...zzzZZzzz...

2009-12-26 @ 01:35:07<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Fy fan va trött jag är! Men jag håller på att baka en botten till vad jag hoppas kommer bli goda kakor i morgon. Jag kommer dock att vänta med garneringen tills morgondagen för kakan måste stå och vila över natten. Vad det nu ska vara bra för. Konstig kaka föresten, med potatis i. :S Haha. Men resultatet har vi i morgon som sagt.

Vi har haft en underbar jul! Vi sov ju hos svärmor natten till julafton och stressade knappt alls på hela julafton! Yayy! Hugo fick många fina paket men det finaste fick han nog av faster. Ett matset med dödskallar på i svart och vitt. Det låter väl inte så fint men det var det! Tusen tack!

Idag har jag jobbat kväll medans Stefan och Hugo var hemma hos "mormor gittan" och firade jul igen, den här gången med Stefans moster och alla hennes barn. Annars har vi städat och jag har ju bakat som sagt. För i morgon kommer Stefans pappa med familj och föräldrar hit och firar jul hemma hos oss. Det ska bli roligt. Fast just nu känner jag bara BLÄ! För jag är skittrött! Jag får fan städa klart i morgon. Vad allt ska hända i morgon! Haha. Men idag har jag sytt upp Stefans byxor och strukit Hugos skjortor så mina älsklingar har någonting att ta på sig till morgonen. 

I morgon ska vi ju åka och handla julmat också. Det blir verkligen fullt upp för vid tre kommer gästerna och då måste ju allt vara klart! Så det blir en tidig morgon. Men det får vara värt det. Jag får sova i morgon kväll och i övermorgon jobbar jag ju kväll igen så jag får ju sovmorgon där i alla fall.

Några bilder ifrån julafton

Hugo var inte riktigt glad i tomten.
(Som fick en öl som tack för hjälpen med paketutdelningen)


Hugo fick en häftig keyboard av sin farmor.


Han var mer än villig att hämta paketen ifrån tomten dock. Inga problem.


Tack tack tomten för alla fina paket. =)


Om någon btw la märke till och undrade över varför han inte hade sina finkläder som jag sagt att han skulle ha, så var det för att när tomten kom så hade han spillt kaffe över sig och var tvungen att byta =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0