Catch me if you can

2009-08-22 @ 00:06:52<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Har kollat på film på 5. Catch me if you can. Den var ganska bra faktist. Har velat se den sen den gick på bio men det har inte vart någon som velat se den med mig. Och ja... hatar ju att se filim själv. Men ikväll har Theres och Anna Lena vart här. Först åkte vi ut till siba. Jag köpte mössa till Hugo och Anna Lena köpte ett par väl behövda byxor. Sedan åkte vi hem till mig och åt och såg på tv. Tack för en mysig eftermiddag!
Det är inte långt kvar på veckan nu. I morgon är det planerat att vi ska köpa presentpapper till Williams paket, på vägen till min kusin Matildas kalas. Hon fyller också år nu på måndag =) Haha. Konstigt det där att vi alla tre fyller på måndag, Matilda, Jag och William. Hur som hellst.
Sedan på söndag är det barnkalas för William som gäller! Lek för hela slanten.
Nästa vecka ska börja med att vi lämnar bort Hugo. Jag och Stefan ska hitta på något mysigt och kanske till och med gå ut och äta på min födelsedag. Sen hämtar vi Hugo på kvällen.
Efter det så ska jag jobba delat tur på tisdag plus att jag ska träffa en kompis i vbg på lunchen. Ska också försöka hinna med att gå in på ateljé clas i vbg och kolla vad det kostar en sån där fotografering.  Jag vill!
Onsdag ska jag ha mitt kalas för släkten så då kommer den ca 16 pers hit och äter av min tårta. Jag har lite problem med vad jag ska ha i den! Jag ska ha apelsinsaft i bottnarna och chokladmousse i ett lager men vad ska jag ha i det andra? Jag har funderat på vanlig vanlijkräm men jag tror att det tar bort apelsinsmaken. Jag vill ha en apelsincoklad-tårta. Hoppas att det blir gott bara. =) Men... Någon som har något förslag?
Torsdag blir nog lugnt om jag inte ska försöka övertala Stefan om att gå på räkfrossa. Jag har ju inte hunnit med det i år fast jag bestämmt mig för att gå! Men jag ska försöka hinna. Tråkigt bara att det bara är på torsdagar... Men men ska se hur det blir.
Fredag har jag ingenting inbokat... Någon som vill ses? Kanske hitta på något roligt? Eller bara sitta å tjöta :P Hör av er ;)
Lördag blir det kräftskiva hemma hos min mamma och jag ska höra med Stefans mormor om de vill ha Hugo över natten för jag känner att jag inte kommer kunna slapna av riktigt om han är med. Och det vill jag. Söndagen blir nog bara latigt. Vi sover ju över hos mamma så... ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Välkommen till Min nya Blogg.

Här kan du shoopa Kläder,skor,smycken..och lite där till.

Kommer lägga ut Varor varje vecka så håll koll!

Om det är något just för dig som passar!

Kommer alltid va för Bra och billigt pris!

Ni kommer inte bli besvikna.. så passa på!

http://emmamarijana.blogg.se

MVH/E

2009-08-23 @ 00:30:29
URL: http://emmamarijana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0