Första Maj

2011-05-01 @ 13:33:46<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag är det första dagen på den nya månaden och jag är seg till tusen. Helt galet verkligen. Anledningen till det? Jo vi var hos min mamma igår och "firade valborg". 

Vi la Hugo en längre stund på dagen igår och så åkte vi hem till min mamma vid femtiden. Vi blev bjudna på jättegod mat och en härlig efterrätt. Sedan gick jag, mamma och barnen ut för att kolla på elden nere vid skräckland men det blåste som fan så vi gick snart hem igen. Vi missade tyvärr fyrverkeriet men det gjorde inte så mycket. Rasmus var vrålhungrig och vägrade sluta skrika och jag hade lyckats glömma våra jackor så Hugo satt invirrad i filtar men jag var lite rädd för att han skulle bli sjuk när det blåste så mycket.

Så istället gick vi hem till mamma igen och kollade på den sista delen av hokeyn med Stefan och Bjarne. (Nej jag kollade inte så mycket så jag har ingen aning om vem som van...:P)

Jag trodde att Hugo skulle slockna med en gång i bilen men icke. Han somnade när vi svängde in på våran parkering. Vi var hemma vid kvart i tolv eller något och Hugo ville verkligen sova med oss och det fick han. Resultatet av det blev dock att han speedade upp sig och somnade inte förän kvart över ett! Då bar jag in honom till sin säng och Rasmus till sin så jag kunde få sova i min säng själv för en gångs skull. :P 

Vi hoppades naturligtvis på att Hugo skulle sova länge idag eftersom han var vaken så sent igår men icke. Vid 8 ville han upp i morse men vi lyckades få honom till att vara med oss i sängen i alla fall fram till tio. Sedan åkte Stefan och Hugo iväg och köpte lite nödvändigheter medan Rasmus och jag låg kvar i sängen. Jag har helt ärligt precis gått upp och allt jag har hunnit med är att äta frukost. (Jag har ju inte sovit särskillt mycket men det är ju skönt att bara ligga och dra sig i sängen ibland.)

Nu har vi dock världens grinigaste och tröttaste unge här hemma och vi ska alldeles strax slänga honom i säng med en av de filmerna han fick igår av sin mormor. =) Hoppas på att han vaknar på bättre sida.


Hugo har ätit lite glass


Ursäkta min jag-håller-på-att-blunda min... Men Rasmus blev väldans bra på bilden iaf. =)


Ja.. Han har också fått blå ögon. Allt det grå är numera puts väck.


...Precis som sin storebror.


*Dagens unge* ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0