Tråååk

2009-01-28 @ 17:51:46<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Fan va de e tråkigt å tvätta! Usch men de måste ju göras. Hugo lyckades ju spy ner allt när vi provade dopklänning för någon dag sedan. Så vi måste ju tvätta rubbet. Hehe. Kul. Not.
Annars har jag inte gått i många knop idag. Hahah jag går fortfarande runt i pyjamasen. =) Men jag har fått städa ut lite i köket. I går rensade jag i några skåp. (När vi packade upp knödde vi bara in allt i skåpena utan någon som hellst ordning)
Jag tror inte att jag ska fortsätta att vara så där redig å frysa in Hugos mat. För det första så var det förbannat jobbigt å få ut maten ur silikonformen å för det andra så äter han mer mat än va de ryms i en "kub" så jag får hitta på något annat.

I går skulle jag och älsklingen gotta oss med en barkis (billigt och gott) med ost och hamburgekött. mumma. Å så köpte vi oss en semlekrans. Stefan har tjatat om de sen de kom ut :) å då har vi nått å bju mamma på imgn om hon nu kommer...

Nä nu ska jag ta tvätten ;) Tjiing

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh semlekrans som är såå gott. Smasken! Haha ja men då är vi 2 som fortfarande sitter i pjamasen, så skönt att bara få va!

2009-01-28 @ 18:48:03
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

HAHAHAHAHAHA! va? får HON samtal.. just snyggt!

2009-01-28 @ 19:15:16
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0