Jag pratar av mig... mycket!

2009-09-15 @ 15:07:21<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3

Igår orkade jag verkligen inte blogga! Men jag hoppas inte det gör någonting. Jag tar igen det idag ^^ Det var meningen att jag skulle ut till siba igår och träffa Anna och hennes lilla Edwin. Men jag fick ett sms på morgonen där hon skrev att hon hade sån migrän att hon inte orkade. Förståeligt. Men då var ju liksom hela dagen förstörd! Jag hade ju ställt in mig på att åka till siba och kika och så blev det liksom ingenting av det. Efter lite övertalande så fick jag med mig Stefan och Figge i min iver att hitta på någonting att göra. Så det blev beslutat att vi skulle åka till torp. Då kom nästa problem. Jag vill ju inte gå där ute själv! Alla mina vänner har ju en liten plutt att ta med och det fanns bara en plats kvar i bilen. Och även om vi hittade bara en person som skulle med så skulle det bli jättetrångt. Så jag ringde till en vän i Ödeborg och frågade om hon och hennes lilla Junior ville komma ut och kika lite med oss. Det ville hon. ”Hon” heter föresten Sarah =)

 

Vi satte oss ner och tog en fika och kikade runt lite i affärer. Jag har ju fortfarande såna problem med Hugos strumpor. Han har ju strl 21, och alla strumpor som passar är då i strl 19-21. Det känns ju väldigt meningslöst eftersom han då kommer att växa ur dem snart. Men nästa steg, 22-24 är JÄTTESTORA! Så de kan han inte ha. Det resulterar i att han får helt enkelt ha de där fula begagnade stumporna ett tag till tills han passar i 22-24… MEN! Igår kära läsare hittade jag inne på Kappahl att de har strumpor i strl 19-22! Dagen är gjord! Jag hittade till och med två 3-pack för 20:- st. Så jag fick 6 par strumpor för 40:- till lillemannen. Inte illa pinkat. Men det dåliga var ju att det inte fanns några halk på strumporna, så jag fick gå en sväng till Panduro. Där hade de en textilfärg som var gjord för att användas som halk på strumpor. Wee :D Så jag köpte mig en Anis-färgad färg så hade jag tänkt att skriva ’HUGO’ under strumporna så slipper jag de där pillet med att namna strumporna med ;)

 

Det var typ det jag gjorde igår. Sedan kom vi hem så åt vi stekt fläsk med bruna bönor och löksås. Sedan var det bums i säng för min del eftersom jag skulle jobba idag.

 

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag jobbade 7-11 sedan postade jag ett paket och efter det har jag bara suttit stilla typ. Nej jag har dammsugit också. Och planterat om blommorna som Tommy ska få. Om en timme börjat tvättstugan och då blir det full rulle.

 

Det var ju meningen att Erika skulle komma hit idag och låna våran torktumlare och vara sällskap till mig när jag rensar i källaren men hon jobbar till halv fem och när jag ringde så hade hon glömt av att hon skulle komma L Så vi får väl se hur det blir med den saken. Men va fan… Alla glömmer. Speciellt jag ^^ Men kommer hon inte orkar jag inte gå ner å rensa i källaren för som Stefan säger: ’Det behövs inte’ …(så mycket)

Här är bilder på det jag köpte igår. Så får ni väl se imgn hur de blev när jag skrivit för de ska förtvättas och torka i 6h osv. ;) Puss på er!

 

 

 

Färgen jag köpte på Panduro. Den kostade bara 34:- så fungerar den är den ju lätt värd priset!

Det finns ju så många snygga sockar som inte är halk på...

 

De 6 strumpparen jag köpte för endast 40:- = Jag är väldigt nöjd med köpet. =)


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Roligt att du skrev på min blogg. Ja, jag är säljare för mykidoo. Har dock inte riktigt kört igång än. Har min första visning imorgon. Jag kan höra av mej och berätta hur det gick på den efteråt:)

Tyckte också att de var lite dyra i början men har insett att för den kvaliten de har på kläderna så är det ett bra pris. Har du köpt något av deras plagg och känt på det? Verkligen jätte sköna, och ekologiska.

Om du mailar mej så att jag får din adress så kan jag berätta lite mera om jobbet om du vill. (Om du inte har ringt och fått all information från företaget redan)

Det är nu man ska passa på att bli säljare för mykiddo, än så länge har det inte spridit sig så mycket så man har världens chans. Ett jätte kul jobb vid sidan av mammaledigheten också.

Ha de bra! /Therese

2009-09-15 @ 15:54:23
URL: http://mirasmamma.blogg.se/
Postat av: Angelica

okej okej, men jag måste veta ganska snart så du kan väl be henne höra av sig.. [email protected]

2009-09-15 @ 18:58:00
URL: http://muchlov.blogg.se/
Postat av: Angelica

okej, okej, men då får vi se då.. tack tack.. kram

2009-09-15 @ 22:03:27
URL: http://[email protected]
Postat av: Angelica

okej, okej, men då får vi se då.. tack tack.. kram

2009-09-15 @ 22:04:00
URL: http://muchlov.blogg.se/
Postat av: Emma

Vart ligger panduro? Vill också ha sånt ju och det var ju inte alls dyrt. As coolt =)

2009-09-16 @ 11:38:10
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0