Sköldpaddan - Äntligen klar

2011-01-07 @ 21:44:10<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Ja nu är den äntligen färdig. Jag lyckades ju tappa bort magplattan och letade efter den en hel dag (och har fortfarande inte hittat den) innan jag insåg att jag fick virka en ny. Och sedan är det ganska tråkigt att göra samma sak två gånger så andra gången tar alltid lite längre tid. :P Men nu är den färdig i alla fall. Den blev inte lika söt som den lilla, men den blev större och bättre att ge till en bebis än den pyttelilla som var resultatet första gången. Jag valde också att inte sätta knappar till ögon med risk att de ska lossna. Så jag broderade istället dit ögon och en mun faktiskt. Här är resultatet:





Det verkade även som om några hade vart intresserade av att komma på en loppisfika hit någon dag så jag ska väl sätta mig och gå igenom och hitta ett passande datum. Jag undrar om det är smidigast att ta det innan eller efter Rasmus kommit ut... Säkert innan. Men jag får se hur det ser ut med datum. Men jag hör av mig och hoppas att så många som möjligt kan/vill komma!

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

ja om de passar med tid osv så bangar ja inte sånt är alltid skoj :)

2011-01-08 @ 14:22:41
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

lördag hade passat bäst skulle ha roliga tvättstugan på söndan såg ja..men den kan ja alltid ändra på om de skulle funka bättre på söndag för dom flesta :)

2011-01-08 @ 16:46:42
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Figge

Gör cool! amelie jag skulle vilja beställa en sådan liten jag med :)

2011-01-08 @ 20:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0