Vill man ha någonting gjort...

2011-02-08 @ 14:39:31<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Ja nu har jag sprungit runt som en tok här hemma och städat. Inte så mycket idag, men lite. Igår städade jag hela lägenheten (förutom databordet och matsalsbordet där det har hamnat massa småskit som ska ner till källaren bara för att jag inte vill ha det på golvet överallt där Stefan ställer det). 

I morse så pratade jag med Marita och vi kom fram till att jag skulle baka negerbollar (JA det heter så) och de skulle komma över och fika med mig och Hugo. Det var jättemysigt och jag fick så klart pärlsocker överallt. =) Det är väl det tråkigaste med negerbollar. De sölar! ^^ Så när gästerna gått hem så var det ju bara att dra fram damsugaren och köra ett varv i lägenheten. Hugo skrek åt mig att stänga av damsugaren under hela tiden. Jag stör ju när han kollar på tv! :P

Jag vet att jag egentligen inte ska damsuga, och om det är någon som inte vet det så är det pga min rygg blir sämre när jag gör det. Så för att undvika eventuellt sängliggande har jag haft damsugningsförbud hela graviditeten. Men nu orkar jag inte hålla på å tjata längre. (Och jag hoppas ju på att graviditeten är över strax. :P) 

En annan lite rolig sak som hänt idag var att Hugo ringde till sin farmor. Hon hörde honom lite dåligt och när han sa att Nova och Marita skulle komma senare så började hon skrika i telefonen: "Va?! Kommer Rasmus nu? Eller? Får jag prata med mamma? Kan du ge telefonen till mamma?" Haha. Jag skrattade som tusan och förklarade att det händer ingenting på den fronten, men Nova kommer sen. :P Till svar på det fick jag "Jag är så nervös här hemma så jag vågar knappt åka iväg någonstans ifall att du skulle ringa." Sötnöt. Haha.


Kommentarer
Postat av: Veronika

Sötis :D Kortet alltså hehe

2011-02-08 @ 16:48:49
Postat av: Kjelle

Amelie, du får nog kolla upp ditt stavningshjälpmedel för du stavar ju som en .... jag vet inte vad, och du ska bli lärare?????

Dammsugare är nog ordet du försöker att skriva för en damsugare är något helt annat!!!!och på tal om helt det stavas bara med ett l :P Kram kram och hälsa min son och sonson1+sonson2 när han nu behagar att ta sig ut.

2011-02-08 @ 18:24:42
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-02-09 @ 03:16:49
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0