Hugos nya fina tröjor!

2010-09-25 @ 20:12:05<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Munbkjackan köpte vi på Ullared och den andra kommer från Åhléns. Rorritröjan fick han naturligtvis på sin födelsedag och han älskar den. Precis som allt med Rorri på.. ^^




Älskade tvååring! <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh sötnosen ! Hugo ser verkligen ut som ett sådan exemplariskt barn till utseendet eller vad man ska säga, inga skavanker (om man får säga så) haha men jag tror du vet vad jag menar? ;p Får hoppas det.



Jaa jag njuter för fulla muggar men det känns inte riktigt som man hinner njuta av att åh han kan sitta förens han kan ställa sig upp å sedan krypa och helt plötsligt måste man sätta gränser vad han får gå fram å pilla på o inte.

Och helt plötsligt visar han känslor när man säger "Nej" och sätter sig och gapskriker och gråter för man tar bort honom. Haha <3

Dom i min mammagrupp har ju inte ens sängt ner barnens säng än och ibland känns det som det vore skönt om han hejdade sig lite ;) Haha

Men så känns det ju ibland, men klart jag spricker av stolthet när han gör något nytt:D

2010-09-25 @ 20:32:32
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Den orange tröjan var jättesnygg :D

2010-09-25 @ 20:42:58
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Linda

Nej nej nu tror jag att vi missuppfattar varandra ;)

Jag grubblar absolut inte att han lär sig ngt och jämnföra med någon har jag ju aldrig gjort eftersom Lukas är snabbast av mina mammor med allt :) och puschar gör jag ju inte, inte så jag försöker lära honom klättra upp i soffan o ner igen, haha. var bara lite orolig om man ska lägga kudda å sånt så fallet blir lättare, för visa säger att man ska låta dom slå sig när de håller på o lära sig å andra säger att man ska lägga kuddar under :) Jag känner ingen vars unge kan klättra upp o ner från soffan just nu, men jag ser att Lukas snart e på g att ta sig upp i soffan så det var mer det jag undrade hur du gjorde när Hugo började med de ;)



Och grubbla när han lär sig nästa sak? :O

Det jag menade var att allt gick så fort och ibland så känns de som de vore skönt om de gick lite långsammare, haha så grubbla över när hna lär sig ngt nytt gör jag ju inte, han är ju så snabb så jag hinner inte fundera på när han ska lära sig ngt ens. :) Så jag behöver varken puscha eller grubbla över ngt :)



2010-09-26 @ 12:41:46
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Nu såg jag att du skrev att jag skulle tänka på det, trodde du trodde att jag menade att jag grubblade över när Lukas skulle lära sig ngt nytt och puschade så han skulle lära sig ngt.



Men som sagt, jag har mest blivit förvånad när han gör något eftersom det har varit så tidigt.

Så jag har aldrig kännt att "varför gör inte min son så än" Men det kommer säker kommer med något annat. Men klart jag njuter av hans framsteg.

OCh sedan med andra barnet så får man väl akta sig för ifall den tar längre tid på sig så man inte börjar pusch den ungen att lära sig ngt bara för att Lukas kunde de vid den åldern. Alla barn e ju olika :)

2010-09-26 @ 12:47:33
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Elin

haha rory är en stående favorit i denna familjen! " JOJY EN JÄSEJBIJ!" :) hahahaha

2010-10-03 @ 21:39:28
URL: http://kembar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0