Jag hatar när det blir så! Men å andra sidan så får jag väl skylla mig själv när jag inte går in oftare?

Nej nu måste jag bege mig bort mot handfatet och borsta tänderna innan det är dax att brumma iväg till jobbet.

På tal om det... Hugo kom igår fram till mig och sa "Mamma.. Bilen, tut tut." Och jag härmade: "Säger bilen tut tut?" Han tittar på mig å säger "Mammaa... åka bilen. Tut tut!" Haha sötnos. När jag svarade att han får gå och hämta bilen då (tänkte på bobbycaren) Så gick han några steg och sa "skor. Jacka. Bilen tut tut!" Haha. Men det blev inget åkandes i bilen för min lilla skatt igår i alla fall. :P

Tävling

2010-06-02 @ 05:56:52<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3


  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 stVärmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

 

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg OCH detta blogginlägg från din blogg/hemsida (dvs 2 länkar)!
  • Skicka ett mejl till kundtjanst@coolstuff.se med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

Själv tyckte jag om tagarna Barnartiklar och I köket.

Älskade barn!

2010-06-01 @ 17:58:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

EgO

2010-06-01 @ 17:57:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

RSS 2.0