God Morgon Världen!

2010-10-29 @ 09:09:10<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag är det ganska fullt upp faktiskt :D Jag och Hugo är lediga idag och vi ska hitta på massa skojj! ;) Först nu så ska vi äta frukost. (Det enda vi har gjort hittills är att pottbesöket i stort sett.) Sedan ska vi skicka ett mess över till våra underbara grannar och se hur morgonarbetet går för dom. Vi ska gå över dit en sväng. Vi har faktiskt inte setts, förutom när man gått förbi varandra på gården liksom, på ett bra tag nu så det är väl dax att snacka lite skit igen nu då. ;) Haha.

Sedan när Stefan kommer hem så ska jag och Hugo åka vidare. Vi ska åka hem till min kusin i eftermiddag och det kommer att bli minst lika trevligt! Veronica har jag inte heller sett på aslänge så det är också ett kärt möte idag.

Annars har vi inte planerat någonting. Och tur är väl det. Jag vet inte om vi hade fått plats med så mycket mer i dagplaneringen. ^^ Ikväll när Hugo har gått och lagt sig så ska jag väl försöka plugga lite gran. Se om jag hittar något bra i alla de där böckerna som ska tryckas in i min VFU-reflektion. ^^ Bortsett får referenserna är jag i stort sett klar med den uppg. också så det känns fint.

Vi har också börjat våra planer med Ullaredsresan. <3 Jag, Marita, Stefan och Tommy ska åka dit nu i november är det bestämt. Men hittills så har vi inte vetat hur någon av oss jobbar (förutom Tommy som är i skolan varje dag). Men så igår så fick jag Maritas schema och satte mig ner och kollade igenom dem. 4 dagar hela november (förutom helgerna) var alla tre av oss lediga samtidigt. 2 av de dagarna är redan nästa vecka och inte så aktuella tyvärr. Men jag hoppas på att någon av de andra dagarna är det. =) Får se vad Marita säger idag.

Nej nu blire frulle!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jo precis. Tydligen är det dumt att skämma bort det med kärlek. Men jag menar, visst. Om ni inte tycker man ska plocka upp ungen när han gråter och är ledsen. Om ni inte tycker man ska låta honom sova brevid en i sängen ibland och om ni inte tycker han ska ha napp om han inte gråter. Så kan ni ju göra så. Men det finns faktiskt andra som VILL mysa brevid sina barn på natten och som faktiskt inte klarar av att ens bebis ligger och gråter och är ledsen. Sedan om de som tycker så mycket om allt inte gör det så får de väl klämma ut en egen unge och göra precis så!

2010-10-29 @ 09:46:52
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Det va kläder från Kappahls Newbie kollektion ! :)

2010-10-29 @ 19:31:30
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Haha ;P

Får försöka fixa de nån dag, några plagg ligger i tvätten nämligen ^^

2010-10-29 @ 19:51:09
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0