Den som väntar på något gott...

2011-01-31 @ 13:35:24<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag väntar på ett paket. Det ska komma ett paket på posten till... Ja egentligen inte till mig, det står ju på Stefan. Men ändå. 

För ett litet tag sedan så kom Com Hem hem till oss, vi bor ju i ett Com Hem-hus. Men när vi flyttade hit så upptäckte vi att trots detta så blev det billigare att skaffa bredband via Bredbandsbolaget. Så det gjorde vi. Nu har vi ju bott här i två år och snubben från Com Hem kom ju ganska lägligt då. ;) 

Nu kanske ni tänker att "aha... han lurade på er en massa skit!" Men jag tror att det blev bra det vi gjorde. Tidigare har vi betalat 375:- för bredband och telefoni, och nu har vi alltså fått bredband, telefoni, kabeltv + en inspelningsbar boxx för 358:- i månaden. Då får vi alltså mer tjänser och sparar ca 20:- i månaden. Jag blev nöjd. :P Som om inte det hade vart tillräckligt så har vi alla deras kanaler i tre månader innan vi behöver välja de 8 som vi vill spara och fortsätta ha. Vi kan också byta en kanal i månaden om vi vill, om vi t.ex. tröttnar på comedy central och vill ha cartoon network istället så är det bara att byta. Ett byte i månaden har man utan att det kostar någonting extra. 

Jag tycker det känns bra. Många bäckar små som min mormor säger. =) Så nu väntar jag på boxen så jag kan kolla på fler kanaler än de tråkiga som ingår i det analoga nätet vi har nu... :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0