Biffstroganoff = Yumee!

2009-01-28 @ 20:23:57<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag när jag spran ner till tvättstugan passade han på... När jag kom upp igen stoppade han första skeden i munnen på Hugo. Jag berättade att han iosf redan har ätit mat idag men att ok, de gör väl inget om han får lite till. Sedan tittade jag ner i skålen å frågade; Vad är de där? -morot. fick jag till svar. Men va fan? De e ju helt brunt.... -Va fan e de där?! Hehe då va de biffstroganoff. Lillen tycklte att det var väldans gott. =) Så här såg pysen ut efter matningen :



Stefan sa att när han värmde maten i micron så bubblade det så de skvätte i hela micron. Hur gör ni? Varmer ni de inte i micron?

Stefan gav mig ett gott skratt innan. HAHA. I går var han så trött att han somnade fullt påklädd. Jag lät honom sova för om jag väcker honom för en sån sak så kommer han inte att kunna somna om och då kommer han vara trött dagen efter. Så jag lät honom sova. När jag gick och la mig så tog det typ 5 min så skutta Stefan upp ur sängen. Han gick in på toa, var där inne i säkert två sekunder och sedan spolade han och gick ut. Jag tänkte att fan va fort han måste ha pissat! Men så kom han tillbaka in i sovrummet, tog av sig tjockiströjan och byxorna och gick vidare in i garderoben. Han tände lampan och jag hörde hur han flyttade runt byxorna som om han letade efter något att ha på sig. Så brötade han lite med dörren och så släckte han och kom in till sovrummet och la sig. Efter en halvtimme gick han upp och gick på toaletten igen. En längre sstund och så kom han tillbaka; på vägen tilbaka brötade han lite till i garderoben och sedan la han sig igen. Jag fnissade lite för mig själv å frågade va han gjorde, men jag fikc bara otydligt mummlande till svar. Så jag somnade.
I dag så frågade jag honom va han gjorde i garderoben och Stefan såg ut som ett frågetecken. Så berättade han att han hade vart på toaletten i natt och på vägen tillbaka så hade han råkat välta tavlan som står bakom garderobsdörren. Han hade blitt väldigt förvånad över att garderobsdörren var stängd. Annars hade han sovit. Fy fan va jag garvade! Så berättade jag hela historien om vad han hade gjort inatt och hans enda kommentar va : Näää.... du ljuger :)
HAHA!!

Måste bara berätta när jag ändå är inne i detta ämnet, en annan dag så hade jag å stefan gått å lagt oss som vanligt. Jag vaknar på natten och måste gå på toa, då ser jag att stefan har strumpor på sig helt plötsligt. Jag funderar lite på att de inte ens va dom strumporna han hade på sig i går och hur detta har gått till, men går å lägger mig igen. På morgonen kollar jag exrta och de strumporna som Stefan hade dagen innan ligger vid hans kläder, men det ligger ett par strumpor extra vid fotändan på sängen. Så jag frågar Stefan hur detta kommer sig. Då hade han vaknat och tyckt att han hade en jätte äcklig knöl på foten som han inte ville att jag skulle se så han tog på sig ett par strumpor. Han hade vart i de där tillståndet så han e medveten om vad han gör men inte kan bestämma över det själv. Haha. Älskade Stefan.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi värmer vår i micron.. i typ 20 sek :)

HAHAHAHAHAHAHA, fy fan va jag skratta när jag läste de.. hade högläsning för Johannes ^^ HAHAHAHA

2009-01-28 @ 21:07:04
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Hahahaha fan va ni är tokiga!! =) Ni är allt bra roliga! =)



Tänkte, om ni inte har något för er nästa helg kanske vill komma över och äta middag hos oss?



Vi gör som Sandra, värmer i ca 20 sekunder. =)

Kram

2009-01-29 @ 13:46:08
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0