Morotsbröd

2010-01-03 @ 03:23:25<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag sitter här på jobbet igen och lodar =) Jag tänkte sno en skiva morotsbröd med smör men så va smöret slut! WTF! Haha då det fick bli en macka med kalles randiga (som bara räckte till halva mackan *suck*) och lite majonäs. Det var inte världens godaste kan jag ju inte påstå. Ingenting ni behöver testa ;) Men det slank ner med lite hallonkräm och grädde. Mumma. 

Det går bara dåliga filmer så här dax på tv. Just nu sitter jag och kollar på en cp film där en tjej är döv och en kille försöker prata med henne och det tar fan år innan han tecknat en mening. Orka. Men det finns typ inget annat på tv. 

Jag håller på att namna några av Hugos kläder som han ska ha som dagiskläder. Fan va tråkigt det är. Det är verkligen inget kul alls att sy fast de där jäkla lapparna så nästa gång ska jag köpa påstrykbara. Jag funderar på att beställa ett pkt nu men så tänker jag att det kommer kanske dröja innan jag använder dem, det beror ju på när Hugo växt ur alla dagiskläder ;) Haha. Vi får se jag beställer nog ingenting idag i alla fall. Men allvarligt talat... Varför skrev jag ner det här? Haha tror ni jag har tråkigt eller. Hade vart kul med någon att prata med här på jobbet, det blir väldigt ensamt i så många timmar. 

Nu hoppas jag att ni andra har sovit gott och jag ska fortsätta namna lite kläder ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0