010111

2011-01-01 @ 20:16:29<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jahaja då har första dagen på det här året gått. Vi har inte gjort så mycket idag faktiskt. Min mamma har vart här och vi har fikat. Jag har vart nere i källaren och hämtat upp lite jeans till Stefan. Han har lyckats gå ner en hel dle i vikt utan att ens försöka så alla hans byxor har blivit för stora. Idag gick jag alltså ner och hämtade upp några för små byxor som jag lagt undan och voilá så fick Stefan fyra par "nya" jeans som passade. Haha vilken tur man kan ha.

Jag har klippt klorna på Mongo idag med. Vilket betyder att mina armar och händer är helt sönder rivna/bitna. Härligt värre. Men jag vet ju det sen tidigare att jag inte kan klippa hans klor. På Stefan gör han ingenting men Stefan är ju för lat för att orka ta tag i det. Så ibland så får jag fightas i någon timme för att få klippt några klor. Idag fick jag klippt allihopa. Det är jag nöjd med faktiskt! Men nu hatar Mongo mig. Haha. Han bara glor och går iväg när jag kommer. XD

Nej nu ska jag lägga mig och se på tv. Det har vart en helt ok första dag det här året, vi hoppas att det fortsätter att vara ett bra år. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0