Massa bildder! (+Uppdatering)

2009-10-05 @ 20:30:14<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det har verkligen inte varit många lugna stunder i helgen. Allt jag hade planerat för den här helgen för en vecka sedan var att vi skulle fira Gittan och att jag skulle ha en MyKidoo-visning hemma hos Marie. Men de ringde och frågade om jag ville jobba i helgen så jag har även jobbat natt i helgen.
Sen är det ju klart att fast än Gittan fyllde i lördags och jag bad Marie att ha visningen på söndagen - endast för det! Så skulle hon ju firas på söndagen.

Så här fin var min prins på kalaset. Rosa piké och jeans. <3 Stefan valde det; tro det eller ej.



Söndagen... En välsigt livlig dag! Jag gick och la mig vid halv 9, halv 12 var jag tvungen att gå upp för det finns ingen mening att ligga i sängen om man inte kan sova; när man har tusen saker att göra! Så jag gjorde mig iordning och fixade det sista med kläderna. Sedan bar det av till Marie vid två och kl fem bar det av till Gittan för min del. Jag fick lite mat och efterrätt och bar det av till jobbet. Då var jag ganksa trött eftersom jag endast sov 3 h! Men jag klarade det.

Det jobbigaste var bara att eftersom vi fick körförbud på bilen i lördags så var jag tvungen att besiktiga om bilen idag; vilken det gick igenom utan minsta lilla! *lycka* Mamma kom hit vid 9 oich åkte med mig till besiktningen kl 10. Klockan 12 var jag så trött så det blev bara att stupa isäng. Då har jag typ slumrat till två ministunder på 24 h.  Weii... Men min idiot till pojkvän (ja ibland tycker jag det!) väckte mig vid tre för då tyckte han att jag hade sovit tillräckligt.

Men men inatt jobbar jag ju inte så då ska jag passa på att sova på sennatten och imgn efter att jag lämnat Hugo på dagis. För imgn natt blir det till att jobba igen. Det är lite segt och alla dagar blir helt upp och ner! Men det är ju bra pengar.

Jag var nere i källaren här om dagen och sorterade lite bland Hugos kläder. Vi har ju en massa kläder där nere med som vi fått av folk (ärft? ärvt? skit samma...) Jag hittade lite smått och gott som jag tog med mig upp till Hugo:


Tomteluvan som Hugo hade förra året passar fortfarande. Tog upp den ifall vi slipper köpa en detta året. *snålar*
Men han ville inte ha den på sig. =)


Ett par lite tjockare vantar (tyvärr utan tumme, men det fungerar ju tills vidare) och ett par tosser som min farmor stickade till Hugo förra året. Hon slog på stort! =)


Stefans gamla halsduk och vantar. Hugo hade de förra året också men han får ha det i år igen. Tycker de är så söta!
Dock är ju dessa vantar också utan tumme så de får ju bli tills vidare...


Hittade en t-shirt och två långärmade tröjor - perfekta att ha under något. Och gissa vem som haft dessa tidigare... =)


Stefan! =) Haha hans namnlappar sitter fortfarande i dem. <3

Har glömt att säga det men jag är ganska stolt så jag berättar lite kort om det; jag tog ett par av Stefans väldigt trasiga pyjamasbyxor och sydde ett par till Hugo av dem. Jag vet att snöret är väldigt långt men det är ju efter Stefan. Ska klippa av det men har inte orkat ;)

 

Lite andra fina bilder:

Mys med mamma.

Älsk!

Jag.

Tror ni det kliar något i munnen eller? Han tuggar jämt på sin hand...

Det gör sökert lite ont hela tiden med!

 

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och äta glass. Nu har ni ett rejält inlägg med massa bilder. Detta är vad som hänt i helgen. =)

 

 

BTW så har jag tagit på Hugo halsbandet med hans stjärntecken på, på prov. Jag tycker att det är så fint med barn som har halsband! Liksom riktiga och inga rör-pärle halsband. =)

*Inspirerad av Melvin - Gullungen*


Kommentarer
Postat av: Marie

Lilla gullungen, han ser så stor ut nu! Måste ses snart med barnen =) Pussis!!

2009-10-05 @ 20:49:15
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie

Hade bland annat velat haft den där pjamasen men den fanns ju bara upp till 86/92 o det är nog i tightaste laget för william. Hade den funnits i 98/104 hade ja lätt köpt den.

2009-10-05 @ 21:33:36
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0