Dag 1 av 14

2010-04-05 @ 16:00:16<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Det kommer nog gå bra det här. Bara jag blandar shakearna riktigt i firtsättningen! Blä! Jag drac en halvfärdigblandad nu precis. Men jag orkade inte dra fram mixern för då hade jag säkert väck Hugo bara för det. Och jag kunde inte vänta tills han vaknade som jag planerat för jag var vrålhungrig! :D
Det är i alla fall min första dag på min varannan dag diet. Idag äter jag bara pulver. Imgn, vanlig mat igen. Så får vi se hur det här går. I fjorton dagar ska jag hålla på i alla fall. Så om någon vill bjuda på fika, kan ni väl vara snälla och göra det på en dag då jag får äta ;) Haha.

Nu sitter jag här och tar en liten micropaus ifrån pluggandet. Skriver om celldelning för tillfället. Men jag behövde vila hjärnan lite. Nej nu blir det toalettbesök och sedan igång med pluggandet igen. Det är roligt när det går bra så då är det ju bara att kämpa på. =)

Kommentarer
Postat av: M

Oh, vad du pratar/skriver om promenader.. Haha.. Blir helt matt bara av att läsa.. :P Klart vi kan ta en promenad imorrn, bara vädret tillåter känner jag.. Men får ju släpa med Nova då, för hon har ju inte dagis imorrn.. Gå vid 12 då kanske, så hon sover i vagnen?



Jorå, påsken har allt vart bra.. lite för mycket av det goda bara, känner mig helt äcklig.. haha.. men men, det är väl så det är. Vi rymde fältet igår å stack upp till Dal å stannade över natten. Det var trevligt. Minisemester. :)



Åh, vad duktigt av dig att gå så mycket..! Jag har åkt bil å ätit massa fet mat å typ hotellfrukost blev det imorse (farmorn har inget sinne för måttlighet) å nu har jag ätit lite mera godis. ;)



NU ska jag göra lite nytta å röja i garderoben. ;)



Kramkram!!

2010-04-05 @ 17:10:07
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0