Stora Bröst

2010-11-27 @ 21:24:07<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ja ha det var ju roligt. Jag var inne och provade koftan som jag la upp tidigare. Den såg ju underbart go ut. Men jag provade XL och hade fortfarande för stora bröst för att det skulle sitta snyggt, så det var ju bara att hänga tillbaka koftan och glömma den liksom. *Skit också* Men jag köpte mig en annan. Jag lägger väl upp en bild i morgon eller så, orkar inte nu.

Jag fattar inte att jag kan hålla ögonen öppna egentligen. Igår vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Eller ja, vid 8 somnade jag igen och vid nio vaknade Hugo så då var det bara att gå upp. Vi var ute hela dagen och jag lyckades sova två timmar innan jag skulle åka och jobba.
Idag när jag kom hem så somnade jag vid halv tio, sedan vaknade jag av att Stefan ringde kl 12. Härligt. Så två och en halv timmes sömn idag och jag har inte kunnat somna om efter det. Anna Lena tyckte att det var idioti att skicka hem Hugo idag när jag inte sovit. Så hon behöll honom inatt också så att jag ska få sova inatt istället. Men konstigt nog är jag inte så trött. Jag vet inte riktigt vad det är... Men jag har förbannat ont i min höft/rygg! 

Ha4r knaprat alvedon nu och jag ska gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Hoppas på att jag inte vaknar för många gånger inatt och att jag kan somna. Annars kommer jag ju vara ett helvete i morgon. Men jag somnar säkert med en gång när jag lägger mig på kudden. Brukar ju vara så. Och med det säger jag god natt till alla läsare!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad bra =) Vi kom på de med CSN när Alexander nästan var klar med vårterminen 2010 så han sökte det reoaktivt från de datumet Lukas föddes o fick det :) Skitbra! :D

2010-11-28 @ 21:17:35
URL: http://lindamandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0