Jag kommer ...

2011-06-30 @ 01:31:12<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag förstår inte varför folk känner ett behov av att berätta för mig hur jag ska göra någonting eller om jag kan göra någonting. 

Ta tvätten till exempel. De senaste dagarna.. (Ähum läs: månaderna) så har jag legat ganska efter med tvätten. Så innan midsommar så körde jag fyra maskiner och idag körde jag fem. (Inte för att jag kom ikapp något större men i alla fall...) 
Hur som hellst så får jag kommentarer som "men du har ju inte plats att hänga upp tvätten..."

Seriöst? Vad tror ni egentligen? Att jag på något höger lyckades slänga in fem maskiner samtidigt och sedan stog där utan plats att hänga upp tvätten? Att jag slängde allt i en hög på golvet och hoppades på att det skulle torka? Man kör väl för fan maskinerna en och en och då ser man allt eftersom om man har plats för mer tvätt eller inte. Dessutom kan jag hänga ut tvätten och varma dagar som idag så torkar det jättefort så man hinner till och med lägga in tvätt mellan maskinerna. Annars så har vi allt ställen att hänga tvätt på.... Vi har liksom fyra torkställningar och tvättlinan på balkongen. 

Men förklara gärna för mig att jag inte har plats/kan tvätta så mycket... För det är väl klart att ni vet det bättre än jag...?

Det tråkiga är ju att det fan inte är första gången eller saken som folk känner ett behov av att förklara hur man ska göra saker och ting. Och det är ju aldrig någon som säger "Nejmen va duktigt av dig att du hann tvätta fem maskiner idag!". Jante spelar nog in där. Man ska ju fan inte komma här och tro att man är någonting! Så det så.

God natt.

Oj oj oj!

2011-06-27 @ 20:45:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Här inne har jag inte vart på väldigt länge! ^^ Det har vart fullt upp med annat - roligare och nödvändigare! :P
Men någonting som jag tycker är kul ändå är att fast jag inte vart inne på särskillt många dagar, så har jag ändå haft ett snitt på ca 15 läsare om dagen. ^^ Söta ni är!

Över midsommar var vi i stugan och gottade oss i solen. Jag lapade rejält med sol fram tills att jag blev getingstucken. Efter det höll jag mig inomhus. XD Feg som man är. Men jag har fått lite färg och Hugo fick åka båten med både pappa och en gång med gammelmorfar.  Den senast nämnda lät honom till och med köra båten liten och det var ju toppen! Som han har tjatat om att han vill åka båt å så fick han köra den. Det var lycka kan jag säga! Men det är inte "morfars" båt... Det är Hugos. I alla fall om man frågar min lilla älskling. ;)

Med Timja går det ganska bra. Mongo tycker fortfarande inte om henne men det går bätte och bättre för var dcag som går tycker jag. Dock håller jag på att bli galen på hundkräket eftersom hon tycker att våran säng är bästa stället å sätta sig på när man kissar inomhus. *GAH!* Så vi har en ganska rengjord säng i alla fall ^^

Rasmus växer så det knakar. Han är nu 62 cm och väger 6590 gram. Vi har börjat med smakportioner och han tycker inte om potatis (Det gör inte jag heller och storebrår vägrade också det när han var liten men nu är det det bästa som finns...), Han är inte jätteförtjust i majs eller ärtor. Broccoli suger han ut vattnet ur och sedan spottar ut det. Men morot och banangröt var två dunderhittar. =)

Ja det är väl lite update på hur det ser ut idag. I morgon ska jag och lill-killen ut på stan å kika runt lite. Får se vad som följer med hem ;)


Ursäkta dålig bild men Timja hittade ett skönt ställe/sätt att ligga på :P
*Hugo the fotograf*


Midsommarkillen. ♥

Bildregn!

2011-06-09 @ 13:22:46<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har fortfarande inte köpt en kortläsare, men däremot så hade jag lite bilder på telefonen som jag tänkt dela med mig av. Här kommer de i alla fall. :P


Schnöggingarna!


Älskade människor! ♥


Hugo har målat en häst. (Det blå)


Lek!


Du och jag mot världen!


Dopdukning


Cykling på hög nivå! ^^


Hugo har målat på en ballong.


Mina älsklingar har sovit i vagnen ;)


Äntligen är balkongen utröjjd! ^^
Så där snygg är man när man har "ätit" morot!
Men det var ganska gott iaf!
Och vårat nyaste tillskott i familjen, Timja. ♥

Ifall att...

2011-06-09 @ 12:45:02<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Om någon skulle undra... Kanske räkna lite och fundera så nej, det var ju naturligtvis inte 05 som vi förlovade oss och ja det är 11 nu. ^^ Det var liksom bara det att det var de enda korten jag hade på oss två där vi såg ok ut. :P Haha.

Vi fölovade oss på min student. 6/7-07 Helt underbart mysigt va de! 
Stefan och jag hade egentligen tänkt att förlova oss den 12/10-06 eftersom det är våran årsdag, men så var någon i Wales då.. *Ähum jag...* ^^ Istället så bestämde vi ingen annan dag och gick å kollade på ringar för utifall att ni vet. :P

Sedan dagen innan min student så donade Stefan som fan hemma och jag ville bara sova. Det var inget bra på tv å jag skulle upp tidigt för att hinna med champangefrukosten med klassen osv. Men Stefan var framme och petade på mig titt som tätt och sa att jag inte fick somna. Jag var gött trött på honom! 

Efter att klockan slagit tolv och jag hade somnat typ tre gånger bara för att med en gång blivit väckt, så drar Stefan med mig ut i bilen. Han förklarar inget nämnvärt utan bara att han ska visa mig någonting.
Vi åker till någon utsiktsplats över fallens (Vet inte vad den heter och hade inte hittat dit idag...) och Stefan dukar ut en picknick med filtar och chokladpudding. Han har till och med grädde och strössel med sig. ♥ Sedan tänder han en massa värmeljus och vi myser ner oss tillsammans och mumsar pudding med utsikt över stan.

När vi har ätit upp och myst ett tag så smyger han fram ringen och frågar om jag vill gifta mig med honom och jag kan tänka mig att ni kan räkna ut vad jag svarade. =)

Mysgubbe!

Förlovade i fyra år! ♥

2011-06-07 @ 21:44:37<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

2005


2010

Kan inte sova...

2011-06-07 @ 01:12:39<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har lite svårt att sova. Känns lite konstigt eftersom jag har vart ganska trött hela dagen men just nu så känner jag inte för att sova...

Ibland förstår jag mig verkligen inte på mig själv...

Stefan jobbar fm denna veckan så han ska upp om bara några timmar. Själv ska jag upp när barnen. Vaknar, vilket antagligen inte är så mycket senare... Men ändå!

Idag har vi fått gjort massor här hemma! Stefan och Figge röj de ordentligt på balkongen och körde två vändor till återvinningen så ni är det bara en enda liten plastpåse där ute som vi har några Pantföaskot i. Annars är det röjjt! Känns så förbannat skönt och i morgon ska jag passa på att tvätta som fan om det är fint väder. Nu har jag ju massa plats å hänga det på! :)

Själv har jag väl inte öegat på latsidan heller och eftersom Rasmus har sovit en hel del idag så har jag städat i nio timmar! Det är ju inkl tre amninspauser då men... :P Så nu är det fint här hemma. Det är en hel del tvätt och disk kvar men det hoppas jag att jag får bukt med i morgon.

Nej nu börjar faktiskt ögonlocken kännas lite tunga och jag ska försöka passa på innan tåget gått ;)

Dop

2011-06-06 @ 11:53:35<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Hejsan på er! Nu var det ju ett tag sedan igen och jag har precis samma ursäkt som de senaste gångerna. Dopet. Dopet var igår och jag kan ju säga att trots att vi hade gott om tid igår, och allt blev bra, så var jag långt ifrån nervarvad. Jag sprang fram och tillbaka för att hinna med allt och hinna vara lite social med så många som möjligt. Tyvär hinner man ju inte prata med alla och inte alls så länge som man hade velat heller. Men det är ju alltid så på sånna här dagar! ^^

Nu är det i alla fall så att dopet är över och jag är nöjd men så har ju allt annat kommit i bakgrunden för dopförberedelserna så nu kommer jag ha ett par tuffa dagar med att hinna ikapp med allt som jag borde ha gjort redan... Så än i några dagar kommer uppdateringen nog vara ganska dålig. Men jag hoPpas att det ska bättra på sig lite när alla måsten inte längre är så många. :P

puss!

Fullt upp!

2011-06-02 @ 16:05:51<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Just nu sitter jag och ammar och tar mig därför en liten tid för uppdatering.
Det är verkligen fulklt upp här hemma med allt inför dopet nu på söndag. Och fredagen efter det är det ju student och massor att tänka på då också fastän det inte är vi som tar studenten. Det är våra syskon.

Men nu har lillälsko ätit klart och jag ska återgå till servettvikningar och skjortstrykningar... :P

RSS 2.0