Om man är positiv som fan, så går allting bra.

2011-08-31 @ 20:54:04<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Igår gick jag och la mig vid två-tiden. Jag trodde verkligen att jag skulle vara helt död när klockan ringde vid sju i morse. Men till min förvåning så kände jag mig ganska pigg. Konstigt det där... Hur an kan känna sig utvilad och pigg när man har sovit så lite men att man kan vara trött som ett as om man har sovit länge. 

I alla fall. Idag har jag fått städa ganska mycket här hemma. Det är alltid lite småplock kvar eftersom ungarna drar fram i samma takt som jag plockar in typ. (känns det som i alla fall) 

Vi har haft underbart besök av våra härliga grannar; Marita, Tommy och Nova. Vi bjöd dem på middag och hade allmänt trevligt. =) Tack för idag! Nästa gång blir det burk-köttfärssås och spagetti á la Tommy då ;) Haha.

Rasmus ligger inte still här hemma länge. Han har verkligen kommit på hur man kryper och det börjar gå fort nu. Vart jag än går så kryper han efter. Vill inte vara kvar på samma ställe för länge. Förut idag, medan jag städade så gick jag in och la tvätt i Hugos garderob. Och lillebror tjöt av lycka när han kröp in i rummet. Haha. Det var verkligen roligt att se hur glad han blev bara av att komma in där liksom. Hehe. Där inne sitter han ibland och ser på när storebror leker ;)

Nu ska jag faktiskt gosa ner mig i soffan och se på lite tv. Det går två bra program nu klockan nio som jag hade tänkt att kolla på (tur att man har inspelningsbar box ;P) Men jag tror nog... Att jag ska försöka träna lite först. =)


Älskade bebis i alldeles för liten mössa. ^^






Här är Rasmus lekhörna. Och Timja älskar att ligga här i solen på golvet. Speciellt om Rasmus är här. De är typ bästa vänner. De är så försiktiga och snälla mot varandra! ♥

Kill me and leave me there...

2011-08-30 @ 23:34:34<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har vart helt AFK hela dagen idag. Känner inte för någonting. Kände VERKLIGEN inte för att träna. Funderade flera gånger på att ringa Erika och fråga om hon verkligen... verkligen ville träna idag. Men jag bet ihop och la ner telefonen i fickan igen.
När jag började vänta Erika så fick jag ett sms där hon sa att hon inte kommer. Hela mitt innre väsen skrek YAY!!! Men jag var ändå redig. Efter det satte jag mig och åt och sen tränade jag ändå. Jag tränade till och med "två gånger". *Duktiga jag*

Men nu ska jag alldeles strax krypa i säng för i morgon är det en ny dag och då ska våra underbara grannar komma hit på middag. =) (Så jag behöver röjja lite här hemma innan dess... :P)

Tvätt-tid

2011-08-30 @ 13:44:17<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag tvätt-tid eftersom slangen till tvättmaskinen gick av (??) härom dagen så vi kan inte använda tvättmaskinen just nu. Jättesegt!
Men i alla fall så blir detta bara en ytte-pytte inlägg för att nu ska jag gå till affäre, sedan hämta Hugo och gå ner i källaren för att hänga upp tvätt. -.-' Kul.

Igår och Idag

2011-08-28 @ 20:04:33<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Igår var barnen ett helvete... Så här tillbringades en stor del av dagen:


Suck!

Men så åkte barnen hem till Anna Lena och vi gick ut. Skitkul! 
Idag har vi vart runt och flängt. Först hälsa på Gittan och sedan till bowling. Har haft en bra dag men nu är jag verkligen dödstrött!


(Rasmus i fredags)

En liten miniupdate: 
Rasmus kan numera krypa både framåt och bakåt, samt sätta sig upp och lägga sig ner. =)


Vart fan....?!

2011-08-28 @ 20:01:26<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Va van för ungen nu då?!


Jaha...



Hugo Mästerfotografen

2011-08-28 @ 13:43:49<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Timja


Mongos leksak


Timja i sängen


Snusdosa på golvet


Snus


Skötbordet


Jag som byter blöja på Rasmus


Rasmus säng


Rasmus vägg

Fest

2011-08-28 @ 13:41:57<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag var på "fest" igår. Stefan, Figge, Jonas och jag gick ut. Vi skulle in på Olearys å ta oss "en öl" innan vi gick vidare till backstage, men när vi tänkte gå vidare var klockan redan halv två. XD Kändes ganska onödigt att bege sig vidare då liksom. :P

Men roligt hade vi! =)

...Jag tog inte ett enda kort... Va dåligt av mig!

21 Augusti

2011-08-22 @ 00:10:46<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag fyller min "kusin" Patric år. Vi är "lika gamla", men han är tre dagar äldre än mig. Det var som en väckarklocka idag när jag gick in på FB och så stod det "gratulera din vän Patric". Det betyder ju att jag fyller år snart. Då blir jag hela 23 år gammal! Jättegammal.... ^^ 
Nej men seriöst. Jag tycker inte att det var alls längesen det var den 16 februari och jag tryckte ut Rasmus. Nu är han ett halvår redan och snart fyller även min stora prins tre år. Helt sjukt. Vart har tiden tagit vägen? Och varför har jag fortfarande inte bestämt mig för vad jga vill bli när "jag blir stor"!

Jag har värsta ångest för att Rasmus redan är ett halvår för det betyder att mina mammadagar snart är slut och jag måste ha bestämt mig för vad jag vill göra till våren/sommaren/hösten/resten av mitt liv liksom.... Jag vill inte det. Jag skulle bara vilja ha ett par år till ledigt och sedan bara få ett jobb som jag vill ha. Punkt. Varför kan det inte vara så lätt bara?

Nej nu orkar jag inte med det här längre. Dumma tankar som smyger sig på på nätterna. I morgon ska jag ringa runt en massa så jag behöver min sömn inatt ;)

Cuz i'm awesome!

2011-08-21 @ 22:29:34<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Jag virkar en mössa.

...Fin va! =)

Massa massa mycket!

2011-08-20 @ 23:26:24<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har verkligen gjort hur mycket som hellst nu det senaste känns det som. Mest har jag såklart umgåts med mina barn men jag har även lämnat båda (JA! BÅDA..!) ungarna hemma med Stefan och begett mig ut på fest. Kajsa fyllde 25 och det firades med en fest i rosa 80-talstema. Det var verkligen superkul och jag har fan inte garvat så mycket på väldigt länge! =) 
Dock märks det att vi är gamla nu, :P Alla började bli lite sletna och sega och då kollade vi på klockan. 22.10 Men va fan! Det kändes som om klockan va skitmycket! Haha. Så vi festade lite till. Verkligen la krut i att få det bra (och lyckades) sedan började festen dö ut. Som alla fester gör. Folk bli lite för fulla, trötta åker hem och lägger sig typ. För det är ju en dag i morgon också. Problemet var att klockan var typ tolv. :P Haha så vid tjugo i ett typ kom våran skjuts hem (Emma och Robban åkte med min skjuts också) och då var vi typ siste man från festen. XD Men askul var det! Och tack till alla som gjorde en underbar kväll! ♥




On my way to the par-tay! ;)




Underbara Emma!


Grattis (nu ganska i efterskott...) vännen!!


Här vare livat! ^^ Strax innan vi åkte vid typ 1. :P

Men inte bara det... Det har hänt saker här hemma också. Min lilla skatt har börjat krypa och åla sig på golvet. Än så länge kan han inte ta sig frammåt, men bakåt går det. ;) Haha. Och han blir vansinnig när han bara åker längre och längre bort  från leksaken han var på väg till. :P


Vart fan tog ungen vägen?! 
Jag la honom ju här...!


Asså... där är han. =)


Titut från en ganska missnöjd bebis. :P

Vi har också haft lite slagsmål här hemma. Mongo och Timja busade med varandra. Sedan när mongo hoppade upp i Stefans knä så upptäckte han att Mongo hade blod på halsen. :P Haha men det var inga sår så vi kollade Timjas mun och hon hade tappat ytterligare en tand bara. ;) Men det såg ju lite hemskt ut. ^^




Mongo the slagskämpe!

Idag var i på slusscafét och åt räkmacka jag och barnen. =) Vi träffade Stefans mamma där så helt ensamma var vi inte. =) Det var ganska mysigt! Men promenaden dit och hem drog ju ner på betyget. -.-' J*VLAR vilka backar det är!! Hujeda mig. Jag håller mig nog fan till bil nästa gång vi ska till slussarna. :P


Älskade unge!


Haha jag sa till Hugo "kan du se lite glad ut då?" ^^


Go stil han har i vagnen... ^^


Nu ligger Rasmus och snarkar i soffan. =)


Jag har virkat klart den sista presenten till Erika så nu har hon fått dem. =)
(Erika var här och vi hade myskväll ikväll. Mysigt!)


Jag tror till och med Mongo undrar om det där verkligen är bekvämt...? :P

Mina barn är underbara! Så det så.










Jag försökte fånga Rasmus när han kröp, men det var lättare sagt än gjort... -.-'


"Mamma, vart är mina händer?"


Hugo älskar Hello Kitty! =)




Mysmorgon med Hugo"




På väg till Dagis. Han var tvungen att ta med sig min handväska. ^^


Min underbara Villervalla-bebis! :D
Tack Marita för outfitten! ;)




Bebismys! :D
(Med en "inte liten bebis längre"... :O )


Sov gott min skatt!


Bus med Timja ;)
Se va sött hon ligger där, intet ont anande. :P

Nej nu har ni fått både massa kort och lite uppdatering. Nu ska jag gå in oich lägga mig och läsa lite och sedan sova! God natt!

Bokstavsträd

2011-08-18 @ 23:26:07<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3



Måste

2011-08-18 @ 13:19:11<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
lägga ut lite bilder sen... Har massa fina! :)

Mina Bäääbisar!

2011-08-15 @ 02:07:11<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har det vart jävligt slappt. Vi har vart på avskedskalas hos barnas faster. Hon ska nu bli malmö-bo och inte träffa oss så ofta längre. :'( Men det får väl gå. :P

I morgon jobbar Stefan igen för första gången efter semestern. Det kommer nog att kännas ganska tråkigt men för min del är det skönt att han ändå börjar med en "fm vecka" för han är mer hemma de veckorna. :P

I morgon ska jag träna också. =)

Men igår va ja på en skitkul fest! Men den får jag skriva mer om, och lägga ut bilder ifrån i morgon eller något för nu är jag dödstrött och ska sova innan jag behöver gå upp igen. ;)











Mina älsklingar!

Träning

2011-08-12 @ 12:23:27<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Ja idag har det äntligen blivit av. Nu startade jag även upp ett 30 dagars program så nu ska jag verkligen försöka att hålla mig till att träna när jag ska! 

Idag ska vi leka med våra underbara grannar.♥

Tävling

2011-08-10 @ 20:41:43<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3

Sugen...

2011-08-09 @ 23:43:34<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag är dugen på att göra om min bloggdesign... Men jag vet inte hur jag vill ha den. :/ Någon som har någon idée? :D

I love you!

2011-08-09 @ 23:42:31<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Första dagen av resten av mitt liv.

2011-08-08 @ 23:48:04<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Igår kväll när jag hade gått och lagt mig kände jag att det är någonting som inte stämmer. Mitt liv är inte riktigt som jag vill att det ska vara och jag är inte riktigt som jag vill att jag ska vara... Så jag tänkte innan jag somnade "i morgon är första dagen i mitt nya liv." Punkt

Mitt nya liv startade jag med en sovmorgon. Stefan gick upp vid åtta i morse och väckte Hugo. Det har fungerat ganska bra och han somnade faktiskt i normal tid idag. Jag vet inte riktigt när han somnade men han la sig halv åtta och tittade på film och har inte kommit ut en enda gång. När Stefan gick in för att stänga av tv:n vid tio så stensov han. Det kändes bra.
Men för att återgå till mitt egna alldeles för intressanta liv så fortsatte jag morgonen med att skriva ett städschema till mig själv. Inte ett jättestrikt men jag har skrivit upp ca ett rum om dagen och det borde både hjälpa mig att hålla ordning på städningen så det inte känns överväldigande och jag skiter i det, och även ge mig tid att vara med mina barn. För det är ju det jag vill mest av allt. 
En stor anledning till att jag behöver en förändring är ju att jag inte längre orkar vara med barnen. Jag har inget tålamod eftersom jag inte sover ordentligt, jag tappar lust att göra någonting när allt är ett kaos runt mig och kaos löser man ju med ordning. Så nu hoppas jag att det ska bli lite mer ordning här hemma och att jag ska må bättre och ha mer tålamod och tid för min familj.
En annan sak som behöver förändras är Rasmus matvanor. Vi är alldeles för slappa här hemma och för bekväma. Rasmus kommer ju aldrig att läsa sig hur man äter vanlig mat (och jag kommer aldrig sluta amma) om han inte får öva... Så nu ska han få två mål mat om dagen. Punkt.

Jag hade tänkt att jag skulle ta tag i träningen också men efter att dagen tog slut så orkade jag verkligen inte det. Dock frågade jag Marita om hon ville ta en promenad men hon orkade inte. Så vi skyller på Marita. ;) *Puss på dig*

Nu ska jag sova för i morgon är det min tur att gå upp med barnen ;)


Idag är första dagen på resten av ditt liv. Ta vara på den.

Förbannade jävla skit...

2011-08-07 @ 20:56:58<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag vet inte vad jag ska göra... Det känns som om vi har provat det mesta och ingenting fungerar. *Suck* Hugo är helt galen! Nej inte han egentligen... Men hans sovtider är helt åt helvete! ...Igen.

I ett par veckor nu så har han inte somnat innan klockan har blivit runt tolv på natten. (Det betyder att jag är helt jävla död på dagarna eftersom jag knappt får sova någonting!) Vi har sedan länge tagis bort sovningarna på dagarna för honom för det blir "för mycket sömn". Då somnar han inte på kvällarna. Men ibland har han tagit sig någon tio-minutare och det har vart fine liksom. Men nu det senaste så har vi vart stenhårda med att han inte får sova någonting under dagarna. Men det hjälper inte. (ganska självklart eftersom han inte har sovit tidigare heller iofs...)

Vi har också lagt ner krut på att göra saker. Vi var i husvagnen ett par nätter, har hälsat på kompisar lekt och busat m.m. men utan resultat. Ungen har ändå inte somnat tidigare. Vi har provat att lägga honom lite senare eftersom han kanske helt enkelt inte är trött vid "läggdax" men det hjälper inte det heller.

Nu ställer vi in operation väckarklocka. Vi får väl helt enkelt starta dagarna tidigare om han ska komma isäng tidigare då. Jag vill egentligen inte göra det, för jag tycker inte att det är försent att gå upp vid 8-9 på morgonen. Men om det betyder att ungen kommer i säng lättare så får det väl bli så då... (Och ja jag vet att många andra går upp mycket tidigare med sina barn och oj va du fjantar över att behöva gå upp i någon annans "normala" tid... blä blä blä. Men vet ni vad, JAG SKITER I NÄR NI GÅR UPP!!)

God Natt!

2011-08-06 @ 00:22:47<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu äre dax att sova. :D


(Om någon skulle vara intresserad av att veta...)

Min lilla kille är inte så liten längre...

2011-08-05 @ 12:57:05<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Tyvärr har jag väl fått börja inse detta... Om bara ett par dagar "fyller" Rasmus 6 månader. När jag ser på honom ser jag fortfarande min lilla bebis. Va fan han har svårt med att öppna munnen när han får vanlig mat/gröt så jag heltidsammar honom fortfarande ju! Jag hade ju tänkt att sluta vid ett halvår ju!! Som det kan gå... Men jag har inte ont av det, han är ju min lilla bebis. Och bebisar ammas ju. ^^

Men så tänker man på hur Hugo var när han var ett halvår... Jag tänker inte utvecklingsmässigt för jag minns liksom inte hur han var där... :S Men när Hugo var ett halvår så köpte vi den blå/grå sittvagnen till honom. Rasmus har fortfarande liggvagnen (även om han oftast sitter i den men ändå...). Hugo var ju en stor kille men Rasmus är fortfarande min lilla bebis.

Men i alla fall... Lite skryt också då. ^^ Haha nej men lite stolt berättande som har fått mig att vakna och inse att han inte är en bebis längre ändå.

Rasmus kan nu:
-Vända sig om till både mage och rygg, fast till rygg är konstigt nog lite svårare.
-"Ställa sig upp" i krypställning när han ligger på golvet.
-Gunga en liten stund i krypställning.
-Åla sig lite, han har inte riktigt kommit på hur man gör; men iväg kommer han!
-Gå dit han vill i gåstolen.
-Stå upp om han får hålla sig i någonting.
-Från och med igår också ställa sig upp om han får hålla sig i någonting.

Kanske är han ingn bebis ändå liksom... ^^

Kusten

2011-08-04 @ 13:49:22<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Vi har vart ett par dagar ute på Kusten hos min mormor. Vi åkte i måndags morse och kom hem igår kväll. Det var härligt förutom att gubben min brände sönder sig. Jag sa till honom att vi skulle smörja in honom men han vägrade. Och när han sedan åkte ut med Håkan på båten så... Ja. Oavsett om han tog av sig linnet väl hemma igen, så hade han ett kvar på sig. ^^ 
De fick 15 makrillar. Det var en dålig dag. Dagen innan Stefan åkte med ut fick de 40 och dagen efter plockade dem upp 50. :P Jag kan tänka mig att det är lite roligare att fiska där eftersom det händer lite mer.
Men annars så har vi det ävligt lugnt. Jag känner av att jag har vart mycket i solen på min rygg med. Den är inte röd och bränd, men den stramar lite så där ni vet så att man vet att jag nästan bränt mig. ^^

Nej nu ska jag virka lite på en grej till Erika, eller spela lite... Det beror på vad jag känner mest för när jag väl slutat skriva här. XD 

Puss

RSS 2.0