En massa massa 'borden'...

2011-09-22 @ 21:57:06<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har massa saker som jag borde göra men än så länge så orkar jag inte göra något av dem. -.-
Jag känner verkligen inte för att göra något "nyttigt" men det finns heller inget onödigt som lockar. *Suck*
Men jag ska försöka hänga upp lite tvätt så att den torkar till i morgon och sedan ska jag nog krypa till kojjs. Det kommer ju att bli en lång helg så det kan vara bra att vara utvilad då. ;)

Tänk. För tre år sedan så ringde jag första gången till förlossningen ungefär nu. De sa åt mig att jag skulle ta två alvedon, bada varmt och försöka sova.

Cykel

2011-09-22 @ 20:49:27<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Efter många om och med hoppas vi nu på att köpa den här i morgon =)

Disney Cars Cykel 3-5 år

Utmanad

2011-09-22 @ 13:34:34<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Jag blev utmanad av Donken!

 

Varför började du blogga?
Jag ville ha någonstans att skriva ner minnen och bilder som man kan gå tillbaka till sedan. (Orka skriva ut bilder och klistra in i dagboken liksom! XD) Sedan är det ett smidigt och roligt sätt för de som bor längre bort att se vad vi hittar på (Om jag uppdaterar ordentliggt. :P)

 

Vilka bloggar följer du?

Jag följer några av mina vänner och en del pysselbloggar. Jag följer också Lady Dahmer som har så mycket bra i sin blogg. ;)

Favoritfärg?
Jag älskar Rosa! Men så är jag även tokigt galen i petrol/turkost och grönt! =)

 

Favoritfilm?
Åh det är så svårt! Men jag måste nog svara Greese eller Moulin Rouge. =)

 

Vilket land/länder drömmer du om att få besöka och varför?
Kina eller Japan. Det känns bara så pluttenuttigt (tänker på allt sött som kommer därifrån)...

 


Och nu de fem bloggare som får en utmaning av mig är

Marita, Therese, Marie, Emma, Theres


Födelsedagsdax! ...Snart i alla fall.

2011-09-21 @ 14:18:05<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det är full rulle här hemma. Konstant plockande efterbarnen, matande promenader med hundarna, hämta och lämna från dagis och sedan så försöker jag baka till kalasen och emellan det; ha lite tid för mig själv. Men det går inte så bra. -.-' Hur som... Nu är det fullt upp denna veckan men jag hoppas att det ska bli lite bättre nästa vecka!

Glöm inte att komma på bakluckeloppisen på söndag i västra tunhem 11-14!

Don't Worry, Be Happy!

2011-09-18 @ 23:13:26<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
"The people who were trying to make this world worse are not taking the day off.
Why should I?"


-Bob Marley

Let's Google it!

2011-09-18 @ 23:10:40<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I fredags tog jag ungarna och åkte till sandhem. Alltså inte det som ligger i trollhättan utan det som ligger vid mullsjö. Linda har flyttat dit och vi åkte och hälsade på hennes lilla familj. Första gången jag träffade Alex och Lukas, Så roligt! Lindao hc jag har inte sets sen jag bodde i tidaholm och det var liksom 2007!

Jag har i alla fall haft en jättetrevlig helg men nu är det jävligt skönt att vara hemma igen!

Denna veckan blir det fullt upp känner jag. Jag ska baka en himla massa plus att jag ska fixa allt med älsklingens födelsedagspresenter. Tänk att min lilla kille redan fyller tre år! Helt sjukt! 

Nej nu har jag bajsont i ryggen av den här förbannade stolen så jag ska sätta mig i soffan och se klart på I am Legend och sedan krypa till kojjs så jag orkar upp när klockan ringer vid sju. ;)

En snabb fråga bara innan jag går.... Jag har klipptid på onsdag, hur ska jag klippa mig? =)

Runkis och Jag

2011-09-15 @ 22:42:40<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

I morgon drar jag och barnen till Mullsjö för att hälsa på Linda och hennes pojkar. Ska bli roligt. Vi har inte sets på nästan 4 år... Börjar bli dax att göra slag i saken igen nu. ;)

Lite fler bilder från det senaste...

2011-09-13 @ 13:48:18<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3Älskade Doggisar


Mongo på Blå stjärnan. Han var inte kry där...


Jag och Rasmus försökte hålla skenet uppe på sjukhuset... :P


Jag håller på med en socka på beställning. :D


Jag har stickat lite vantar också.


Min underbara Bäbis!


Idag undrade allt Rasmus vad fan som hände... Vad var det för något som trillade från himmelen liksom!?


Rasmus och jag har vart och hälsat på min farmor. =)


Jag fick massa garn! Tusen tack!


Min lilla polkagris! <3

Lex kalas

2011-09-13 @ 13:41:42<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
I Lördags så var vi på kalas till världens underbaraste Lex. =) Camilla hade bakat en mumsig negelbolls-tårta också som alla barnen tålde. :D


Tårta


Det var lite svårt att få kort på alla barnen XD


Snyggingen


Ljusblås! =)

Fullt upp!!

2011-09-10 @ 23:56:04<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Jag är lite ledsen över att det är så jävla dålig uppdatering här på bloggen men här hemma är det förbannat fullt upp!

Igår han vi inte med så mycket. När vi hade vaknat så kontaktades vi av Anna; hon undrade om vi skulle gå ut och leka på gården och jovisst det gör vi gärna. :)
Men lyckan blev inte jättelång eftersom Mongo hade blivit dålig. Vi var i lite halv panik här hemma och ingde till vet. Men blev hänvisade till Blå Stjärnan. Så dit bar det av igår efter leken.
Nio timmar satt vi där och väntade... Läkaren sa att han var väldig ostabil i knälederna men annars så hittade hon inget större fel. Antagligen har han vart öm i vänsterbenet och därför felbelastat högerbenet och fått ont. Hon gav honom en spruta och skrev ut smärtstillande till honom i tio dagar frammåt och beordrade sträng vila. Hur det nu ska gå till... Men vi får försöka!

Idag har det inte heller vart allt för mycket tid till någonting. Klockan ringde vid sju och det bar iväg till Erika för min och Rasmus del. Stefan jobbade och Hugo var hos Anna Lena. Vi släppte av honom där igår innan vi åkte till Göteborg och så ville han så gärna sova över där så A-L släppte av honom hos Erika när de hade gått upp och myst klart.
Medan vi var hos Erika så fick vi ett samtal från Marita, hon undrade om jag ville komma och gå igenom lite kläder som Nova har växt ur... Och det är vi alltid sugna på! :) Tusen tack för kläderna!

Slutligen efter detta så var det dax för det inplanerade kalaset för Lex. Det blev precis lika roligt som alltid och jättegod fika!

Nej helt seriöst. Nu måste jag försöka få lite sömn eftersom jag kan räkna med att bli väckt om ca fyra timmar. Sedan i morgon ska vi åka till Hjo och gratulera Stefans supersöta lillasyster Maja som fyllde fyra år i onsdags.

Och Theres, om du läser detta så ska du veta att Hugo saknar dig massor! Varje gång vi nämner 'farmor' så pratar han om dig. Nu har jag berättat att du kommer når han fyller år och det har han fasnat för 'Les komme jag fyllej åj!'

Stick-maniac

2011-09-07 @ 21:14:36<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag såg en förfrågan på FB för ett tag sedan, en tjej som ville ha stickade raggisar med ugglor på... Och jag tänkte i mitt stilla sinne att det hade vart kul att göra och sedan få betalt för liksom. :P Men jag hoppade. Jag tänkte att någon annan kommer säkert att göra det; någon som är lite bättre på strumpstickor än jag. Men ingen nappade. Tillslut kunde jag inte låta bli längre. För att testa så stickade jag babyvantarna med ugglor på liksom för att se hur svåra ugglorna var så jag inte gav mig in på en riktig helvetesresa. :P Men det gick ju bra.

Och jag la ut vantarna till salu för 60:- plus porto. Ingen nappade på den idéen men däremot var det en som kontaktade mig och frågade om jag inte kunde sticka ett par vantar i vuxenstorlek med uggla på handryggen. Jag hade aldrig stickat en vante innan och som jag sa är jag ingen höjdare på strumpstickor. Men jag lovade att försöka och jag lyckades. =) 

Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men vad kan man begära av första gången liksom. =) Men jag håller på med en vante till, på ett annat sätt och så får vi se vilken som blir bäst av dem. Och om och vilken hon vill köpa i så fall... :P

Bilder kommer när denna vanten är klar ;) Då ska ni få se resultatet.

Allting som jag vill kan jag göra!

2011-09-03 @ 13:33:30<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jag har ju tänkt att jag ska göra lite saker som jag ska ta med och försöka sälja på bakluckeloppisen den 25/9 (i västra tunhem). Och nu fikc jag en anledning att göra någonting. Haha. Det är svårt att få tummen ut ibland. Men det börjar ju dra mot hösten och jag har stickat en babyvante med en uggla på. Än så länge är det bara en eftersom jag tänkte göra den andra idag. Men det var kanske inte det ultimata att sticka på vanliga stickor och sy ihop, jag ska försöka nästa par med strumpstickor istället, jag tror att det går lite lättare! :D 
Men här är den i alla fall, den klara. Frågan är ju bara nu, vad ska man ta för pris på dessa? Någon som törs ge mig ett förslag? Jag tar tacksamt emot det! =)


RSS 2.0