Grått och mulet

2010-03-31 @ 13:37:24<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Visst är det härligt väder ute? Nej inte det minsta. Fy fan va segt. Men men. Nu ska jag ut å hämta min lilla älskling på dagis. Hoppas för guds skull att han sovit och ätit på dagis idag. Men odsen är väl emot mig. Lillen har 4 nya tänder på G. Det är stora vita fläckar i munnen på honom. Vad skönt det ska bli när alla tänderna är uppe så man slipper det här. Ja men då är det väl dax för en ny tänker jag, så har man problem med nästa unge istället. Haha.

Kommentarer
Postat av: Marita

Ajaj, jobbigt med tänder.. :S Hoppas dom pluppar upp snart!



Ja, nu vet jag ju inte hur det blir med sommarjobb där längre, för på ettan ska jag då inte vara, å det verkar inte som att jag ska vara på tvåan heller, så.. nu är jag lite stressad kan man säga.. :( Men ska försöka ringa chefen å höra om jag har plats NÅNSTANS i huset, eller om jag måste skynda mig att ringa nånannanstans.. Så JÄVLA dåligt alltså, men men.. vad kan en sketen liten arbetsmyra göra liksom..? Dåligt är det iaf, när man blivit lovad..

NÄe, nu blev jag upprörd här.. Tänkte höra av mig till dig lite senare idag när jag gjort alla måsten å sånt.. We'll talk then!

Ha en bra dag! *kraam*

2010-04-01 @ 09:29:35
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Therese, Hampus & Pontus mamma

Har haft pottan till honom men har då bara velt sitta med blöja på.

Nä, tror verkligen inte det är lönt att "tvinga" dem till pottan. Hade tänkt att försöka få honom blöjfri här under sommaren.



Ja, och framför allt har man uppfostrat dem själv. Inte lätt när man får barn som kanske är uppfostrade med andra regler och de helt plötsligt ska följa samma regler som sin egna unge.

2010-04-01 @ 11:36:47
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0