Våtservetts-Djungel

2009-04-14 @ 14:34:27<3<3
Dagboken, 13 Kommentarer<3<3
Att hitta rätt våtservetter är ta mig fan ingen lätt match!
   När hugo var liten så köpte vi pampers sensitive. Vi tänkte att det är ett sånt stort och välbeprövad märke så det borde ju vara bra. Men när vi köt med våtservetter i typ 2 dagar så märkte vi till våran fasa att vi började torka bort huden i rumpan på Hugo. Vi blev ju så klart vettskrämda och rusade iväg till affären och köpte torra tvättlappar som vi baddade med istället samtidigt som vi smörjde som galningar.
   Efter några månader kände vi att vi kanske kan testa med ett annat märke eftersom vi skulle flytta in köätbordet i Hugos rum och inte längre hade vatten tillgängligt. Vi testade då lite försiktigt med Huggies sesamolja och det fungerade jättebra. De luktade så gott också! Men när pengarna började tryta i kassan så hade vi tyvärr inte råd med dyra väldoftande våtservetter och började testa de billigare varianterna.
   Vi testade en sort som fanns på Coop, inte deras egna utan något litet och rosa. De luktade gott och fungerade fint men de hade dåligt klister i "locket" så efter att man öppnat några gånger så gick det inte att stänga och servetterna torkade.
   Lidl hade billiga våtservetter som vi testade, Cien sensitive. De fungerade också ganska bra men man fick alltid upp två serveter! Det var lite irriterande. Annars var det helt luktfritt så man kan inte klaga på äcklig lukt.
  Efter detta var vi på baby- och barnmässan i GBG och fick gratispaket med Liberos nya våtservetter. De hade en jättesmart förpackning! Det var ett paket i mjukplast men med en hårdplastöppning. Det betyder att klistret inte kan ta slut och servetterna torka. Underbar lösning! Men de luktade äckligt.
   Vid det här laget börjar man tröttna på att testa olika varianter och bli lika besviken på att det är någon som är dåligt. Men vi kämpade på och köpte Euroshoppers våtservetter. De luktade ingenting och de hade bra med klister i locket; jag hann använda alla servetter innan jag inte kunde stänga locket igen. Men de var dyngesyra! Jag kunde lika gärna ha tvättat Hugo med tvål och vatten och skitit i att skölja av och torka. Det var skum och blött så man fick ändå skölja och torka. Nej, klistret vägen inte upp den överflödiga mängden vatten i förpackningen.
   Jag hade nu bestämmt mig för att det får bli Libero. Fast de lucktar äckligt så har de ändå vart bäst (+att jag hade rabattkupong på dem så de blev inte så dyra denna gången). Men när jag skulle köpa dme så fanns de ju inte på Maxi så jag fick traska över till Coop. Där upptäckte jag att Coops egna våtservetter har samma geniala förpackning som Libero fast de kostade typ halva priset. Så jag testade dem. Det skulle jag inte ha gjort... Coop har, i motsats till Euroshopper knappt någon vätska alls i sina våtservetter. De luktar lite som Liberos fast man måste torka hårt och använda många servetter innan man har fått bort bajset i rumpan. Och det är inte värt det.

Så vad har jag kommit fram till?
- Huggies Luktar bäst!
- Libero kommer på en delad förstaplats pga av tillräckligt med fukt i sitt geniala paket.
Men båda sorterna är ganska dyra =(

Vad har ni testat och vad kör ni med för våtservetter? Kommentera!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vi hade huggis med först dom blåa men dåm luktade inte något så vi bytte till huggies gröna som luktar jätte gott.. tycker huggis är bäst... Men det fikks ju huggis stor pack i dom blå tror dom kostar 80 kr för 4 paket på maxi.. testa dom..=)

2009-04-14 @ 15:15:13
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: Marita & Nova

Hej hej!

Ja, det var ganska jobbigt med en hög skrikande ungar som sprang runt som galningar.. :S Men utöver det så var det en jättetrevligt å mysig utflykt. =) Får försöka se det positiva.. =P



Ja du, det där med våtservetter är ju lite krångligt. Men vi kör med Natusan parfymfria, som vi köper på maxi. Jag tycker det är bra när det är "ganska" blött i paketet, för då gör det inget om man glömmer stänga det nångång ibland.. Dessutom har jag nu lärt mej att lägga paketet "uppåner" å då försluts det bra även om klistret är dåligt, samtidigt som de översta servetterna får lite mer fuktighet, för annars blir det ju lätt för blött i botten sen.. Det funkar för oss. Liberos nya våtservetter var ju skitdåliga. Torra å sträva.. nej, inget bra. Dyra som skam var dom oxå.. dessutom gick en sån där liten liten plupp av i stängningsgrejjset, så det går inte att stänga paketet ändå nu.. =( Nej, tillbaka till Natusan parfymfritt för vår del. =)



Om ni har tid å möjlighet nånting den här veckan så kan du ju höra av dej, så kanske vi kan ta en dejt? =) Vi är nog ganska lediga.. Inget bokat ännu iaf.. Bara att höra av dej om det dyker upp..



Ha en bra kväll! kramkram

2009-04-14 @ 16:06:13
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Marie

vi har nog testat alla sorter och jag kör bara med libero nu =) Visserligen luktar dom inte blomma men man ska ju bara torka rumpan med dom så jag tycker dom är bäst =)

2009-04-14 @ 16:15:51
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

har coop nu and I HATE IT! är ju fan lika bra att köra med torra servetter. Men vi brukar ha libero tror jag. De tycker jag är bäst! :)

2009-04-14 @ 16:20:00
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Prova Natusan eller Icas våtservetter.

2009-04-14 @ 17:54:57
Postat av: Anonym

ha en trevlig kväll :)

2009-04-14 @ 18:01:47
URL: http://metrobloggen.se/helenasl
Postat av: emma

Jag kör antingen med dom som dom har på willys , eller ICAS lila förpacnking. Dom luktar jättegott, så dom borde du testa.

2009-04-14 @ 20:21:21
URL: http://benjaminsmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ica's egna är bäst! De oparfymerade, de är dessutom miljömärkta och billiga

2009-04-14 @ 21:27:12
Postat av: Marita & Nova

Hej igen!

Jadå, torsdag eftermiddag går utmärkt för oss.. =) Ska vi boka den?



Hmm.. en del har rekommenderat ICA's egna våtservetter.. kanske man borde testa.. (?) Har inte ens provat dem, å det borde man ju göra, ica-kund som man är.. Haha..



Kram!

2009-04-14 @ 21:48:32
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jo bloggen blev jätte bra =) är nöjd med vad emma har gjort=) dom blå finns ju i ekonomipack som det heter=) Men dom luktar dock inte något... dom gräna luktar jätte gott...

2009-04-14 @ 21:56:15
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Vi kör ju Huggies (gröna) och dom tycker jag är super bäst. Men som sagt, dom är ju lite dyrare. Har nog inte testat något annat paket faktiskt, =D

2009-04-14 @ 22:42:58
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: nalle333

Amelie; kom förbi någon dag. Har två rabattkuponger på libero som du kan FÅ. :)

Kram/natta

2009-04-15 @ 13:57:03
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333
Postat av: Linda S.

Hej. Vi har också testat en massa olika, när lillen var mindre fann vi Liberos bäst och de fick bra betyg också men sen slutade de med dem och de nya de börjat med är inte lika bra. Så nu kör vi på Icas egna, både parfymerade och icke parfymerade, relativt billiga och har fått ett av de bästa betygen. Så det är mitt tips.

2009-04-16 @ 20:13:21
URL: http://lindasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0