Fan!!

2011-10-31 @ 01:38:23<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Mina kastruller lyssnar fan bättre än medlemmarna i den här familjen!!!Jag blir så jävla trött på allt ibland. -.-'


Rasmus

2011-10-30 @ 16:44:59<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

I nya snygga overallen!


00.00

2011-10-30 @ 00:02:47<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Make a wish!


Uppdate

2011-10-29 @ 09:31:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Mitt pyssel lite längre kommet och tyger som ska användas till doggisarna <3


Suck

2011-10-28 @ 15:32:11<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Jag får mig lite bryt på blogg-appen. Den gör inte som jag vill!!


Bild till tidigare inlägg...

2011-10-28 @ 15:30:57<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

...


Renligheten själv.

2011-10-28 @ 15:21:25<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Tur att man är så fin efter att ha vart i hundgården. Hela jag såg ut så här!! Timja tyckte att jag skulle vara med å leka.
En liten flicka gick förbi med sin mamma. Hon frågade om hon fick gå fram och hälsa på hunden varpå mamman svarade att sånna där hundar får man aldrig gå fram och hälsa på!
Jag hade tänkt ropa till baka att de visst fick hälsa och att Timja är supersnäll... Men så kom jag på att hela jag var täckt med lera och det var väl inte till min fördel just då.

Längre bort såg jag en hund göra utfall mot en annan. Ägaren hade fullt sjå med att tillrättavisa och hålla tillbaka sin hund. Den andra ägaren gick bara förbi. Men någon meter brevid stannade en skolunge å skällde (som en hund) mot den redan flippade hunden, eggade upp honom ännu mer. Hade jag vart i närheten då så hade jag fan frågat killen va fan han höll på med. Sånt där stör mig så in i helvete!

Sen kanske hundägaren borde tänka på kastrering eller liknande men det var inte det som var grejjen med mitt berättande. Det var att det fullkomligt kryllar av respektlösa ungar här!
När jag va ute med hundarna en dag mötte jag ungar som kastade rönnbär på hundarna. Medvetet. Jag blev skitarg! Frågade va fan de sysslade med och sa att så gör man inte!
Dessa var kanske en fem-sex år och föräldrarna var en bit bort och lyfte nyfiket blicken för de undrade väl va ja sysslade med...

Jag tycker inte om barn! ...som jag inte känner. (saen god vän en gång. Å det stämmer änna!)


Pysseltajm!

2011-10-28 @ 01:26:38<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Här hemma pysslas det en del just nu med. Jag försöker klämma in lite kvalitetstid med barnen (och för mig själv!!) mellan alla måsten.

Hugo och jag har byggt en lastbil av kartonger, hugo och Stefan har gjort en gris av tidningspapper och jag har börjat med ett eget litet projekt som förhoppningsvis i helgen ska hamna hos pappa.
Jag har plockat löv också som ska bli min nya dörrkrans. :) allt jag behöver nu är att åka till hobbyaffären och köpa lim till limpistolen och klarlack ;) Det fixar vi imgn. :)

På lördag blir det både loppis i THN och sedan oktobermarknad i vbg. Fint!


Nu igen.

2011-10-27 @ 10:10:58<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Än en gång har jag missat att uppdatera på ett par dagar, men här hemma är det verkligen fullt upp!! Inte en lugn stund och det beror på flera saker.

För det första så har jag en jävligt trotsig unge hemma. Han lyssnar på precis allt jag säger men gör alltid tvärt emot. Och typ var tredje dag är riktiga pipdagar. Då piper han om allt verkligen! Säger jag att han ska göra ditt så piper han att han vill göra datt. Och det spelar ingen roll vad jag säger för det är alltid fel. Jag hade kunnat säga till honom att han får äta hur mycket godis som han vill istället för middag, äta det vid tvn och inte behöva gå å lägga sig. Då hade han fan pipit om att han ville äta mat i köket och sedan gå å lägga sig. Suck.
Någon sa att jag skulle använda det mot honom och säga att han skulle göra tvärt emot vad jag egentligen ville, eftersom han antagligen skulle göra som jag faktiskt ville då. Men det blir ju ganska fel det med. Då säger jag ju att det är ok att inte göra som jag säger liksom och det jag vill är ju att han ska lyssna. Men det är väl bara att försöka ta sig igenom perioden med sinnet i behåll antar jag... :)

Med den lilla skrutten är det ganska bra. Vi var på 8mån kontroll på BVC härom dagarna och han står till på 68,5 som han gjorde vid 6mån, och har bara gått upp ca 200g. BVC skällde på mig och sa att jag måste ge honom mer mat och att jag måste få honom att sova mer. Sedan måste jag sluta mata honom på nätterna och gärna sluta amma menade hon på. Tack för den liksom. Du kan ju lika gärna säga att jag är en kass morsa liksom...
Men men. Jag försöker följa matschemat vi fick men det är inte så jävla lätt att trycka i en mätt unge mat. Och visst sover han lite mer men tro fan det, han är väl i matkoma hela dagarna! XD
Han får nu gröt och smörgås till frukost, en burk frukt till mellanmål, en burk mat till lunch, en burk frukt till mellanmål, en burk mat till middag, gröt till eftermiddagen och välling innan han somnar. En jävla massa mat för en liten unge å jag gör inte så mycket mer än att trycka i honom mat känns det som! Men han äter inte så mycket för han orkar inte all den maten.
Amningen har jag slutat med nu för det finns liksom ingen plats för den i schemat. Han orkar inte mer mat och lite skönt är det också faktiskt. Jag har tänkt att sluta i två månader nu men inte haft orken eller lusten att ta tag i det. Det har ju vart mysstunder.
Faktiskt så har Rasmus sovit sina första hela nätter nu också! Himla nöjd är jag över det!! :)

Ja det är väl lite av vad som händer, annars är det fullt upp med allt som måste göras efter en renovering och även vardagslivet liksom...


Älskade vän!

2011-10-18 @ 00:36:33<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3


Jävla bajsapp!

2011-10-15 @ 20:27:55<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Jag har försökt lägga upp lite bilder från renoveringen men appen vill inte lägga ut några bilder...! Och nu är det ju ingen idee för nu är det ju i princip klart. Så i morgon tar jag lite kort med kameran och lägger ut istället. ;)


Borås

2011-10-07 @ 18:57:51<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Vi är hemma hos Anne och Rikard. Mysigt. Stefan och Rikard är ute och handlar och Rasmus leker. Anne läser Alfons Åberg för Hugo. De bondar. Jag slappar en liten stund och uppdaterar lite. :) Det här kommer att bli en härlig helg <3

Torsdag

2011-10-06 @ 16:23:02<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Det regnar. Jag är vrålhungrig och vi har köpt tapeter. Elektrikern kommer idag och fixar elen. Rasmus är förbannad och det ser ut som ett helvete hemma. Jag är trött på det. Jag är trött på att vi måste tvätta (att jag inte har några rena strumpor och måste använda Stefans) men inte har någonstans att ställa/hänga tvätten. Att man knappt kommer in på dass utan att slå halvt ihjäl sig... Men snart är det klart. <3 förhoppningsvis hinner vi tapetsera en hel del idag så kanske Stefan kan slänga lite bråte i morgon och hinna sätta upp bordet innan vi åker. I helgen åker vi till Borås och hälsar på Anne och Rikard. Äntligen!

(det här blev ett "tankeinlägg" som suger i både ordning, logik och interpunktion. Jag vet.)


Nu händer det ännu mer...

2011-10-05 @ 22:56:26<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Här hemma står saker och ting inte stilla just nu. Allt händer känns det som! Vi har rivit en vägg, satt upp en "ny vägg", köpt "matbord" och möblerat om en hel del.
Hmm... Såg inte så mycket ut i ord men ni som rivit/byggt väggar förut vet att det ibland är lättare sagt än gjort! Vi fick även tänka om i planeringen för det visade sig att det inte gick att göra så som vi tänkt från början... Men det här blir nog kanske till och med bättre.

I morgon kommer elektriikern och hjälper oss lite, och jag ska åka till en syo och prata om min närmaste framtid och vad det finns för vägar till mitt mål. Hopas hon kommer fram till någonting som matchar mina banor... Men det vet man ju aldirg.

Annars så stickar jag en del just nu. Fick en beställning på fem par strumpor och ja, jag är inte överdrivet van med strumpstickorna! Men det går frammåt.

Nej nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Jag ska nog se vad vi har i kylen och sedan lägga mig å snarka... God natt!


Sticka sticka

2011-10-05 @ 00:44:39<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3


Underbart!

2011-10-05 @ 00:35:38<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Tur att man får en massa space i sin egen säng XD

(det var lite svårt att få en bra bild men i alla fall så ligger alla tre å knöt på mig så jag ligger med halva kroppen utanför kanten på sängen...)


Suck.

2011-10-05 @ 00:32:55<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Gud va segt allt är just nu... Jag vet fan inte vart jag ska börja med någonting i den här förbannade röran. -.-'

(Men en positiv sak är ju iaf att det är lite lättare att uppdatera bloggen on the go nu... ;) tack vare appen.)


Renovering

2011-10-04 @ 00:58:21<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Här hemma händer det grejjer!
Vardagsrummet är ommöblerat och köket har fått sig en ny ingång. I morgon möblerar vi om lite till fast i resten av lägenheten i princip och så börjar vi riva ner en vägg. Det är så planerna ser ut idag i alla fall... =)
Men nu ska jag ut med hundarna och sedan tänkte jag sova. :D

Tjing!

Hoppsan!

2011-10-03 @ 21:58:00<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3


Då har vi en dörr till... :P

Ny vecka, nya tag.

2011-10-03 @ 21:03:12<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

För att förtydliga vad som hände här hemma igår; våran frys har gått sönder. Det blev att akut-köpa något nytt och istället för att bara köpa en frys så köpte vi ett kombi eller vad det heter... Med både kyl och frys.
Men tyvärr så var detta smalare än det vi hade tidigare så det blev jättefult! Så någonting måste göras här hemma! Och då blev det som så att vi plockade fram våra renovera-köket-planer. Det är inte något jättedyrt företag vi tänker sätta igång med (även om all renovering kostar en del!) men bara liksom öppna upp lite. ;)

En annan sak som har hänt här hemma är ju att eftersom mitt skafferi stod på frysen, så är vi numera skafferilösa. Den nöten tål att sugas lite på - hur jag ska lösa det här. Men det går väl på något sätt. Det måste det ju göra liksom.


Äntligen!

2011-10-03 @ 00:32:57<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Äntligen är blogg.se's blogg-app här! Som jag har längtat! Jag hoppas att detta kommer gå smidigt så att man kan uppdatera lite oftare ;) Haha. Ofta är man ju inte hemma när man kommer på någonting att blogga om liksom... :)

Nej nu ska jag försöka uppdatera med lite bilder av vad som händer här hemma just nu...


...

2011-10-01 @ 23:07:17<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag känner inte alls för det här och har egnetligen ingen aning om varför jag klickade in mig på bloggen, än mindre varför jag faktiskt skriver. Jag vill hellst gå och lägga mig.

Idag har vi satsat stenhårt på att trött ut Timja, och misslyckats. På förmiddagen var vi i hundgåren med Takoda och de två fick leka lite. Mongo fick stå utanför för Takoda tyckte inte om honom. Dumt att utmana ödet liksom...
Hon blev lite anfådd en liten stund men inget större. Efter en halvminuts paus var hon fit-fot-fight igen liksom.

Hela eftermiddagen har vi vart på kalas hor Mattias som fyllt år och Timja fick leka med Tequila. Tequila var helt slut och stod tillslut och vädjade att få komm in istället för att vara med Timja.

...Men men. Nu är hon trött och sover i alla fall. (Det brukar hon ju iofs göra ändå vid den här tiden på dygnet så det säger ju inte så mycket men...)

Nu ska jag krypa till kojs för i morgon ska jag städa och förbereda barnkalas för min lilla älskling som fyllde år förra helgen. ♥

RSS 2.0