Money Spent

2010-09-05 @ 15:18:37<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jo nu har vi vart ute och shoppat lite. Inte spenderat för mycket pengar faktiskt. Eftersom jag använt en del presentkort jag fick när jag fyllde. Så dagen har blivit ganska billig trots att vi fått med oss en del hem. :D Sånt älskar jag.

Först var vi inne på Jysk och köpte ett påslakanset till Hugo med Rorri på. Det ska han få i present så säg inget till honom ;)



Sen så gick vi in på Gina men jag hittade ingenting speciellt där idag faktiskt. Så vi gick vidare till Apoteket å köpte hostmedicin. Sedan till HM och där hittade jag en klänning och en munkjacka. Men jag hade inte pengar så det räckte till båda så jag tog tröjan. Den behöver jag ju i alla fall.. :D Den andra var ju bara fin. :P Stefan hittade ett mjukisset till Hugo också som vi köpte.





Sedan gick vi vidare till Kicks. Jag köpte en ögonprimer där eftersom jag har hört att det ska vara bra. Å har man ändå ett presentkort så varför inte. :D Så ville jag ha tag i en ögonskugga men hittade inte den färgen jag var ute efter. Så jag köpte mig en ny kajalpenna som var lite blågrön typ. Får se om jag passar i den, jag har ingen aning. :P

Nu sover lillkillen och Stefan är och grejjar med bilen. De ska tydligen bli klara idag vilket känns bra. Nackdelen är ju bara att så snart han blir klar med bilen, så måste han ju börja jobba på Hugos säng om den ska hinna bli klar till hans födelsedag. Så då får jag ju ändå inte ha Stefan hemma. Jaja, vi får väl se hur det blir här frammåt. Vi ska även försöka ta oss ut till Velanda och måla om Hugos trehjuling. Som inte är Hugos än, men det är väl tänkt att han ska få den på sin dag också. Haha. Massa saker på gång här hemma.

Kommentarer
Postat av: Linda

visst är det bra med pressentkort =)

Nackdelen tycker jag är att jag hittar aldrig något jag vill ha när jag har pressentkort utan då blir det bara ngt "bara för att" men sedan nästa gång utna pressentkort så finns det ngt.

Eller aldrig och aldrig, har väl hänt.haha

2010-09-05 @ 15:56:01
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: M

Jag glömde nog att berömma den nya headern, men den är iaf skitsnygg! :) Härligt personlig.. ;) (Rolig för mig som vet vad alla grejjerna innebär iaf..)



Bra att du hittade lite att shoppa för presentkorten, men vad är en ögonprimer? Är det grundfärg för ögonlocken?



Jag lovar att inte skvallra för Hugo.. ;) Bara om han köper mig med dreggelhångelpussar, men det är ju inte så troligt nuförtiden.. Haha.. :P

När ska ni/han ha kalas föresten? Får vi komma? ;)



Kraam!

2010-09-05 @ 17:05:45
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: M

P.s. Det är ju sköldpaddan jag kämpar på med, ju..! Har du glömt att jag fått det mönstret av dig..??

2010-09-05 @ 17:07:21
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

hur har de gått me mykidoo kläderna? säljer du frtf nu när dom startat igen eller?

2010-09-06 @ 13:16:29
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0