Usch vilken dag!

2011-01-11 @ 10:03:21<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
När jag vaknade i morse hade jag så otroligt ont i ryggen. Som världens träningsvärk typ. Antagligen på grund av den där förbannade halkan i går. *Mutter mutter*
Jag låg en stund i sängen och funderade på om jag skulle försöka ta mig upp eller om jag skulle ligga kvar. Jag kom ganska snart fram till att till skolan kommer inte att gå. Men hur blir det med dagis? Jag funderade på om jag skulle ringa och säga att Hugo kunde vara hemma, men nackdelen är ju att jag varken får vilat ryggen eller får någonting vettigt gjort om han är hemma. Så jag tog spjärn och kämpade mig iväg till dagis med en väldigt lugn och snäll unge. *Tusen tack för det!*
På vägen hem började jag må illa som attan och när jag kom hem så åt jag frukost. Jag mår fortfarande illa och har en krypande huvudvärk. Härligt. Det här känns som om det kommer att bli en underbar dag. *Not*

Men jag får försöka göra det bästa av det. Knarka alvedon och hoppas på att Hugo är lika lugn i em som han vart nu i morses. Så ska det nog gå vägen det tror jag allt.. ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Det vet jag ju inte ;) Var från optimalprint.

Men många av mina mammavänner har beställt därifrån både nyfödd,dop och julkort etc o det har aldrig varit ngt problem. Men när jag loggade in för att se vart min julkort var stod de på deras sida att de var några dagar föresningar pgr av väderkaos i europa.

Och vi hann ju flytta pgr av detta så antagligen har posten varit där med de o så står inte vårat namn på dörren o sedan skickat tillbaka de till posten som har skickat de tillbaka till de eller ngt. :( Och eftersom den sidan inte har Kolli-id på deras paket går de inte att spåra annars hade man ju kunnat ringa posten o frågat om det hade varit där men de kunde inte se ngt.

2011-01-11 @ 11:01:00
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Veronika

Vad fint playdoo din pojke gjorde :D Riktigt konstnär :) Hopas att det onda i ryggen är över :) (Kanske är bebisen som är på g,hihi)

2011-01-11 @ 18:31:07
URL: http://snutta1984.blogg.se/
Postat av: Linda

Nää de kostade 500 kr ;p så jag gjorde mig besväret och ringde alla företag som vi får räkningar av o sa att vi flyttar den 22 :D Och det är typ 5 bolag så ja, det kändes bättre..vi trodde ju att de skulle hinna fram innan vi flyttade o skaffa eftersändpost pgr av en sak kändes lite onödigt ;)

2011-01-11 @ 18:41:14
URL: http://lindamandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0