Ingen dag för Ballerinaskor

2009-01-20 @ 14:50:41<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
I morse när jag klev upp så tog jag som vanligt på mig ballerinaskorna och gick ut med Mongo. Det var ingen bra idée allt var blött och slagkigt och jag var jätteblöt om mina små fossingar när jag kom in igen :S Så ta inte på er ballerinaskorna idag! =)

Nu har jag vart så där dålig på att uppdatera igen :( Jag jar inte skrivit på över en vecka! :O Men jag har haft en ganska bra vecka. Vardagarna har väl vart så där, men helgen har vart underbar! På lördagen kom Anne och Richard, mina små (?) gullungar! Och sen på kvällen vart det inflyttnigsfset/mammafest. Haha vi slog ihop allt eftersom mammorna och papporna ändå var bjudna så i januari blev det ingen mammafest. Men fan va kul vi hade! Åh va skojj att alla (föutom Johannes och Jörgen) kom! Va många vi blev. Hehe. Och jag och Stefan fick inflyttningspressenter: En jättefin ljuslykta att ha på loftgången (nu har vi ju ingen snölyckta där längre) och en ehm.... blomma? godisskål? Sallad? Haha det var en kruka, med polly och djungelvrål i, å så en gurka i med tandpetare och gelehallon som en kaktus. (En sån som killen på teliareklamen får på sin inflyttningsfest HAHA Han som ingen musik har.)Det fick jag av mammorna och papporna och av min älskade kusin Veronica med partner (Nicklas) fick jag shotglas som står i en triangel så de ser ut som biljardkulor (nummer å färg finns i bottnen på glasen) Tackar Tackar!
ÄlsklingsAnne stannade tills på söndagen och hon bjöd på hemkörd pizza till frukost på söndagsmorgonen (? klockan var ju typ halv tre när vi fick maten). Mumma :D Jag orkar inte lägga ut en massa bilder här på bloggen på festen men jag ska lägga upp bilder på min bilddagbok hade jag tänkt. Det går ju lite fortare där. Hehe. Kika gärna in på hur underbart vi hade det på vår "första" fest i lägenheten på bkv =)

Nu äntligen har vi ett spikat datum för dopet. Den 31/1 kl 14.30 i Gärdhems kyrka. =) Tommy och Theres ska vara faddrar. De som vill får ju naturligtvis komma och se på när prästen skvätter vatten på våran son. Men tyvärr så kan jag inte bjuda in någon på "efterfesten". Vi har varken plats eller råd :S Så vi har i stort sett bara bjutt in släkten. Så det gör ju folk som de vill om ni vill komma ändå. =) Hoppas inte allt för många blev sura nu =( Jag tycker ju inte mindre om er för det! =)

Nä nu ska jag göra mat. Fiskbullar blir det idag :D Mumma! Stefan gillar fiskbullar (jag älskar) men han vill inte ha det för ofta. Det är typ en gång i halvåret eller något som han kan tänka sig det. Vi hade planerat att vi skulle äta det för  ganska exakt fyra månader sedan. Men då var det någon som kände för att pluppa ut! Hehe. Så Stefans mamma gjorde fiskbullar till honom medan jag var på BB för hon var sugen på det. Suck. Då fick jag ju inga! Hehe så nu har jag tjatat i fyra månader och nu va de äntligen dax igen :D Oj då. Nu tjötade jag iväg igen :( NU ska jag gå å laga maten :P
Puss å kram Ses på stan =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, vad heter du på bilddagboken?

2009-01-20 @ 15:16:13
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Linda

Jag älskar fiskbullar ! Men Alex hatar sånt som är i sörja =(

2009-01-21 @ 12:45:14
URL: http://darkdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0