Mysig hemmadag?

2009-09-28 @ 18:17:14<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Tji fick jag! Till att börja med så har Hugo inte såvit någonting inatt typ så vi har fått turas om att sitta med honom. Inte så kul. Sen så har han fortsatt att gnälla och skrika och vart helt hysterisk emellanåt och vi vet inte riktigt vad som är fel. Men man får prova allt. Springa som galningar och testa allt; Fryser han? Är han trött? Är han hungrig? Är han varm? Ska blöjan bytas? Har han ont? Det är tusen frågor som snurrar runt och han kan ju tyvärr inte berätta vad som är fel.
Inatt så låg han och skrek och bara skakade. Hur kul är det då? Likadant gjorde han i morse men mamma sa att det antagligen är febertoppar. Det går ju i arv och jag hade ju en hel del när jag var liten. -.-

Sen ringde bemanningen idag med och frågade om jag ville jobba natten idag och imgn och det måste jag ju änna. Jag har bara jobbat 50h på hela månaden så det är ju lite skönare om jag får ihop det till 70 iaf. Synd är ju bara att fast än Hugo är dålig så måste han sova borta idag :( Jag hade velat att han var här hemma men Stefan ska iväg och göra ett prov imgn bitti och jag är inte hemma innan han måste åka. Och Hugo kan ju inte vara hemma själv. Men han är ju i goda händer. På det här sättet har ju Stefan massa tid till att plugga ikväll med för prover imgn. Hoppas han klarar detta nu!

Tror att det kan vara en tand som spökar också för tand nr 5 är väldigt nära nu.

Kommentarer
Postat av: Therese

Åhh nej, va jobbigt när de sover så dåligt! Hoppas det blir bättre redan i natt.



Ja, Mira var stor när hon kom. 52 lång och vägde 4370:)Så därför hoppas jag att vi får en mindre bebis denna gången. Var hugo stor?

Hoppas det löser sig med jobb o allt så att Hugo kan få ett syskon snart:)

2009-09-28 @ 18:34:18
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0