Oktobermarknad

2009-10-24 @ 17:51:33<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag var det segt att gå upp! Världens bästa Marita blev bjuden hit igår på kladdkaka och oboy. Vi satt och tjötade tills Stefan kom hem och då var klocan tolv. Sen tjötade vi lite till och hon kom nog inte hem förns klockan var frammåt 1. Efter det åt jag lite pannkakor som älskling gjort till mig och vi kollade på the Proposal. Den var bra faktiskt! Jag somnade tyvärr inte innan klockan slog 4 igår och idag var det upp kl 8. Kl 9 åkte vi mot VBG och oktobermarknaden.


Vi träffade Sonny, Linda och Viggo där och gick och strosade. Efter en liten stund var ju grabbarna så trötta på allt folk så de tog med sig barnen och åkte och köpte fika. Jag och Linda var kvar ett tag till och köpte lite nödvändigheter och sedan åkte vi vidare hem till dem för att mumsa på fikan.


Nu sitter vi här hemma och jag och Stefan äter till Upp och Hugo ligger och vilar middag. Senare ska vi en sväng till Maxi; jag ska köpa pressent till Alvin som vi ska på kalas till imgn. Och efter det bär det av tillbaka till Vargön då vi ska spela och mysa med familjen Figgaro/Blomqvist. (Sonny, Linda och Viggo.)

Det här kom vi hem med idag:

Massa roligt =)
Tre påsar och en låda blev det.
Hugo fick en Sonic-Ballong =)
Jag köpte massa sockar till Stefan och ett par vinterskor till Hugo
Sondra mötte upp oss och gav oss en overall + vantar till Hugo
Av Sondra fick vi också 3 bodies två mjukis-set och en fuskpolo. Tusen tack!
Hugo fick av Viggo, ett par rejäla vinterkängor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0