Design

2008-11-26 @ 23:55:20<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Finns det allvarligt någonting roligare än att ändra design på sin sida? Jag hade en gång i tiden lunar och jag ändrade på min sida hela tiden... Anne tyckte att det inte var så där jättekul att sitta framför datorn å trixa men däremot hade hon en massa ideer om hur hom ville ha de på sin sida. Denna kombination tror jag ni förstod hur vi löste. Anne kom med en massa ideer som hon skissade ner på papper å så satt jag vid datorn och fixade och trixade så att våra sidor skulle se ut så som hon skissat. Askul. Nu försöker jag lägga lite band på mig själv så att det inte ska vara rörigt och det ska vara ny design varje gång någon kikar in, och så har jag ju inte riktigt tid eftersom hugo och mongo taren hel del tid. Men lite då och då kan ni räkna med att det ändras och har sig här på bloggen =)

Theres berättade för mig att hon tyckte att det va kul att våran hund hette mongo och att vi borde skaffa oss en tik som vi döper till miffo ;) Ska fundera på det. Hehe.

Idag har vi vart på pastorsexpeditionen i gärdhem och 'bokat' tid för dop. Vi fick en tid som vi skulle komma och prata om dopet och eventuellt träffa andra barn som ska döpas på samma dag. Sedan har vi ett preliminärt datum för dopet ; 31 Januari. ca 14.30. Men datum och tid är ju inte riktigt spikat ännu så det kan ju ändra sig. Då måste vi ju snart kolla på dopklänningar och sånt. (För vad stefan än säger så SKA Hugo ha klänning på sig under dopet!) Jag har kvar min dopklänning men stefan säger att den är för tjejig och jag vet ju inte ens om den passar hugo. Vi får se hur det blir. Det är ju inte riktigt akut än. =) Men.... Ni andra som har döpta barn... Hade era på sig klänning? Hade ni någonting efter dopet? Vad bjöd ni på? Jag har ingen aning om vad vi ska bju på... Något gott tror jag väl i alla fall =)

Nej nu ska jag väl krypa till kojs. God natt på er!

Kommentarer
Postat av: Therese

Nä, jag uppler detta problemet också, vet inte varför, men fyller man i hela webbsidan så kommer jag upp =)

vist är det kul med ny design och sitta och pilla. Önskar mig photoshop i julklapp. har ju inte det =(



Hampus hade dopklänning, men jeans, body och skjorta efteråt. Bjöd på smörgåstårta och vanlig tårta efteråt. Var jättegott, enklet och trevligt.



Kram =)

2008-11-27 @ 07:48:16
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nää.. Ingen hund.. har inte direkt tid för de känner jag.. Helst inte när jag själv ska börja jobba senare :)

2008-11-27 @ 08:41:44
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Carro

hehe kanske kan ta din msn så kan ja förklara där hur ja vill ha bloggen?

ugnen brukar ja ställa på 150 c.. kanelstänger ja.. o torkade små stjärnfrukter..

2008-11-27 @ 08:55:58
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

William hade dopklänning, den hänger så fint i m in garderob nu o väntar på att bli använd nån mer gång, hehe! =) efteråt hade han på sig kostym =) Vi bjöd på tårta, kaffe/te/saft, och kakor =)

2008-11-27 @ 09:14:28
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: hugos Farsa

Neh du. Du skulle bara våga ta av MINA negerbollar....

2008-11-27 @ 09:53:39
URL: http://hugosfarsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0