Besök

2009-09-30 @ 17:15:51<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Idag får vi besök av Marita, Tommy och Nova. Det ska bli roligt. Det är ju första gången vi träffas alla sex samtidigt. =) Jag ska bjuda på cheesecake. Jag har vekligen inget mer att säga. Har jobbat natt och sovit. =) Här kommer lite bilder ist.
Hugo dregglar en hel del!
Jätte-Hugo =)
Älskade Mongokillen
Så här ser Hugo ut idag. Finklädd som få. <3

Kommentarer
Postat av: marita

Det var himla trevligt att få besöka er allihopa. :) Å god cheesecake.. imorrn ska jag sätta mig å leta upp ett recept på nätet så att tommy kan göra den till mig.. ;P

Godnatt! *kram*

2009-09-30 @ 22:05:17
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Linda

Okej =) tack !



Det med skolan är ju att jag läser helt på distans och inte är i skolan ngt mer än skriver ett prov varannan månad typ. Så jag kan ju läsa en kurs hemma utan att ta csn alls för det, utan bara ha ngt att göra dom dagarna det är lugnt =)

2009-10-01 @ 09:52:23
URL: http://[email protected]
Postat av: Linda

Okej, hm vad dom ska krångla ^^ men de bästa e ju att alex har sån flexibel schema så han är ju inte i skolan varje dag heller. Utan er på såna föreläsningar som är viktiga för ngn tenta typ. Han är typ i skolan max 2-3 ggr i veckan. Men jag kan ju läsa en kurs utan att ta ngt csn alls utan mer bara som sysselsättning. Det får ju inte försäkringskassan reda på då eftersom jag inte får något från csn såfall. Jag får prata med dom på mötet :)

2009-10-01 @ 16:12:18
URL: http://[email protected]
Postat av: Therese

Vilka goa bilder!



Nej, det är ju som du säger inte självklart att det går lätt bara för att de är små. Det sägs ju att de tom kan hjälpa till lite mera själv om de väger lite mer. 4,4 kg kan jag överleva igen kanske, men inte större än det!:)



Roligt att du gillade sufletten. Tack:) Den blev tyvärr lite bucklig på sina ställen och hänger inte riktigt slätt. Men den funkar absolut att använda. Några sömmar syns också som inte borde synas, men det är ju sånt som jag lärt mej till nästa gång nu.

Det är verkligen kul att sy när det blir nåt bra utav det. Nästa projekt är en mössa och tunika till Mira. Ska bara hitta nåt bra mönter.



Kram o trevlig helg!

2009-10-02 @ 09:00:03
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0