Gummistövlar

2010-08-28 @ 09:55:14<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har vart och kikat lite på gummistövlar ett tag. För eftersom Hugo är så stor i år, och jag måste till skolan. Så finns det inga ursäkter till att inte äga ett par. Jag måste ju hur som hellst gå ut i snö och slask ändå. Problemet är ju bara att jag inte tycker om gummistövlar. Jag tycker inte att det är fint att springa runt i. :P *Sorry Theres
Men jag måste ju ha ett par om jag inte ska bli dyngesur om fötterna varje gång himmelen beslutar sig för att öppna sig. Men jag hittade faktiskt ett par som jag förälskade mig i. Ett par svart-rosa fodrade ifrån Tretorn. Problemet är ju bara att de kostar ju fan 500:- Det tycker jag är lite dyrt för ett par gummistövlar. XD Men jag får se, tänkt gå in och prova dom och isf kanske använda lite av mina födelsedagspengar till dom om det skulle kännas rätt. Det är ju lika viktigt om inte ännu viktigare att de känns bra på fötterna som att de ser bra ut.  



Annars så kikade jag lite på ett par på skopunkten. Ett par helt vanliga stövlar som bara kostar halva priset gentemot de snygga från Tretorn. Men de håller väl måttet liksom... Någon som annars har något tips på gummistövlar som inte kostar skjortan?




Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & GRAVID]

Dom har tuffa på skopunkten, Emilia köpte ett par jätte fräcka där ;D

2010-08-28 @ 11:03:57
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Linda

Coop stormarknade brukar ha väldigt söta stövlar för 199k kr =) hittade mina där, med foder i också =)

2010-08-28 @ 15:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0