Fullspäckat

2009-01-26 @ 09:51:27<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag finns det inte många oplanerade minuter :D Haha. Jag gillar när det händer saker hela tiden, men det är också skönt å bara vara... Men det gjorde vi i går, det hör liksom söndagarna till att vara vara tycker jag :D . Idag har jag, hör och häpna, gått upp halv nio. Jag tog god tid på mig å duschade och gjorde mig iordning och packade skötväskan. Nu vid 20 i tio så vaknade Hugo. Jag sitter och äter frukost och han knallar runt i gåstolen. Eller ja, knallar runt var väl lite att ta i. Men han tar sig frammåt och bakåt nu i alla fall. Och pillar på alla grejjer på "bordet". Vi ska ut till Överby och kika lite och träffa Anna. Vi jobbade "ihop" i sommras. Haha eller ja, vi avlöste varandra. Jag hade mårnar å kvällar å hon hade nätter :D Å dom enstaka gångerna jag hade natten så kom hon på morgonen. Hehe. Men hon fick sitt andra barn nu i December så det är ju alltid lite kul å träffas å kolla på gullegossarna. Hon är 'stora-barn-ledig' frma till kl 14 idag så vi får se hur länge vi stannar på överby. Annars så kanske min mamma kommer på besök idag. Men DET är ju inte alltid det händer fast hon sagt att hon kommer så det är ju egentligen inget å planera omkring. Sedan ska vi väl trycka (va hemskt det låter :S ) i Hugo lite mat innan vi går bort till ÖF. Emma skulle komma dit idag med.
Jag har sånna problem med att jag känner 2 Emmor som båda blir Emma A. Men nu har jag (på mobilen iaf) kommit på en lösning. Emma M och Emma B. HAHA. Det blir alltså Emma Melvin och Emma Benjamin =) Nä nu har jag ätit färdigt och ska byta blöja på Hugo och ta på honom alla kläder :D Vi ses senare ; )

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha sötfis! Emma M Ja det var ju en bra lösning =) Huvudsaken är att jag är din bästaste Emma =) Hihi! PussoKram

2009-01-26 @ 10:15:24
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha jasså, men tack för att jag gjort bort mig i bloggen hahah! =) Nää men det är lugnt, då kanske jag kan fixa barnvakt, för det är ju ett tag dit =)

2009-01-26 @ 20:48:49
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0