Planer Planer

2010-07-15 @ 17:45:28<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu har jag lite planer här. :D Inatt ska jag jobba, sista natten på ett tag nu. Nästa vecka börjar jag jobba dag i fyra veckor. 
I morgon kommer Figge hit när Stefan slutar och flyttar "in i våran soffa". På lördag ska jag ut på stan och på söndagen ska vi ut med Marita och dem om det är fint väder. Så ligger det till. =)

Idag har jag inte alls vart mig själv. Jag mår inge vidare och hoppas att Hugo ska somna tidigt idag så jag kan hinna sova lite innan jag ska iväg till jobbet. Funderar på att fråga den som ska sitta på botten idag - vem det nu är - om den vill byta så jag sitter där nere inatt igen. Jag tycker bättre om att sitta själv än att vara med en massa andra på natten. Konstigt nog håller jag mig vaken lättare då. Men det beror ju på vem som ska jobba på botten inatt. Vi får se. Hur som hellst är det skönt att det är sista natten jag gör på ett tag nu. Efter mina fyra veckor dag går jag ju tillbaka till natt och gör tre nätter den veckan innan sommarjobbet äntligen nått sitt slut. =)

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & GRAVID]

Ja denna overallen blir nog använd =) Eftersom bebis kommer i November =) hihi!



Den andra killen var hennes son. Hur man nu vill vara med sin mamma på förlossningen när man är i den åldern ;P

2010-07-15 @ 18:17:02
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0