It's Alive!

2009-12-13 @ 15:32:50<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Tredje advent idag. Det betyder att det snart är jul men också att jag snart ska åka till Ullared :D På fredag blåser vi ner jag, Stefan, Erika och Figge. Det ska bli väldigt roligt men också ganska fattigt. Vi ska köpa alla julklappar där nere så det kommer att bli en del. Vi har alldeles för många att köpa till! Fast det inte är så många ändå. Det är ju bara de allra närmaste. Mamma, bjarne, hans barn, tommy, mormor, farmor, stefans mamma och kusiner samt varandra och Hugo. 

Idag har jag en väldigt lugn dag och har bara planerat att sitta hemma och lata mig och mysa med min älskade familj. Som inte är så älskvärda just nu eftersom de bara gnäller. Haha. Hugo springer runt och tjatar om popcorn och Stefan tycker att han är jättejobbig och ber honom hålla tyst. Jaja. Det blir bättre sedan.  När de får lite mat i sig och blir på bättre humör. 

Om ni undrar över vad rubriken menar så är det min gamla dator. Den med alla kort på. =) Den är igång igen och jag är ganska glad. Nu är ju Stefans dator igång samtidigt vilket betyder att vi nu kan bränna ut alla bilderna och på så vis göra min dator lite snabbare.  Yayy =)

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William]

Ja verkligen, är nog rätt tufft att plugga på distans med, men vi får se hur de ska gå =P

2009-12-13 @ 19:00:48
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0