Helt omöjligt!

2009-07-31 @ 04:01:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag köpte ju ett par skor till Hugo i måndags som var för små. Idag bytte jag de skorna. Jag hittade inga snygga i strl 20 där jag köpte dem men jag hittade ett par skitsnygga inne på din sko! Men; Allvarligt! När jag kom hem så fick jag inte på honom skorna! Efter mycket knökande och dragande fick jag i foten, och fötterna såg jättestora ut; men man ska ju inte ha sånna problem med det varje gång. Så jag mätte hans fötter och jag mätte innermåttet i skorna. Det visade sig att de var exact 12 cm båda två. Illa. Så nu måste jag åka och byta skorna igen! För uppenbarligen så har han hunnit växa ur strl 20 också. Inte konstigt att strumporna har blitt för små. Han har ju två storlekar försmå strumpor -.- Haha. Då är det ju inte heller så konstigt att jag inte ens fick i foten i de små skorna jag köpte. Jag kan ju inte knö ner mig i ett par 36 liksom ;)

Just nu sitter jag på jobbet och bara väntar på att få åka hem. Jag är helt slut verkligen! Ska bli så skönt att få vara ledig hela helgen. Synd bara att det inte händer någonting. Men det är väl klart. =)

Jag satt och kollade igenom datorn nyss, hittade ett gamalt kort på mig och Stefan. =) Det är taget nyårsafton 2005-2006; vi hade vart tillsammans i 2 månader.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0