Tredje gången gillt?

2009-10-29 @ 21:45:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det brukar ju heta så, men tydligen inte denna gången. Stefan kuggade på kartprovet IGEN. Så nu är det fjärde provet vi har bokat! Jobbigt! Men jag hoppas verkligen att han känner sig så illa som jag gör för då kanske han pluggar lite. Vi har ju liksom inte råd att lägga ut en massa pengar på onödiga prov! Nej nu var jag elak. Stefan pluggar faktiskt och han är jätteduktig men detta provet är tydligen jättesvårt.

Som ni kanske förstod så började dagen med att Stefan kuggade. Jag gick med Hugo till dagis men idag fick han inte vara där så länge. Jag kom och hämtade honom redan kl 12. Då åkte vi upp till Hunneberg och gick in på det där museet där. Hugo sprang omkring och klappade på alla älgar och var så fascinerad över deras näsborrar. Han fick ju in nästan hela handen! Jag fick motion iaf när jag sprang omkring efter honom. Sedan gick vi ut och grillade korv i kåtan. Mysigt. Vi var där med Jörgen och Gittan samt Anna Lena, Theres och Dennis. =)

Efter den mysiga trippen till Hunneberg så åkte jag och Hugo hem till Fisen i Brålanda. Det var partydax ;) Det kom inte så många, men tillräckligt. Fisen handlade så det stog härliga till med kommentaren "jimmy... Vi delar på summan va? Han är ju din som med" Haha. Söta söta du! <3 Jimmy var dock inte lika entusiastisk men han gick med på det i alla fall =) Det är så mysigt att träffa någon som man inte träffat på länge. Fisen har jag inte träffat sen studenten och det är ju ffs 2½ år sedan!! Redan! Härregud!

Idag hade hemköp en provsmakar-dag. De har ställt upp massa godsaker att smaka på så dit bar det naturligvis av efter partyt. Jag smakade på allt! Mumma ^^ Så träffade jag Sandra lite och tjöta. Hon skulle mysa framför en film med Andrea ;)
Jag hittade också en ny marabou. Vinter. Den sålde dem för 10:- (180g) så jag var ju tvungen å köpa en för att smaka. Den var väldigt kryddstark och en choklad som man inte kan käka upp på stört. Men den var helt ok. Ingenting jag kommer köpa igen, men nu har jag ju smakat iaf =)


Jag bjuden på en bild på lilla mig så här lite mitt i veckan ;)



Jag har pimpat Hugos rum :P Haha! Han fick ju bokstäver i present men Stefan vägrade låta mig hänga upp dem på dörren så jag satte upp dem på skötbordet istället =)


Jag har slagit in alla peket jag köpt :D Tyvärr så är ju tre av fyra öppnade i slutet på nästa vecka :P Men men. Födelsedagsbarnen blir ju glada iaf ;)



Hugo har jätteroligt här hemma nu för tiden. Han springer och slänger allt han får tag i i badkaret. Här ligger två ballonger (eller typ 1½) en napp och en bitring...

 




Nu ska jag mysa med choklad och Fanta citron framför 'bonde söker fru' och 'arga snickaren' som jag missade igår eftersom jag jobbade. God natt älsklingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0