Juldagen

2010-12-25 @ 17:42:32<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag är Stefan och Hugo borta. De har åkt hem till Stefans farmor och farfar för att fira jul med dom. Jag fick inte följa med. Jag är fortfarande ganska snorig och även om jag skulle orka med att följa med, så bör jag inte eftersom det finns risk att jag smittar Stefans farmor. Det är inte så bra om det händer... :S Så jag får stanna hemma och träffa dem en annan dag istället.

Igår var vi som sagt hos min morbror och firade jul. Det var ganska lugnt och fint faktiskt fram tills att Kalle Anka hade slutat. När alla barnen väntar på tomten och ja... han kom ju aldrig! Tomten har inte kommit så sent till oss någon gång tror jag och när han väl kom så var han tvungen att gå nästan med en gång. Vilket fiasko. Så min mamma fick sätta sig vid granen och dela ut julklapparna. Det hade vart bättre om någon gjorde på det gamla hederliga sättet och "gick för att köpa tidningen" istället för att vi spenderade så mycket tid att vänta på ett sånt tråkigt avslut på julafton. Barnen var heltokiga och skrek och bråkade. *Suck* Men det gick ju över så snart de fick börja riva i paketen. =) Som väntat.

Hugo fick igår massa fina saker! Han fick bland annat en spis, kastruller och tallrikar, tavlor, en verktygsbänk med verktyg, puzzel, målargrejjor osv osv... Inte så mycket mjuka paket. Han fick två par tofflor som väl får räknas som mjuka. Men det var allt. =) Bara massa roligheter för killen. ;) Tusen tack till alla!

Jag fick också ett paket igår. (Jo jag fick flera och jag tackar så mycket för alla!) Ett speciellt som min älskling hade köpt åt mig. Jag fick Wii Active. Jag hade ju önskat mig ett Wii fit och sa till Stefan att han inte behövde köpa någonting till mig eftersom vi kan spara de pengarna och lägga på ett fit senare... Men så hade han köpt mig ett Active och jag blev jätteglad! ^^ Tusen tack älskling! Jag provade det idag. Hann inte det igår för ja, Stefan provade det och sedan så skulle vi åka. Men idag satte jag igång och körde igång ett 30 dagars träningsprogram. Jag körde dagens program två gånger och jag var ganska trött efter det. XD Haha. Det kändes skönt. Rasmus tyckte inte så mycket om när jag hoppade, jag fick en rejäl spark efter varje hopp. Men annars så gick det bra och jag kunde göra allting. Kändes bra och jag hoppas bara att det kommer att fortsätta kännas lika bra så jag inte tröttnar. XD 



Nej nu har jag suttit här länge nog. Nu ska jag lägga mig och läsa lite i läroböckerna innan mina killar kommer hem. Jag får väl vara lite nyttig i alla fall nu när jag ändå har lite tid för mig själv. =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh va kul att du fick ett Wii active :) Nu jävlar ska vi träna, du med wii o jag med kinect :D



Jo Lukas fick mycket bra saker som mössa och vantar, vi slarvar alltid bort det så det kan det aldrig bli för mkt av^^ Sedan en skinnjacka som jag avgudar <3 Haha! Sedan EN (tack o lov) stor leksak, eller stor o stor ett garage med bilar som syns på bilden på vardagsrummet :) Sedan en liten snigel som låter och den älskar han, hela han lyser upp när han ser den :)

Så jag är nöjd att dem inte köpte en jävla massa leksaker "bara för att" som jag var lite "orolig" för. Får väl se vad han får av min sida av familjen den 27, där däremot kan jag tänka mig att det köpt "bara för att" :D

2010-12-25 @ 18:26:28
URL: http://lindamandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0