Lite kort

2009-08-17 @ 00:58:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Usch vad jag har vart dålig på att uppdatera här på bloggen! Men jag har verkligen inte orkat. Hehe. Jag är bättre nu, men jag är fortfarande lite slö och seg liksom. Dessutom har vi haft lite småsaker att göra det senaste med. Igår till exempel vad vi på kräftskiva i velanda.  Gud va gott det var! Det tråkiga var ju bara att jag var tvungen att hålla mig till dricka plus att jag skulle iväg och jobba natt sen med. Men men nu är det sista helgen. Eller ja faktist, sista natten inatt. Underbart. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till de vanliga spåren igen.

Snart är det Hugos 1-årsdag! Kan ni fatta det va? Våra små bebisar är 1 år!
Jag hittade ett kort som togs på  min 1-årsdag. Folk säger att Hugo blir mer och mer lik mig.. Vad tycker ni? Är vi lika?

Jag


Hugo


När jag tagit den här bliden så reagerade jag på hur stor han ser ut. Han är verkligen inte mammas lilla bebis längre!

Hur som hellst jag lovade ju lite bolder på det jag köpte till Hugo när jag var ute i Uddevalla. Här är Jeansen som han fick. Jag tycker de är riktigt snygga. =)


Här är en bild på den nya coola tvättkorgen som nu pryder lillens rum. Det är skötbordet som är brevid, ändå är gubbem min för lat för att slänga kläderna i tvättkorgen efter han tagit av Hugo. De blir istället liggandes på skötbordet tills jag flyttat på dem. Haha. Min latmask ^^


Mina nya fina blommkrukor som hänger i vardagsrummet. Jag vet att krukan är lite smutsig, jag upptäckte det när jag laddade upp kortet, det är åtgärdat hemma men jag orkade inte ta ett nytt kort för den sakens skull. Ni får helt enkelt stå ut med en smutsig kruka på bild men ha vetskapen om att den är ren irl =)



Så här blev det. Stefan tyckte att det inte blev så bra eftersom krukorna inte hängde helt rakt. Men vad kan man göra med ett hål? Och dessutom så tycker jag att det blev jättefint. Nu ska jag bara hitta något annat ställe till det där fikusträdet och köpa mig två små rosenbuskar som ska stå på var sin sida av mina lampor. =) Var tror ni?

Hugo hittade min godispåse här om dagen. Han var överlycklig. Haha. Jag hade en sån där remsa ni vet som är inrullad till en rulle. Den är ju ganska sur så vi trodde att han skulle göra en grimasch men nej då. Han bara skrattade, visade upp vad han hittat och smaskade på tills mamma tog den ifrån honom. Då blev det ett jävla liv!
    

Jag har fått hem två broderiarbeten som jag beställt. den ena är en julgransmatta och den andra är en julstrumpa till Hugo. Jag håller på med strumpan och har gjort klart tomtens byxor, och hela rocken - skärpet och ner. Nu ska jag sätta igång med bröstet på rocken. Hoppas det blir klart till Jul.



Så här roar man en liten pojke medans mamma ligger helt utslagen i soffan. Haha. Den leksakslådan har stått i soffan hela veckan jag var sjuk. (Där har du föresten den rosa ikea lådan Emma ;) )

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är så kreativ, Amelie!

2009-08-17 @ 21:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0