Raggisar

2009-02-11 @ 10:10:39<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Igår så ringde jag till mormor å frågade hur jag skulle fortsätta på mina sockar å hon berätta. Så stickade jag lite till å sen insåg jag att jag stickat helt fel! Tusan! Så jag var tvungen å repa upp hela hälen (som jag nästan stickat färdigt!) å göra om den igen! Irriterande! Men nu är den klar - Igen. Så nu börjar jag med själva foten på sockan. =) Ska bli roligt å se hur de blir när de blir klart. Haha. Min första raggis.

Hugo hade en väldigt cp natt inatt, eller ja kväll igår. Erika var här en sväng mellan 5 och 7. När hon gick så somnade Hugo. Typiskt. Då hade jag ju inte fått av honom kläderna eller gett honom gröten eller ens mat. Så jag tänkte att han sover väl bara en halvtimme eller något som han brukar på dagarna å så vaknar han sen igen för att i vanlig ordning gå å lägga sig vid halv tio... Men Lille gubben sov till klockan var elva å sen var han klarvaken. Jag hav honom gröt, pyjamas å ny blöja så fick han snutten å nappen så läste jag sagan om de tre små grisarna för honom. Han lyssnade väldigt. Men inte fan blev han trött. Klockan tolv somnade han om igen. Suck. Då var det ju bara för oss att skita i egentiden å bums i säng. Klockan 4 vaknade Hugo igen och var hungrig. Han åt och somnade om för att igen vakna vid 8 och då skulle han upp. Så... Här sitter jag nu. :P

Jag satte Hugo i gåstolen när han kom upp och han börjar gå riktigt bra i den nu. Vad roligt det är och se att det verkligen går frammåt. =) Så när jag satt här och skrev så fastnade Hugo i stolarna till matsalsbordet. Men han lät glad ändå så jag tänkte han får sitta där. Efter en stund lät det precis som att han var ute i hallen så jag gick för att titta. Och vipps! Hugo har för första gången förflyttat sig med gåstolen från ett rum till ett annat. Va duktig han börjar bli på det där med gåstolen. Mammas älskling.

Idag ska vi handla mat, det behövs! Och sen ska jag och Hugo till Marie. Det ska bli så roligt å se hur de har det. Har ju inte vart hemma hos dem innan och nu har de ju flyttat. OCH! Det bästa av allt; Jörgen har bakat bullar. Ska bli så gott så. =)

Nä nu ska jag gå och göra mig lite frukost, får väl se vad det blir för vi har inget smör hemma :S Och jag som alltid äter smörgås. XD

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vad duktig lillprinsen är. Det går framåt! Vad roligt att höra.



Och vad duktig du är som stickar, skulle jag inte ha tålamod till =) haha!

Puss

2009-02-11 @ 10:20:39
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0