Talang 2010

2010-05-30 @ 15:54:24<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Jag pratade med Marita igår om en parodi på Alexander. Och här är den. Personligen så tycker jag inte att delen med Carlotte är lika rolig. Puss

Mors Dag

2010-05-30 @ 15:23:37<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Igår var vi ju som sagt på Novas kalas och jag tänkte faktiskt lägga upp bilden på klänningen som jag gjorde till henne. Förutom den så fick hon två skärp, två jobbigbyxor och en pyjamas av oss. Lilla Skruttan.


(Jag orkade inte göra om när jag glömt att ställa bilden upp)

Vi var ute på siba häromdagen och jag var så himla sugen på att köpa någonting till Hugo. Nu när vi denna månaden fick lite extra pengar och vi har ju i stort sett aldrig köpt någonting till honom. Alla leksaker som han har har vi fått från höger och vänster. Jag hittade en jättesöt radiostyrd Nyckelpiga. Hugo tycker jättemycket om den. Men han leker med den en liten stund åt gången bara. Men om vi råkar ta i den så springer han fram och ropar "min!" och så står han där och leker tills han har kört in i någonting och nyckelpigan inte kommer någonstans. Han har inte riktigt kommit på hur man kör utan att krocka med någonting. Och han har aldrig ork att gå och vända på nyckelpigan när den fastnat. Då lägger han bort kontrollen och så hittar han på någonting annat. =)



Jag läste ett inlägg om barn och deras lärande i lek här. JAg blev väldigt inspirerad faktiskt. Jag kan väl inte säga att det var jättemycket som jag inte redan visste. Men att jag blev väldigt inspirerad till att rensa ut hugos leksaker igen. För helt ärligt, det är som hon säger, behöver han ha allt? Jag tror inte det. Han leker ju i stort sett aldrig med det ändå och om jag rensar ut lite till så är det ju lättare att hålla ordning på allt. Visst har jag nyss gjort en utrensning och jag måste säga att jag tycker inte att det är överdrivet mycket kvar. Men ändå... Det tål att tänkas på.

Städa

2010-05-30 @ 12:30:07<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag skulle det bli en väldigt lugn och händelselös söndag. Nej inte så händelselös men förutom att vi ska bjuda Stefans mamma, syster, mormor och morfar på middag så skulle det bli lugnt. Vi skulle städa och handla lite bara. Men Stefan fick för sig att han skulle dra till torp och kika in på biltema. Han passar även på att handla där. Det tyckte han var en bra idé. Det tyckte inte jag till en början. Men så skickade jag iväg Hugo med honom så kan jag städa ifred. Plus att det kommer ta längre tid för dem att åka dit och tillbaka, än för mig att städa så då får jag ju lite tid för mig själv också. Så efter lite eftertanke så lät det som en helt ok idé. 

Så nu sitter jag här hemma, och ska koppla in Stefans högtalare i min dator. Så har jag lite musik å lysna på också. Underbart. =) Tjing så länge.

Kalas

2010-05-29 @ 15:16:39<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Snart är det dax för kalas. Min älskling bestämde sig för att vakna kl 7 idag så vi har suttit och tittat på tv hela morgonen. Det har vart lugnt och skönt och jag har kunnat göra färdigt Novas present som jag (naturligtvis) var ute i sista stund med. Men nu är den klar och alla presenter är inslagna och lagda i en påse så jag inte ska glömma dom. =)

Sedan var det dax för Hugo och vila och jag gjord mig iordning i lugn och ro. Det har vart en bra förmiddag. Men nu har jag börjat bli lite otålig och rastlös. Jag vill gå bort nu men kalaset börjar inte än. (Bara för det så kommer jag garanterat att komma dit sist för att jag tappar bort tiden istället) Kl 3 var allt färdigt och Hugo hade ätit mat. Nu sitter han i badet för att fördriva tiden lite. Men nu är ju iofs klockan kvart över så jag ska snart ta och börja tvätta honom och ta upp killen för att göra honom iordning till att knalla över.

Dagen kommer inte att sluta med det heller. Jag ska ju nu vara på ett förhoppningsvis jätteroligt kalas, och sedan ikväll så ska jag och Marita, barnlediga, titta på Euro Vision Song Contest. Haha det kommer väl bli som vanligt att vi inte ser någonting, men vi har förbaskat roligt i alla fall! Och det är det som är själva grejjen tycker jag. För övrigt så har vi inte missat en enda delfinal eller final på varken ESC eller Melodifestivalen. Så då kan vi ju inte skita i den allra sista finalen heller! =)

Hoppas ni andra har en lika bra Fredag som jag haft/kommer ha.

Rättelse: Lördag, inte fredag ;)

Resultat

2010-05-28 @ 13:08:18<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det var inte alls det resultatet jag strävade efter. Eller kanske. Jag vet inte. Det beror ju på vad det egentligen blev. Men just nu ska jag bara strunta i det. Gå vidare och satsa på någonting annat. Men det hade vart väldigt roligt. Någonting annat som hade vart super, som jag fick reda på idag. Men det är heller inget klart än. Men det hade vart skitkul! Haha jag känner att jag bara svamlar. Men Marita vet vad jag pratar om. Och detta inlägget är väl mest tillägnat henne. Tycker om dig massor vännen! ♥

Fredag

2010-05-28 @ 13:05:22<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag är det då fredag och det händer ingenting. Hugo går sin sista fredag på dagis för ett tag. Eftersom jag inte har någonting att göra de kommande fyra veckorna innan jag börjar sommarjobba, så går han 15 timmar i veckan igen, med inhoppning ifall jag skulle behöva jobba. Det är en ganska lugn fredag idag. Svärmor kommer på besök i idag. Hon och Stefan ska äta kroppkakor. *blä!* Jag tänkte steka mig några pannkakor. Och nej, Hugo får ingen mat eftersom han fortfarande är på dagis. :P Vi ska åka och hämta honom senare och då ska vi åka in till staden. Vi ska en tur till systemet och apoteket bland annat. Och så är jag förbannat sugen att hoppa in på H&M och köpa en till keps och ett par "vaans" till Hugo. Jag såg de igår när jag var där och de är SÅ fina! (L) Får se vad Stefan säger.



Stefan byggde oss en grind igår. Så att vi kan ha dörren öppen och vädra, utan att Mongo och Hugo ska springa och störa våra grannar alldeles för mycket. Och ja, jag har hängt upp en handduk men det är för att det är galler just där, så att Mongo inte ska stå och skälla på folk som går förbi. Men den lille fule står och kollar ner, mellan golvet och räcket och skäller ändå. XD



Var ute och plockade liljekonvaljer idag. De doftar så underbart! Det är nog den bästa tiden på året, när man kan plocka in dessa skogens juveler.



Jag vill väl inte påstå att jag ser bra ut på något av korten. Men den här färgen har jag på mitt hår just nu. :P Ifall ni var nyfikna. =)

Nej nu ska jag sätta mig ner och göra klart Novas ena present. Haha hon kommer att få massor, jag hittar bara mer och mer saker till henne. Men för er andra, som inte har fått/ska ge så mycket, det har inte kostat lika mycket som det verkar. Jag har lyckats hålla mig under hundralappen fast det är 6 saker i paketet ;)

Torsdag

2010-05-27 @ 11:47:06<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Inatt har Hugo verkligen sovit som en kratta! Det gjorde ju inte saken bättre heller att jag hade svårt för att somna igårkväll. Så när jag äntligen somnat så började Hugo vakna typ en gång i timmen och skrika som en galning. Jag försökte med allt. Jag lydde helt allvarligt hans minsta vink; det enda jag ville var att han skulle somna om igen så jag kunde få sova. Men vid 5 så fick han en dos alvedon och fick sitta i mitt knä i ett tänt kök. Jag vaggade lite fram och tillbaka och då stensomnade han. Sen sov han "hela natten". 

Min lycka blev dessvärre inte så långvarig. Vid 8 så väckte Mongo mig och ville gå ut. Så då var det ju bara att traska på och gå ut med honom. När jag kom in igen så var jag inte alls trött och jag satte mig och uppdaterade mig om vad folk sagt på FB istället. Hugo vaknade vid nio och nu springer han omkring och leker med Mongo. Får se när han tänkt att lägga sig och vila middag idag, men jag kan ju helt allvarligt erkänna att jag kommer slockna då med. :D

Jag har världens huvudvärk idag. Och Hugo är jättegnällig. Hoppas det går över när han sovit middag och jag tog mig en alvedon som jag hoppas ska lindra denna skallebonk. 

Annars så beskrev jag i inlägget innan vad jag ska göra idag, så jag känner att det är ganska onödigt att ta upp det igen. Nu ska jag se om min prins är redo för att vila middag. Puss

Introduktion

2010-05-26 @ 22:22:08<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag var jag på källstorp och hade en tre timmar introduktion för nattarbetet. Det sas ingenting nytt. Vi gick igenom Lex Maria och Lex Sarah, sekretesslagen, HSL och SOL typ. Thats all. Någonting roligt är ju att detta året ska thn kommun dela ut kläder till sommarjobbarna. Det har jag aldrig fått innan så det ska bli roligt. Men i alla fall så var det ett väldigt tråkigt möte. JAg fick mitt schema för de veckor jag ska jobba natt. Och det ser allvarligt ut som underbara veckor. På de 4 veckorna jag jobbar natt så gör jag en helg. *underbart* Det är lite så att jag kan känna att jag fick lite lite timmar... men jag vet inte. Hur många ska man göra natt för att jobba heltid? Det är ju lite andra regler där väl? Eller är det 140h där me? Jag räknade ut att på de första tre veckorna jag gör, så gör jag 100h. Men jag vet ju inte om det är mycket... Tror jag gjorde mer förra sommaren?

I morgon ska jag träffa Camilla. Vi ska åka ut till siba. Jag ska kika lite på pressenter. En till min underbaraste kusin som fyller 21 nu den 5 och sedan ska jag kolla på en t-shirt till Hugo. Jag funderar på en piké... Eller en med yoda. Har inte riktigt bestämt mig där än. Vi får se imgn. Jag måste även köpa fästingmedel till Mongo och så tänkte jag köpa ett nytt fotoalbum till Hugo. Hans är fullt nu så... :P Någonting annat tror jag inte att jag ska ha. :D

Nu ska jag beställa en omgång namnband till Hugoälsklingen och sedan ska jag krypa i säng. Sov gott!

Brunett

2010-05-26 @ 12:42:05<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
JAg färgade håret igår. Det blev mörkbrunt. Jag tror att det blev bra. Vi hoppas på de :P JAg hade en flis i lillfingret tidigare. Det gjorde lite ont. Jag ska till sommarjobbet idag och ha möte. Hoppas jag får mitt schema. Igår var jag hemma hos Marita och såg på ESC. Eller vi skulle göra det men vi snackade en massa skit, färgade mitt hår å åt godis. Jag kom hem vid 1.  Nu ska jag ladda upp med energi och gå ut med Mongo innan jag ska hämta Hugo på dagis.

Finbesök i helgen

2010-05-25 @ 08:42:46<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
I helgen hade vi besök av Stefans pappa och lillasyster Maja. 









Vad tänker han på tro? :P




Hugo ville ha vatten i kannan...


Så söta de är! ♥

Giftermål

2010-05-24 @ 14:02:28<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nej vi ska inte gifta oss. Vi har pratat om det, men det började vi redan 2007 så det är inget nytt. Jag har bara börjat kolla lite grann eftersom Stefan har klagat på mig och sagt att jag inte är som alla andra eftersom jag inte hade någon tanke om hur jag ville ha det på mitt bröllop. Enligt Stefan så ska alla tjejer redan ha sina bröllop ihopfantiserade. Så ligger det till. =)

Lika?

2010-05-24 @ 11:24:41<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Stefan tycker att de är lika, Vad tycker ni?



Mattias


Hugo

Rena Grekiskan

2010-05-24 @ 11:12:57<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det känns som att jag läser en bok på grekiska. Fan va jobbigt. Jag fattar verkligen ingenting av det jag läser. Så jag känner att jag kommer inte klara av att göra uppgiften som jag brukar, så jag får ta mening för mening och formulera om den. Det kommer säkert att sluta med att jag har skrivit två hundra sidor i en uppgift, men vad ska jag göra när jag inte fattar vad det står? Jag har ju inte heller någon aning om jag kan ta bort något stycke eftersom jag inte fattar relevansen mellan styckena  Nej det här va fan jobbigt. Och tråkigt! Som fan! Men jag tror att jag behöver en liten paus. En dusch å en promenad med Mongo får nog mina tankar på rätt spår igen hoppas jag. *suck*


Jag rekommenderar inte den här boken...

Måndag igen

2010-05-24 @ 09:31:46<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag är det ytterligare en måndag som läggs till i hela den långa raden av dagar man upplevt. Men idag ska jag vara nyttig och plugga. Jag ska göra klart  allt som är kvar. (Vilket iofs bra är en halv uppg) Deadline imgn så då måste allt vara inlämnat. Sedan ska jag ta den tiden som blir över till att städa lite här hemma tänkte jag. Det är inte så farligt men det är ju då man ska göra ett litet röjjande för att det inte ska bli för mycket liksom. =) Hehe. Hoppas ni andra har haft en bra natt. Jag sov som en kratta!

Wowa och Ex =)

2010-05-24 @ 09:29:38<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Så otroligt söta!
Jag tog korten när vi var ute på race, men det är först nu som jag fått tummen ut och lägga upp dem. =)


Sova-Time

2010-05-23 @ 22:07:22<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit hemma och grubblat fram och tillbaka på några planer. Vilka de är säger jag inte men jag kan helt ärligt säga att jag har varit helt besatt av fullbordandet idag! Helt sjukt! Men jag får ju se det som så att när det väl kommer till kritan, så har jag redan gjort en del förarbete då ;)

Vi åkte till Anna Lena och grillade nu på kvällen och är nyss hemkomna. Hugo har slocknat i sin säng och vi ska lägga oss och se på en film innan vi går och lägger oss vi med. Upp imgn. Jag fick en påse skor av Therese med mig hem idag och det blir fotografier i mängder imgn! Jag har massa kort som ska komma ut men som fastnat i minneskortet. 

Det är väl föresten ingen som missat att fujidirekt just nu har ett erbjudande med 50 bilder gratis. Jag har beställt 50 bilder till Hugos album. Haha sen har jag alltså 250 bilder i hans fotoalbum och jag har bara betalat tre frakter på 29:- styck. Det är inte så farligt. Jag är en erbjudande-utnyttjare. ;)

Puss och kram

Bröllopstårtor

2010-05-23 @ 22:02:54<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Tre bröllopstårtor jag absolut kunnat tänka mig! Men Stefan är bestämd och håller stenhårt på sitt nej tyvär.. :P






Tihi

2010-05-23 @ 16:52:13<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Tröttsamt

2010-05-22 @ 23:05:19<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Hela lägenheten luktar gammal cigarettfimp. Allt doftar så där äckligt som om man hade rökt inne en hel livstid. Jag sitter och försöker inte ta så djupa andetag för att inte känna doften onödigt mycket. Men allt stinker. Jag kan inte vädra längre eftersom jag håller på att frysa rumpan av mig. Vad det beror på? Nej vi röker inte någon av oss, men Stefan kom upp och skulle hämta någonting innan, Peter följde med som sällskap. Peter följde inte med in eftersom han stannade ute och tog en cigg istället. Han slängde den i askkoppen vi har här utanför som alltid. Men den här gången hade allt vattnet dunstat. Askkoppen, som för övrigt är en turkisk yoghurt-plastburk, började brinna. Det välde ut rök och det stank! Grannen kom och ringde på. De var ute där uppe och stördes av röken. Vad gör man? Jag sprang in för att hämta vatten och prutade ner i den väldigt demolerade plastburken. Paniken höll på att bryta ut eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med den där satans burken. Jag dränkte den i vatten och ställde den i badkaret. Vilket naturligtvis inte gör att det luktar mindre äckligt i min lägenhet...

Jag är verkligen helt ur fas. Jag är stressad, rastlös, på dåligt humör och jag har sovit alldeles för lite. Jag känner mig otroligt nedstämd och igår låg jag bara och grät mot Stefans bröst utan att jag ens var ledsen över någonting. Det är skitjobbigt. Vårdepression kanske? Jag har alltid tyckt att det är världens sämsta tillfälle att få en depression. Det är ju nu allt blir ljusare och varmare. En helt underbar årstid och liljekonvaljerna har slagit ut i dungen bakom oss. Underbart! Men jag känner inte för att vara vårigt underbar och söt just nu! Jag känner mig som ett psykfall eller något... Bara så ni vet.

MyKidoo

2010-05-21 @ 13:14:28<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Här kommer en lista på de kläder som jag har kvar och som finns att köpa. Det är både storlekar och priser under bilderna så det är bara å kika om det finns någonting av intresse för just dig. ;)
Alla bilderna är också klickbara. Detta för att inlägget inte skulle bli så långt.
Klicka på bilden för att se den större.


Svart mjukisbyxa
strl 140
240:-


Vintage Jeans Normal fit
strl 152
420:-


Vintage Jeans Slim fit
strl 140
440:-


Tryck i rumpan på båda jeansen


Leggins, Rosa eller Torkos
Rosa strl 98/104
Turkosa strl 110/116
150:- styck


Babybyxa med upp/ner vikbar mudd i midja och benslut.
Svart-Röd strl 74/80
Rosa-Turkos strl 50/56
Turkos-Röd strl 62/68
100:- styck


Småbarntights
Turkos strl 68
Svart strl 80
Plommon strl 92
170:- styck


Mjukisbyxor med två ränder på sidorna.
Röd-Turkos strl 86/92
130:-


Sovpåse
Rosa-Turkos strl 62/68
Grön-Turkos strl 62/68
210:- styck


Body med tryck på fram och baksida
Dubbel knäppning i grenen för möjlighet att ha den extra länge.
Orange-Turkos strl 62 och 68 (2 i 1)
210:-


Body med hjärta
Dubbel knäppning i grenen för möjlighet att ha den extra länge.
Gul-Plommon strl 74 och 80 (2 i 1)
170:-


Pyjamas med ögon i rumpan
Upp/ner vikbara muddar i ärm och benslut för möjlighet till användning extra länge.
Blå-Grön strl 86/92
270:-


T-shirt med tryck
Gul-Plommon strl 86/92
180:-


Långärmad tröja med tryck
Grön-Gul strl 86/92
190:-


Långärmat tröja med tryck
Röd-Turkos strl 62/68
120:-


Långärmad tröja med tryck
Röd-Plommon strl 122/128
230:-


Långärmad tröja med tryck
Rosa-Turkos strl 74/80
190:-


Långärmad tröja med tryck
Rosa-Turkos strl 98/104
220:-


Långärmad tröja med tryck
Turkos-Röd strl 74/80
120:-


Långärmad tröja med tryck
Turkos-Röd strl 122/128
150:-


Mönstrad långärmad klänning
Grön-Rosa strl 110/116
200:-


Klänning med smock och tryck
Plommon strl 98/104
280:-


Tunika med blomma
Orange-Plommon strl 86/92
210:-


Collegetröja med dragkedja fram och tryck bak
Turkos-Orange strl 122/128
330:-


Tunn överdragströja
Turkos-Röd strl 110/116
390:-


Collegetröja med tryck
Turkos strl 122/128
180:-


Stickad cardigan
Rosa strl 74/80
370:-


Babymössor med söm bak
Turkos-grön strl 40/42
Plommon-Turkos strl 48/50
Svar-Röd strl 44/46
60:- styck


Julgransplundraren.
Paket som innehåller kritor, film, Pysselbok och Sagobok.
110:-


Skötväska
Svart
250:-


Skärp
Vitt-Svart
90:-


Snuttefilt
40x40 cm
Turkos-Grön
150:-


Första hjälpen-kit
Kardborreband på baksidan så den är lätt att få med sig.
Full med bra saker.
170:-



Mysfilt
Turcos-Grön
85x85
290:-


Anka
Babyleksak
60:-


Kossa speldosa
Babyleksak
90:-


Haklapp med mjuk insida
Rosa-Turkos
Grön-Turkos
60:- styck


Tjocka strumpor med halk
Turkos strl 16-18
Röd strl 22-24
30:- styck


Strumpor utan halk
Svart-Röd strl 34-36
Turkos-Grön strl 31-33
Plommon-Turkos strl 31-33
30:- styck



Matset i Rosa
Spillfri pip
140:-


6 mjuka kuber med en liten skallra i varje
70:-


Kyl/Värme kudde
80:-



Matset i Grönt
Spillfri pip
140:-


Puzzel
120:-


Böjbara bestick.
Man kan böja de om och om igen, hur mycket man vill.
Rosa eller Turkos
60:- par


Nalle
110:-


Rosa anatomisk napp i silikon
20:- styck


Spillfri pip, funkar utmärkt till MAM's ultiventflaskor
Rosa eller Turkos
30:- styck


Reflex
Ögon
10:-

Jag kan gå med på ett annat pris, så länge som det inte är något skambud.
Hör av er på något sätt till mig om ni är intresserade av någonting.
Puss och Kram



Gårdagen

2010-05-21 @ 08:36:35<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Igår hade jag och Hugo en mysdag här hemma efter dagis. Jag kom cyklande till dagis med Mongo springandes vid min sida och hämtade min lilla kille. Hugo blev jättearg för att han inte fick hålla i Mongo, men jag kände att det var dumt när vi cyklade. Så då fick han gråta och skrika "hålla" en stund tills det gick över. Sedan när vi kom hem så fick Hugo smaka på drickyoghurt. Det var nom nom nom. =) Och Mongo var som en riktig man och klagade så över att han var så trött. ;)  Kom och la sig på mig hela tiden och flåsade mig i ansiktet för att riktigt poängtera hur trött han var och hur synd det var om honom. XD
Stefan kom hem lagom till middagen och Hugo badade medan jag gick iväg med Camilla, Nova och Lex för att sällskapa medan de åt pizza. När jag kom hem gjorde vi oss iordning för att åka till farmor. Men vi åkte alldeles för tidigt och fick vänta en timme innan hon kom hem. Men vi var duktiga och cyklade hela vägen. Och Mongo sprang. :D (Men han åkte i cykelkorgen på hemvägen för då var han så trött!) Anna Lena bjöd på pizza och sedan var det klippningsdax. Stefan ville frissa upp sig lite eftersom det idag är invigning på ByggMax. Man får ju vara lite snygg då. Så jag passade på att klippa Hugo. Stefan som satt brevid sa hela tiden "ta lite mer" så det blev ganska kort på honom, men det är väl bara skönt nu när det börjar bli varmt. Men jag vet inte om jag tycker att han passar så bra i det. Men det är ju säkert bara för att jag är van med honom i längre hår. ^^
Det var allt. Idag ska vi på invigning om en halvtimme, äta tårta och så. :D Sedan ska Hugo till dagis och jag ska till skolan och redovisa mitt arbete i Psykologin. Hoppas de går bra. Ikväll ska jag umgås med Erika och vi ska, om det inte regnar, gå på en promenad och äta glass. :D Toppen. =)


Se vad det är synd om Mongo. ;)


"FÖRE"
Hugo dricker drickyoghurt


"EFTER"
Hugo är jättelik Stefans kusin Mattias på den här bilden tycker jag!




Vad tycker ni andra? Blev de bra?


Denna tog jag i morse. Tycker att den blev supercharmig.
Det som händer på bilden är att Hugo ser att han ska bli fotograferad, så han tar ut nappen ur munnen och lägger till med ett jättestort (fake)leende. =) Men kan blev bländad av blixten och därför blundar han lite också. 
Hehe. Mammas älskling! ♥


Sikken tur!

2010-05-20 @ 15:36:43<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag fick en snilleblixt förut. Jag ringde till bibblan och hörde om de hade den där boken inne som jag behöver till skolan. Det är lite segt å köpa en bok för 200:- som jag ska ha i en uppgift och sedan aldrig kolla på igen. Men tyvärr så hade de den inte, men hon kollade in på bibblan på NÄL, och där hade de den. :D Jag ringde dit och bad de lägga undan den till mig så satte jag mig på bussen till NÄL. :P Se där då löste det sig billigt och bra.

På vägen hem hoppade jag in på Oden för att se om de hade någon keps till Hugo. Han har liksom en som är för liten och två som är för stora. *suck* Men det fanns ingen fin så jag sket i det. Köpte ett garnnystan som jag behöver till klänningen till Nova, och så åkte jag hem igen.

Nu ska jag snart ta med mig Mongo och hämta Hugo på skolan. Jag vet att det är skitvarmt ute men jag tänkte att jag skulle cykla en liten sväng med honom till humlan och tillbaka typ. Så han får springa av sig lite. Det går ju inte att ha honom i rastgården. Han springer ju ingenting där. Han bara står och nosar på varenda millimeter typ. Och kastar man någonting, en boll eller pinne, så springer han efter den men han tar den inte, för under bollen luktade det ju någonting!... Så det har jag släppt. Det är inget roligt att gå dit med honom.

Tvättmaskinen är inne på sin tredje tvätt. Den första som jag hängde ut för ca 4-5 timmar sedan är redan torr. Så det är ju lika bra att fylla upp den platsen med en fjärde maskin sen. Skönt att få bort det. Nej det är inte så att vi har otroligt mycket tvätt eftersom jag tvätar fyra maskiner idag. Det är bara så att jag sorterar efter färg och får då inte mer än ½ / 3/4 maskin åt gången. Om jag inte tvättar svart, grått eller vitt. Då blir den full x2 typ.

Barnbidrag!

2010-05-20 @ 10:13:42<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Det har nog aldrig varit underbarare att få lite pengar! Haha ^^ Jag tog en sväng till affären efter dagislämningen för att köpa lite mjölk och bröd så jag kan äta frukost. :P Naturligtvis slank det ner lite gott också, jag har länge gått och funderat på om apelsinchoklad mandeläggen är goda, så jag köpte ett par stycken. Det var inte mer än en fem stycken eller något så jag har inte slösat bort massor. :P Men jag kan i ärlighetens namn säga att det inte är någonting jag kommer köpa igen. De va goda, och nu är de slut. Men de har ingen god eftersmak... Hm..

Jag tar mig just nu en liten paus ifrån pluggandet. Håller på med min uppsats som jag ska redovisa imgn så den måste bli klar idag. Men jag har inte så mycket kvar på den. Så det går nog bra. Nej nu ska jag gå och hämta lite vatten och sedan börja plugga igen ;)

Hemma igen

2010-05-19 @ 08:02:07<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Va skönt det är att komma hem efter en natt på jobbet! Jag ska alldeles strax gå å lägga mig och snarka, men först ska jag äta lite frukost. :D Jag var så ful att jag snodde lite skott inatt, ifrån blommorna på jobbet. Det blev någon grön växt och så palettblad. Jag älskar palettblad. Tycker att de är jättefina! Men jag har aldrig haft någon. Jag tog ett skott ifrån en palettblad från jobbet i Hjo. De hade jättestora och praktfulla där. Men den tog sig inte i krukan min hemma. Så jag hoppas att de gör det denna gången. *Håller tummarna*


Gröna skott.


Palettblad <3 =)


Så här mycket grejjer har jag kvar ifrån Mykidoo.
Men idag kommer Theres över, jag har en tjej i ua som är lite intresserad av något plagg och så ska jag på "avsäljningsparty" i grästorp imgn om jag tar mig dit. Det kommer nog gå fint att få bort grejjerna, men hojta till om du är intresserad! Så inte allt det fina försvinner ;)

MyKidoo

2010-05-17 @ 23:55:39<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
MyKidoo har gått i konkurs. Ville bara nämna detta. Är det någonting ni vill ha, så kontakta mig så ska vi se vad jag har. Annars är lagret stängt och det går inte att köpa ifrån hemsidan längre. Tyvärr.
Nu ska jag sova! Puss

Redy to go

2010-05-17 @ 15:38:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Maten är klar. Det blev en gratäng och den väntar bara på att få hoppa in i ugnen. Det får den inte förän jag har kommit hem igen. Jag ska snart ta mig en promenad till dagis och hämta min skrutt. Sedan ska vi gå hem och hämta Mongo och gå ut på en liten promenad i skogen. Förra gången orkade hugo gå hela vägen, men när han såg våran gård igen så typ påmindes han om hur långt han hade gått så då fick jag bära honom ifrån busskuren här utanför, (För er som vet ;) )

Jag hatar sån här tid... När man bara sitter och väntar på att tiden ska gå. Det är en kvart kvar innan jag ska gå och jag känner att jag inte kan börja med någonting eftersom då kommer jag ändå få sluta mitt i... Så det är lika bra att bara skita i allt. XD Nej inte så men... Ni vet nog vad jag menar. Det känns så meningslöst alltihop. 

Men jag tänkte visa er en så fin bild jag fick på Hugo härom kvällen när vi va ute på street race. ^^


Eller hur... *Suck* 
Han är för snabber min pojk :P



Klockan är 3 och här är ekot.

2010-05-17 @ 14:51:26<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja om en kvart slår klockan tre och jag ska börja med maten. Har uppdaterat mig bland alla bloggar nu en stund. Det tar lite tid om man är så dålig på att uppdatera som jag är. 56 nya inlägg hade jag när jag loggade in på bloglovin' nu. *Suck* Men jag har varit duktig och bara skummat igenom 2 eller tre inlägg. ;) Så nu är jag uppdaterad. Det är tur att det inte är så långa inlägg i alla fall. :P För det tog bara en kvart att gå igenom alla XD

Tidigare idag har jag gjort en massa pluggeri. Jag ska fortsätta ikväll också för jag behöver läsa några sidor till tills i morgon. Det är grupptenta i morgon. *Suck* Det roligaste är ju att i en annan kurs har jag redan skrivit en uppsats om detta ämnet, men det gills ju inte i denna kursen. Tyvärr. Det är tråkigt att läsa igenom kapitlena igen. Men det behövs göras.

Idag är det öppet hus på dagis. Vi har tänkt oss dit. Hoppas att Stefan hinner hem innan, annars får jag gå själv med Hugo. Men vi bestämde att vi skulle gå tillsammans med Camilla,  Jonas och Nova och Lex. Så det underlättar ju. Nova skulle tydligen sjunga idag. Det ska bli roligt och se. =)

Nej jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Jag ska ta en promenad ikväll har jag bestämt. Med eller utan Erika. :P Kanske vill Camilla följa med om Erika vägrar. Tänkte mig ut i skogen, har inte gått skogspromenaden sen i höstas innan snön kom. De plogar ju dåligt där inne så då hittade jag mig en annan runda på gatorna istället. 

Nej nu blir det mat. Eller förberedning av den i alla fall för vi ska ju inte äta förän vid fyra, halv fem ;)

Vad gör ni andra en dag som denna?

Gud va jobbigt!

2010-05-16 @ 20:04:50<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har aldrig känt så här tidigare. Shit va jobbigt! Jag fattar inte att folk står ut :P Hehe. Men i alla fall så har jag kollat på de sista avsnittet av Vampire Diaries och jag vill se på nästa... NU! Haha men det kommer tydligen inte ut förän i september enligt Jonas. *Suck* Hoppas han har fel... Jag trodde verkligen på det och nu undrar jag hur det kommer gå för honom. Kommer han att säga någonting eller kommer hon? Kommer hon att bli arg, eller kommer han att dö? Hmm... Nej jag måste nog vänta tills nästa säsong. :P Puss

Hugo, Min skatt!

2010-05-14 @ 11:46:36<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3


Hugo leker med Mongo. Med en lampa. =)


Båda två tyckte att de var jätteroligt :D


Min lille kille var HELT turcos en dag :P


Min lilla älskling har blivit jätteduktig med att sitta på pottan! 
*Stolt*


Vi är ute och leker på lekplatsen.


Hugo tycker mycket om att gunga.


*Upp för trappan till Rutchbanan*


*Åker kana*


J*vla uppgift!

2010-05-14 @ 11:29:47<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag sitter här hemma och tragglar med världens jobbigaste uppgift tror jag! Först ska jag beskriva hela nervsystemets anatomi och fysiologi med både latinska och svensk ord. Sedan (i samma uppgift) ska jag skriva om två olika sjukdommar som har med nervsystemet att göra. Då ska jag alltså skriva en fallbeskrivning till varje, samt förklara orsak, symptom, diagnos och behandling. Om inte det hade varit nog så ska jag också beskriva (i samma j'vla uppgift!) ögats och örats anatomi och fysiologi med latinska och svenska ord. Jag ska också beskriva en ögonåkomma och en hörselnedsättning med en fallbeskrivning och vad det händer med ögat och örat vid dessa tillstånd. Samt naturligtvis (För det kan väl inte vara nog eller?) beskriva vad man ska tänka på när man möter någon med nedsatt hörsel eller syn.
Helt ärligt? Varför inte dela upp uppgiften i flera? Det hade vart roligare att sätta sig ner med skiten då för som det är nu, så tar det ju liksom aldrig slut! Det bara fortsätter och fortsätter! Men det är ganska skönt att veta att det är bland de sista uppgiften jag har i den här kursen. Eller ja, jag har en uppgift om sjukdommar i nervsystemet (WTF liksom!!), en grupptenta inom micoorganismer och sjukdomsspridning och en uppgift om akutvård. Men för den med akutvård måste jag köpa en jävla bok till... Så jag får vänta tills barnbidraget och sedan jobba röven av mig med den eftersom allt ska vara inlämnat den 25 maj. Men det går nog bra. Bara att se till att jag inte har någonting mer kvar när det väl är dags med den så. Förutom Medicinsk Grundkurs (det jag nu har pratat om) Har jag bara en uppgift kvar i Psykologi B och det är en redovisning om Schizofreni som jag ska framföra nästa fredag. =) Men det kommer att gå fint. Det känner jag på mig. ;)

Har ni andra haft en bättre klämdag? =)

Tacoskväll

2010-05-13 @ 14:47:09<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Igår hade vi en jättetrevlig dag. Hugo var hemma ifrån dagis. Jag och Hugo gick hem till Gittan vid 11 typ. Så var vi där och pratade med henne och Hugo lekte lite så klart fram tills att Jörgen och Stefan kom dit vid 1. Sen packade vi ihop allt och Hugo åkte med Jörgen och Gittan (Det är Stefans mormor och morfar för de som inte vet :P) till stugan. Fick reda på att älsklingen ska vara där ute tills på lördag! *Gulp* Kommer jag verkligen att överleva typ en halv vecka utan min lille skrutt? Men jag ska faktiskt ta tillfället i akt och njuta. Jag har ju faktiskt lite att göra också. Jag ska passa på att försöka få så mycket gjort som möjligt i skolan och bara rå om mig själv. Naturligvis blir det en del städning också. :P

Efter att Hugo åkt iväg till stugan åkte vi hem och bara mös. Vi kollade på en film tillsammans och hade det allmänt mysigt. Sedan bar det av till affären och handla lite ingredienser till cheesecaken som vi senare tog med oss till Camilla och Jonas. Klockan åtta bar det av dit bort och de bjöd på tacos. *Mums* Vi kollade på de två sista avsnitten på solsidan och sedan spelade vi Taboo. Men det spelade vi inte riktigt klart för vi fastnade på de sista rutorna och kom ingenstans. Vi hade ju några cider/öl i oss, kan ju ha förklarat den något försämrade hjärnverksamheten. :P Men killarna van, eller ja, de stog ett steg framför oss tjejer när vi la ihop spelet. Sedan lyssnade vi på musik och pratade tills klockan var halv tre. =) Blidde lite sent igår med andra ord.

Men det var en underbar kväll och det är alltid så roligt å träffa dem. :D Det gör vi gärna om! 

Idag ska jag bara ta det väldigt lugnt. Ikväll ska jag träffa Camilla och gå på en långpromenad med Mongo. Det känns som om jag behöver röra på döfläsket lite XD

The Sims - Yet again.

2010-05-11 @ 18:37:33<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ja nu har jag fått låna Pettans dator igen. *Älska!* Så nu kan jag alldeles strax spela the sims igen ^^ *Nörd* Men jag tycker verkligen att det är jätteroligt! Och jag kan tyvärr inte spela det på min dator eftersom den är för dålig. Allt som fattas nu är att min älskling ska hjälpa mig å installera spelet åt mig. *tekniskt handikappad* Det blev visst många stjärnor där men men...

I morgon ser våran dag ut så här:

Hugo ska inte till dagis.
Stefan ska jobba.
Jag ska plugga.
Stefan kör Hugo till Gittan och Jörgen när han slutar.
Hugo åker med Gittan och Jörgen ut till stugan.
Stefan kommer hem och myser med mig. <3
Vi går över till Camilla och Jonas och spenderar kvällen där ;)
Wonderful!

*ASG*

2010-05-11 @ 13:23:46<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Haha Är de inte underbara! <3

*Vill ha!*


Speedy

2010-05-10 @ 09:23:12<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Fick inga kort när Camilla och Jonas var här kom jag på igår kväll. Attans. Men det får jag väl ta nästa gång. Här hemma kör en tvättmaskin för fulla muggar och jag ska sätta mig ner och plugga. Idag är jag inne på slutspurten och det känns så skönt! Tack vara vår dumma lärare så har det vart jättemycket nu på slutet. Men nu kan man se ljuset i slutet på tunneln och det känns positivt. Men men nu har jag inte tid att sitta här och babbla längre. v/o here I come! :D

Jobba

2010-05-09 @ 11:38:25<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag ska jag jobba. Gick upp tjugo i åtta för då vaknade Hugo. Har suttit och myst, lekt och sett på lite Teletubbies/Vampire Diaries. Det har vart en helt ok morgon. Hade vart en jättebra morgon om skitungen bara inte hade vart så förbannat tvär och vägrat äta sin frukost. Men skulle absolut ha en j*vla glass. Vi hade en viljekamp här hemma och jag måste faktiskt erkänna att denna gången la jag mig inte. Haha. Jag brukar låta honom få glass och sånt när han vill. Men denna gången tyckte jag att jag vill sätta ner foten. Äter man inte mat, kan man inte räkna med att man ska få en massa gott heller. Nu får det vara nog. Annars skiter han ju bara i maten och ska ha en massa skitsaker. Nej nu får det vara nog med det.

Jag ska ta bussen kvart över tolv. Känns lagom roligt när jag börjar två. Sedan slutar jag nio idag, men bussen går inte hem förän tio. Sedan är jag ju inte hemma förän tjugo över elva. Det känns jobbigt. Jag är alltså hemma ca två och en halv timma efter att jag slutar. *Suck* Men vad ska jag göra. Kanske skickar ett sms till en av historens underbaraste kusiner och flirtar lite. Men vi får se hur det går. Nu ska jag i alla fall borsta tänderna så jag kommer iväg till bussen i tid.

Puss

Pic's

2010-05-08 @ 18:15:16<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har inte vart ute än. Stefan gick ut med Hugo och då missade jag att fråga om han kunde ta med sig kameran. Men jag har fått några kort här hemma, innan de gick ut. Och det får ni nöja er med. Förhoppningsvis får jag även lite kort ikväll, när våra gäster anländer men det får vi se hur det blir. Jag har en tendens att glömma ta kort när det kommer folk :P



Se så ledsen han är... :P
(Han låtsasgråter för att jag var så elak som inte lät honom hoppa ner över ryggstödet på soffan)




Hugo försöker härma mig när jag gör en rolig min åt honom, Visst går de bra ;)


Min skatt ♥


Hugo ska dribbla med bollen så som pappa gjorde.


Åh så duktig han är =)


Men det gick inte så bra, så han blev arg och sparkade på bollen istället ;)

Det var allt för mig, Hoppas ni tyckte att de va lika sött som jag tyckte ♥

Grattis Marita!

2010-05-08 @ 14:32:04<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag fyller världens underbaraste Marita år! Idag blir hon gammal! =)
*Hihi*
Idag är det annars en ganska vanligt lördag. Det händer inte så mycket under dagen. Jag har redan hunnit städa upp allt som Älsklingen har dragit fram innan det var dax för napen. Nu är det snart dax för Hugo att komma upp och dra fram ännu fler saker som jag under eftermiddagen ska plocka upp. =) Jag har hunnit läsa lite v/o också. Så att jag inte är för mycket efter. Jag har planerat att läsa ut de här tre kapitlen tills på måndag så jag kan göra den sista uppgiften där då. Det kommer att bli bra.
Ja... Vad händer mer? Jag har planerat att vi ska gå ut till lekplatsen senare. Kanske ska höra med Camilla om hon och hennes små vill följa med. Leka lite gran. Får se vad som händer helt enkelt.
I kväll kommer Camilla och Jonas över och vi ska se på Solsidan. De tar med sig pizza och jag ska baka kladdkaka. Det kommer att bli jätteroligt! Det är tänkt att de ska komma när Hugo har gått och lagt sig. De ska inte ta med sig sina barn så vi får lugn och ro. Haha. Barnlediga hela bunten liksom. Så länge som Hugo inte vaknar då förståss. Men det brukar han ju inte göra så det ska nog inte vara något problem.
Nej nu ska jag gå ut och göra mig lite mat. Jag är fan hungrig!
(Jag skulle ha lagt ut en bild av något slag. Men jag upptäckte att jag har inte tagit ett enda kort på jättelänge! Så jag får ta mig själv i örat och ta med kameran ut sedan. Förhoppningsvis blir det några bilder i eftermiddag då ;) )

Trött som Mongo

2010-05-07 @ 22:32:57<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Mongo ligger och snarkar. Snart gör jag det med. Ögonen går i kors och min älskling grejjar med schemat. Nu säger jag god natt. ;)

*Drömmer tillbaka*

2010-05-07 @ 13:15:43<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Fredag igen

2010-05-07 @ 12:29:15<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Finns det några dagar emellan fredagar? Jag tycker fan inte att det känns så. De flesta tycker nog att fredagar är den dagen i veckan som är härligast. Eftersom man vet att man är ledig dagen efter och det är ju helg och allt. Men fredagar är också den enda dagen som jag måste gå i skolan. :D Varje fredag sätter jag mig på bussen kl 1. Åker in till VBG, går på en lektion (som för övrigt är pissetråkig!) och sitter där fram tills jag sätter mig på en buss tillbaka till THN, och är hemma igen vid 5. Hur roligt tycker ni det låter? Inte så, nej jag tänkte väl det. :P

Idag ska Hugo och Mongo hem till Anna Lena. Hon ska se efter dem medans jag är i skolan eftersom dagis är stängt idag. Efter skolan, när Stefan också kommit hem.. närmare bestämt vid 8. Så ska vi grilla. Det ska bli jättemysigt. Men nu hoppas vi ju då att vädret håller sig fint, så de inte blir världens skitväder bara för att vi ska äta ute liksom...

Pinsamheter

2010-05-04 @ 12:52:57<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jag och Marita tog en sväng till stan idag. Det blev min allra första fika på Espresso house på Oden. Den var helt ok. Vi möttes av en väldigt (kanske lite för..) trevlig tjej bakom disken. Vi beställde var sin stor mugg och gick ock satte oss. När jag druckit upp halva min enorma kopp med varm choklad; lyckades jag självklart välta koppen och spilla ut all choklad på golvet. Pinsamt. Men jag tröstade mig med att det fanns lite kvar i muggen i alla fall. Tjejen bakom disken kom rusande fram och torkade upp. Hon frågade om jag ville ha lite mer choklad när jag spillt ut så mycket. "Jaa...." tyckte jag och väntade mig kanske max en halv kopp till. Men tillbaka kommer tjejen med en helt ny, full, stor kopp varm choklad till mig. Så jag måste säga, att efter att ha smällt i mig ca 1½ liter (!!) varm choklad och en kladdkaka till det... Är jag ganska inte sugen på choklad. :D
Men det var en jätterolig förmiddag, som alltid med Marita ;)

Deklaration

2010-05-03 @ 22:11:52<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag är väl alltid ute sent. Men nu är det gjort. :D En timma och femtio minuter innan tiden är ute :D Haha och jag höll på att glömma bort det. Vad värre är att jag har tappat bort lappen till skolan som jag skulle lämna in i morgon. FAN! Men jag får leta lite till, sen är det dags att sova.
God Natt

Tröttfis

2010-05-02 @ 20:58:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag vart riktigt slö. Men jag har ändå haft en bra dag. I förmiddags så kom ju Camilla med barnen över och nu i eftermiddag har jag vart hemma hos Marita, Tommy och Nova. Det var jättemysigt att få träffa de igen. Vi har liksom bara gått om varandra det senaste. Tråkigt. Men nu blev det av i alla fall och jag är glad. Jag ska sätta mig och glo lite på tv tills min älskling kommer hem ifrån garaget. Sedan funderar han på å grilla, jag är inte lika säker. Vi får se vad som händer. ;)
Vad har ni andra gjort idag?

Bakfylla?

2010-05-02 @ 13:04:18<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
JAg förstår inte. Hur kommer det sig att varje gång stefan går ut ensam, så är det jag som mår dåligt dagen efter. *Suck* Så orättvist! Stefan blir alltid bakis när vi dricker tillsammans, men så snart han går ut själv, så mår han bra och jag dåligt dagen efter. Konstigt.

Vaknade idag med världens mensvärk. Trodde allvarligt att någonting var helt galet där inne. Satte på Teletubbies och slängde mig på soffan efter att ha knarkat ibumetin. Fick lite dåligt samvete sedan när Hugo kom och drog i mig då filmen hade tagit slut. Jag råkade somna. Attans. Men Hugo har bara suttit snällt och sett på TV medans mamma legat brevid och snarkat. 

Camilla med barnen kom över en snabbis innan det var dags för vila. Nu sover min lilla plutt och jag ska sätta mig och se på Vampire Diaries. Missade det i trorsdags. :D

I em blir det en date med världens underbaraste Marita <3
Efterlängtat! :)

RSS 2.0