Happy New Year!

2010-12-31 @ 20:34:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
2010 har vart ett bra år. Jag måste ju säga att den 5 Juni var ett av de bästa datumen i år. Det var då jag plussade med min bebis nummer 2. I och för sig så visste jag redan att jag var gravid då, men fick det bekräftat av testet och Stefan började tro på mig. Haha. Min ägglossning var den 16 Maj och den 17 berättade jag för Stefan att jag var gravid. ^^ Haha. Men han trodde inte på mig fastän jag hade rätt. ;)

Jag antar att 2011 kommer bli ett lika bra år. Om nu ingenting drastiskt händer så kommer vi att bli tvåbarnsföräldrar och förhoppningsvis kommer det att bli lika bra som jag har tänkt mig. =)

Just nu sitter jag hemma hos Camilla och Jonas och vi ska snart försöka lägga barnen. Vi hoppas på att de får lite sömn innan det är dax att gå ut och kolla på raketerna. När barnen väl sover ska vi ta fram lite rätterätt och mumsa på hade vi tänkt. Barnen har istället fått godis efter maten så de blir inte gruvligt snyltade på gotta inte. Det ska väl kännas att det är någon lite extra dag idag när det ändå är nyår. =)

Nej nu får jag nog lämna över datorn till Stefan igen för han börjar sucka väldigt högt i andra soffan. =)

Gott Nytt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0