Älsklingen

2009-02-06 @ 22:30:13<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Då är han hemma igen... För att om en liten stund försvinna ut igen. Här har jag suttit hemma hela dagen sen Maia åkte hem och väntat på att han ska komma så vi kan käka middag. Sen när han kommer så tar han Hugo å leker lite å jag går ner å hämtar tvätten (Veronica lånade oss slutet på hennes tvätt-tid. Gullunge!). När jag kommer upp igen ska han strax åka. Han ska umgås med grabbarna. Suck.
Det som var bra denna gången är i alla fall att han frågade mig om de va ok, å så pratade vi lite å hna lovade att han skulle ändra på sig. Att han skulle sluta bli så sur när jag vill hitta på något med mina kompisar å sluta lämna mig hemma med båda bebisarna för jämnan. Det är ju alltid något.
Så, kvällen som jag sett fram emot att tillbringa med min älskling, får jag tillbringa själv. Och då passar jag på å rensa ut Stefans kläder. ; )


Så här snygg var min älskling när han skulle ut på Figges treat ikväll...

Kommentarer
Postat av: Marita & Nova (the grannarna..)

Hej hej..!

Ja, då har du lite att läsa ikapp i bloggen då, om du inte läst sen i julas.. haha..



La iaf ut en bild på håret idag, så nu kan du beskåda misslyckandet.. =P Nej, så illa var det väl inte, men nästan.. Men nu har jag köpt så jag kan göra slingor. Får ta en "efter-bild" sen oxå, å lägga ut.. =)



Synd att du blev ensam ikväll, hoppas han kompenserar dej bra nån annan kväll.. =P Å hoppas att du hade trevlig ändå..! Om jag hade läst din blogg lite tidigare hade jag kunnat bjuda över er hit, men nu är det nog lite sent.. =S



Ha en trevlig helg!!

Hälsningar från the neighbours på andra sidan gården..! =)

2009-02-06 @ 22:38:34
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Marie - Williams Mamma ☆

Hej!

Fikan blir på onsdag istället kl 3, hoppas det funkar för er då också? :) kram

2009-02-06 @ 23:04:18
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0