Tröööött!

2009-05-22 @ 13:06:29<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag är så trött! Jag vet inte riktigt varför för jag har sovit hela natten inatt vi gick och la oss vid 1 och somna med en gång. Sedan vaknade inte Hugo förns kl 10 idag så jag gav honom mat och sedan drog vi oss tills klockan var elva. Hade en riktigt bra natt inatt med andra ord. Så varför denna trötthet. Jaja jag ska hoppa in i duschen nu och hoppas att jag piggnar till. Det är ju så tråkigt väder idag med!
Men jag ska inte göra så mycket så det gör väl ingenting. Vad som hellst är väl egentligen bra om det tar bort detta snöande av maskrosfluff! Hoppas att det blir bättre nu iaf. Ska ner sedan och boka tvätttid i veckan och hoppas att det finns någon bra tid ledig. Det brukar det väl göra så. Men så tråkigt att man måste tvätta så ofta! Och va tråkigt det är att ta med sig tvätten ner i tvättstugan! Jag vill ha en liten maskin här uppe. En som kanske inte tvättar ALLT men som tvättar något om det är överfullt här uppe. Det hade vart skönt att bara kunna slänga i en maskin när man behöver. Speciellt eftersom man är van vid det... Men men Stefan anser att en diskmaskin är första prioritet i detta fallet och jag måste väl hålla med honom. Att gå ner till tvättstugan är ju inte så farligt i alla fall... Diska är mycket tråkigare =)
Idag tänkte jag ringa till Erika och fråga om hon vill åka med till Ladan. Tror ni att det är öppet idag? Hoppas det för jag behöver köpa tyg till en beställning. :P
Fick Tuvas inbjudningskort till hennes 1-årskalas idag också. Vad roligt =) Pressenten är redan klar. Men jag har ett annat problem! Jag hade ju änna fått för mig att Tuva fyllde innan Nova. Men hon fyller ju på söndag! Jisses! Men jag har en idée om vad hon ska få med. Så det hinner jag nog fixa ; )
GUD va jag babblar! Nu får jag lägga av å hoppa in i duschen. Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Marie & William ♥

Ja det e mkt möjligt att det är så.. :) Ingen aning.. Sen tror ja det är en ovana också, han är ju van vid stor hund eftersom han har en egen så blir det konstigt när det kommer små djur.

2009-05-22 @ 19:41:04
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0