Här hemma...

2012-03-29 @ 09:34:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller vad jag ska skriva. Här hemma är det regelrätt kaos och jag kämpar varje dag med att få mitt liv att fungera normalt. Det verkar inte gå... Men Jag kan inte annat än att försöka. 
Det är full rulle just nu med skola och barn, dessutom har jag blivit sjuk och det verkar fan inte vilja släppa! Jag är helt kass i halsen och hostar järnet hela dagarna. Speciellt på morgonen. Men så är det ju alltid.

Dessutom är det kursbyte i skolan för tillfället och jag håller på att letar böcker till nya kurserna och försöker bli klar med allt innan den gamla är slut. 

Idag är barnen lediga. Jag har kommit överens med Johan att vi ska arbeta på en kompletering idag men det borde inte ta så lång tid. Annars så ska jag betala räkningar och utföra lite ärenden idag. Det kommer förhoppningsvis bli en lugn dag idag. Stefan åkte till stockholm klockan 4 i morse så vi är ensamma hemma barnen och jag.

.

2012-03-26 @ 12:14:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Wake up shugar, things are going down.

Be Mig.

2012-03-26 @ 09:00:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Älskade Skruttunge!

2012-03-07 @ 16:38:39<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Rasmus har ätit popcorn idag. Det var mumma det. ;) Och han är så söt så! Han går omkring och ropar på Mongo och busar och gosar med honom. <3 Man blir helt varm i kroppen av att se det. Visst tycker Mongo att han är lite för mycket ibland och säger ifrån, men oftast så följer han efter Rasmus och kommer när han ropar och så.. De två är verkligen bästa vänner. <3


Rasmus ate popcorn today. That was yummie. ;) And he is so cute! He walks around and calling for Mongo and plays and cuddles with him. <3 I get all warm when i see it. Shure, Mongo sometimes thinks that he is a bit too much and lets Rasmus know that, but most of the times he follows Rasmus around and listen when Rasmus calls for him and all of that... Those two are really best friends. <3

Sanna

2012-03-07 @ 16:28:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hon sa att eftersom levervärdena är ok så är det antagligen det här... Men jag vet inte jag är ju inte så kunnig inom det här området. :/ Man får ju helt enkelt lita på det de säger?

Massa massa mycket!

2012-03-06 @ 08:50:07<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Här hemma händer det verkligen mycket just nu... Men ingenting som jag vill skriva ut här. :P Så därför har det blivit lite tomt på den här fronten - igen. 

Någonting jag kan berätta om är ju att vi var med Timja på återbesök hos vet. härom veckan. Ni kommer kanske ihåg att vi var inne med henne för kanske någon månad sedan, och då hade hon för höga levervärden och urinvägsinflamation? Nu har hon ju gått på specialfoder och kurerat sig mot inflamationen så nu fick vi ett återbesök för att kolla upp problemet med levervärdena... Och det positiva var att hon hade bra levervärden nu. Det negativa är ju att hon antagligen måste fortsätta äta specialmaten hela tiden och att hon inte får äta någonting annat. 

Sedan berättade vet. också att eftersom hon kliar sig så mycket hela tiden så är hon antagligen at.. a.. ato-någonting. :P Det var i alla fall att hennes immunförsvar slår emot den egna huden. Så därför kliar det så mycket. Och det fanns medicin mot detta om vi inte kan få bukt med det själva (vilket vi försöker!) och det kostade massa massa pengar. Naturligtvis.

Men det var nog allt för mig idag. :P Massor att göra som ni hört. ;)


Over here, there is a lot to do... But nothing that i want to talk about here. :P Thats why it has been quiet latley - again. 

Something i can talk about on the other hand is about when we took Timja to the vet. the other week. Maybe you remember that we had to take her there like a month ago and she had a urinal infection and to high liver values? We had her on special food since then and she is well from the infection so we had to go back for another test. And the positive thing was that she has good values now. And the bad thing was that she has to continue on that special food and cant eat anything else. 

After that the vet. told us that her iching is probobly that she is at... a... ato...-something. :P That ment that her immune system strikes against her own skin. So that why. And there is maducation for it if we cant get rid of the iching by our selves (and we are trying!) ad ofc that cost a lot and lots of money. Ofc.

RSS 2.0