Fredag med tjejerna

2009-05-29 @ 12:30:38<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja idag är den en underbar dag!
Inatt var det Stefans natt så jag blev ganska irriterad på mig själv när jag hade vart uppe med gnällspiken tre gånger å gett honom välling. Ja sedan så minndes jag ju att jag inte BEHÖVDE gå upp så då puttade jag bara på Stefan. =)
Jag sov som en stock efter det. Jag vaknade en gång vid typ halv tio av att Hugo smaskade på ännu en vällingflaska. Stefan var uppe och grejjade och Hugo låg påklädd (?) i sängen. Konstigt tänkte jag men somnade om med en gång igen. Vid 11 ringde Stefan och väckte mig och frågade vad jag har för storlek på tröjor. Undra vad han har tänkt sig nu... Får se det. Så jag knallade upp kl 11, satte mig och solade lite och åt frukost, kollade på datorn och nu ska jag strax göra mig iordning för att gå över til Marita.
Hugo har inte kommit hem än men det gör nog inget om jag går över utan honom för då slipper vi kanske att  han får roninflamation. Bättre att jag får de än att Hugo får de... =)

Ikväll sedan så ska jag till Emilia och mysa med resten av tjejerna. Det ska bli så mysigt så! De ska dricka men jag och sandra hoppar det. Hon ska upp tidigt imgn och jag ska... bara ta de lugnt som den fattiglappen man är =)

Föresten... i går natt så vaknade jag och stefan typ vid två av att Hugo låg mellan oss i sängen och skrek. Snacka om att vi blev förvånade! Ingen av oss hade ens vart uppe och gett honom nappen innan. Haha. Men vi antog att det är mitt "fel" eftersom jag har en lång historia som aktiv sömngångare. Jag måste ju ha hämtat honom i sömnen och lagt honom i våran säng. Någon annan förklaring finns ju inte... Konstigt.
På tal om att handskas med Hugo i sömnen så har jag gjort det förut. När han var liten så satt jag en natt och ammade honom och somnade! Jag vaknade med ett ryck av att Hugo skrek och letade som en galning i våran säng där jag hade ammat och somnat - så det var väl där han skulle ligga?! Men det visade sig att jag har gått och bäddat ner honom i sin egen säng igen och sedan gått och lagt mig. Så jag är väl en bra mamma även om jag inte är vaken ;) Haha. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0