Tisdag

2009-01-06 @ 23:02:10<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har vart lite stökig faktist. Jag kan ju börja med att berätta att i går gav vi Hugo sin första smakportion; potatis. Yum yum. Hugo verkade inte ha så ont av själv smaken, han smaskade gott och öppnade gärna munnen när det kom mer. Men han har lite problem med att det kommer för långt in i munnen och det fastnar i gommen. Kräkreflexerna verkar sitta ganska långt fram ännu, men det flyttar ju sig bakåt så småning om ;) Men han har nog haft lite ont i magen inatt för han har vaknat typ varannan timme å skrikigt. Suck. Men det har gått ganska bra ändå.
I dag fick Hugo sin andra smakportion å han smaskade i sig nästan en hel (om än väldigt liten) potatis! Sedan bestämmde jag att det var nog. Vi var ju tvugna att hinna göra oss i ordning för Emma kom och hämtade oss. Vi tog en tripp till Överby och köpte Jessicas present. Så hämtade vi Sandra å körde en snabbfika hemma hos gårdagens födelsedagsbarn.
När jag kom hem var det bara att ställa sig vid spisen, jag blev så sugen på kycklig efter att Emma berättat vadd hon skulle laga så jag ringde till Stefan och sa att han inte skulle göra maten för jag skulle laga kyckling ;) Det blev faktist gott, det blev fileer i en sås typ av grädda creme freche och såsnna där franska örter-gegga :D HAHA. Och så blev det ris till det. Mumma.
Stefan hade vart och hyrt film idag; Barnhemmet och Tempelriddarna. Barnhemmet var bra men de va som alla säger, de va ingen skräckis precis! Å jag kom ju på från första början att de lekte med henne så jag satt bara å störde mig på att hon inte fattade de. Ja, å tempelriddarna var KASS! Hyr inte den för de e inget å slösa pengar på tycker jag. (Men någon annan kanske gillar den vad vet jag)

Jag ska även göra om här på bloggen så småning om men jag orkar inte just nu :P

I morgon blir det inte lugnare, jag ska träffa Benjamins mamma Emma i stan och sedan kommer min mormor på besök på eftermiddagen. Men det är helt ok. Sånt håll i gång tål jag :D Här kommer ett kort på Hugo som jag tog i går när han fick första skedarna =) Fler bilder kommer komma upp på min b ilddagbok (när jag orkar och har tid att ladda upp dom).

Mammas lilla Gris ;)

Kommentarer
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

va stor han ser ut nu när han får smaska mat lilla gosungen!! =)

2009-01-06 @ 23:12:31
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0