Dagen idag

2010-04-14 @ 16:45:47<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag har det vart så fint väder! Och vi har faktiskt utnyttjat det. Vi har vart ute i den strålande solen. =) Efter att jag lämnade Hugo på dagis idag så gick jag en timmes promenad med Mongo, sedan bar det av hemmåt en sväng för Marita skulle komma förbi och hjälpa mig å puzzla. Efter en bulle, en chokladtop och en timmes puzzlande var det dax att gå iväg till dagis för att höra vad de hade att säga om min prins.

Det var alltså utvecklingssamtal på dagis idag och hon hade inte så jättemycket att säga mer än att han är glad och lätt att ha och göra med. Han vill alltid vara med där det händer och lära sig nya saker. Framåt entusiastisk och väldigt flirtig. Jo men det visste jag ju redan :D Haha.

Innan det sedan var dax att ta med Hugo hem hann jag ner till biblioteket för att låna en bok om religioner som jag tyckte kunde vara bra att ha till nästa uppgift i etiken.

På väg hem ifrån dagis stannade vi ute på lekparken och gungade och åkte rutchkana innan vi till slut kom upp i lägenheten. Hugo sprang till tv:n med en gång och ropade "bebbiss!" (Teletubbies) Så det var ju bara att sätta på filmen så jag fick hänga tvätt och plocka lite ifred.

Det blir en till tripp ut idag, bort till brevlådan för att posta mina betyg till Högskolan i Väst. de ska postas senast i morgon så det är väl bra om man slänger de på lådan idag så hinner de med första tömningen i morgon bitti.

Nej nu funderar jag på att göra lite mat innan det är dax att åka och handla. =)

Kommentarer
Postat av: M

Haha, ja där såg man ju dom tillochmed! [asg] Såg jag inte förrän nu..



Haha, va? Bara på ena sidan? [skratta] Vad är det för fel på volvonördar å deras bilar egentligen? Inte en hjulbultarna passar runtom liksom.. ;) Å ändå ska han ha dom där.. [skaka uppgivet på huvudet] ;P;P;P

2010-04-15 @ 07:29:03
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha ! Fick en bild i huvudet nu när du tar skorna å kikar argt på alla i butiken och sen springer till kassan medans du tacklar äldre människor :D

2010-04-19 @ 12:29:09
URL: http://lindamandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0