Jag har inte haft tid för er!

2010-09-25 @ 20:10:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nej det är inte så hemskt som det låter. Men jag har inte haft tid att blogga. Torsdagen var jag ju i skolan på förmiddagen. Vi hade ett seminarium som gick jättebra. Inga problem och sedan åkte jag hem på lunchen. Vi hade en icke obligatorisk föreläsning på eftermiddagen och ja, jag sket i den för att låta Hugo sova hemma istället för på dagis. Han blir så trött när han är för länge på dagis och jag ville ju inte att han skulle vara trött på "sitt eget" kalas. =)

Kalaset gick alla tiders. Det kom några och vi var ju hos min mamma då så jag behövde ju inte förbereda någonting. Det var ganska skönt faktiskt. All redan klart när man kom liksom. Hugo lekte massor med Essie innan gästerna anlände och mamma bjöd på smörgåstårta och bakelse. Tommy, min lillebror som samma dag blev hela 18 år gammal, fastnade inte på något kort tyvärr. Jag upptäckte det när jag kom hem att jag glömt ta kort på min bror! Jag tog inte så många kort över huvud taget på kalaset faktiskt.



Så här såg Hugo ut i alla fall. Det var inte meningen att han skulle ha mjukisbyxor på sig. Men jag kom på på vägen att jag glömde ju kostymbrallorna hemma och tänkte att vilken tur att jag tog på honom svarta mjukisbyxor och inte typ de röda eller så. Haha det hade ju säkert passat in. ^^



Hugo var den enda (av de två födelsedagsbarnen) som blåste ut ljus. Tommy tyckte att det var pinsamt och helt ärligt vet jag inte om man skulle få plats med 18 ljus i en bakelse. ;)



Hugo fick två sacosäckar av min mamma. Det är arvegods från Bjarnes barn. Ingen present så sett men Hugo älskar dem. Han har till och med bestämt att han ska ha en i sängen när han sover på natten. Och ja, han sover som en stock så vi är ju nöjda. Haha. Tusen tack! Han fick även en jättestor månelampa som han också älskar. Han vill att vi ska tända den hela tiden och den kommer att bli skitbra som nattlampa istället för fönsterlampan. ;)



Han är naturligtvis också väldigt nöjd med bäddsetet med Rorri på som vi köpte till honom. "Rorri, Täcke!"



Hugo fick en jättepopulär damsugare också. Han var så arg på mig igår när jag la honom för han skulle fan inte gå å lägga sig! Han skulle dammsuga! Haha det var en väldigt bra present även om den hade ett väldigt irriterande (för mina öron) ljud.

I fredags gjorde vi inte så mycket fast det var full gång hela tiden. Jag var i skolan, hämtade Hugo, städade lägenheten, åkte och handlade och sedan blev det bums i säng.

Det samma idag faktiskt. Jag har städat hela dagen (och är FORTFARANDE inte klar...*suck*)och så har vi vart ute och lekt med Nova och Marita i regnet. Vilka duktiga föräldrar vi är som leker ute fast det regnar *nicka nicka* ^^ 
Nu har vi precis smällt i oss lite mat. Stefan köpte hem pizza och en salladsbulle till mig. :P Så ska jag ta ner tvätten (som hänger ute i regnet) och knalla över till Marita. Det blir en Vampire Diaries-kväll ikväll med chips, grönsaker och dipp. Kommer bli super! Här hemma sitter Stefan, Hugo och Figge och spelar Halo så det orkar inte jag kolla på. ;)

Hoppas ni andra kommer ha en lika bra kväll som jag! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0